Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne işin var düğünde canım nekadar çok kişi görürse okadar zor olur doğumun sonuçta herkesin bir enerjisi var kötü veya iyi hiç grek yok annene selam sen bebeğine ve doğumuna odaklanGünaydınnn, hastanedeyim ve sancıdan eser yok. İstanbuldayım annem bursadaki kuzenimin düğününe gitmiyorum diye kızıyor dr izin vermiyor ama dıgum da yakın gibi değil of arada kaldım
Doğumun her an başlayabilir kesinlikle gitmemen gerekir canım. Üstelik uzun yolculuk doğumun başlamasını tetikleyebilir. Ben 35. Haftadan beri yolculuğa çıkmıyorum. Şuanda senin doğumun düğünden daha önemli annene bunu hatırlat bence canım.Günaydınnn, hastanedeyim ve sancıdan eser yok. İstanbuldayım annem bursadaki kuzenimin düğününe gitmiyorum diye kızıyor dr izin vermiyor ama dıgum da yakın gibi değil of arada kaldım
Doğumuna bir hafta var ve annen sana şehirler arası yolculuk yapmayıp onlarca insanın meraklı bakış ve sorularına maruz kalarak ruhunu daraltmadığın ve bilmem kaç desibel gürültüye eşlik etmeyip ardından yine şehirler arası yolculuk yapmadığın için kızıyor öyle mi??? İnanılmaz ya. Şu son günler zaten psikolojik işkenceyle geçiyor resmen, bir de üstüne seni en iyi anlayıp ona göre davranması gerekenler tam tersi davranış gösteriyor. Hey allahım. Sen istiyorsan başka ama annen baban o bu şu dedi diye kendini de bebeğini de zora sokma.Günaydınnn, hastanedeyim ve sancıdan eser yok. İstanbuldayım annem bursadaki kuzenimin düğününe gitmiyorum diye kızıyor dr izin vermiyor ama dıgum da yakın gibi değil of arada kaldım
Evet canım bende 3 gunde bir gidip ntsye giriyorum dün gittim pazartesi yine gel dediKizlar kontrolden geldik oglum 3130gr olmus Bol yuruyus yap fazla kilo almasin bebek normal dogumda zorlanirsin dedi dr. Cati muayenesi yapti doktor ama hic bise soylemedi doktoru gorunce aptallasiyorum bende sormadim aciklik varmi doguma uygunmu diye ? Artik sali cuma haftada iki gidecegim sizide boyle sik cagiriyormu ?
sade kahve Evcilkaktus19 vafers arkadaslarım zaten hamileliğim boyunca hiç yanımda olmadı. Şimdi de eltimi örnek gösterip o 38 haftalıkken 18 saatlik yere gitti sen gelmiyorsun iki saatlik yere dedi. Valla esim çok kızdı gitmedim zaten12 deydi düğün nası düğünse! Zaten cabuk yoruluyorum ama onun bile bence gitmemesi gerekirken beni de götürmeye zorluyo
önümüzdeki hafta doğurmamız lazım ben 41 haftanın sonuna kadar beklerim diyodum ama sanırım bayram tatili 9 gün olacakmış. dolayısıyla en geç önümüzdeki cumaya sezaryen planı yapar doktor kesinNst ye girdim bi gram sancı çıkmaz mı ayol, yok. Önceki haftalarda 70-80 çıkıyodu bugün sıfır! Bizim oğlan iyice vazgeçti herhalde gelmekten.
Perşembeye kadar doğmazsa yatış yapıp suni sancı deneyecekmiş. Korktuğum başıma geliyor sanırım. Daha fazla bekletemem kafası büyük, perşembe sonrasına kalırsa normal doğum ihtimalin yok olur zaten şuan kafa çapı 41 haftalık görünüyo dedi. O suni sancıyı çekip bi de üstüne sezeryana girersem hiç şaşırmam artık.
Çok geçmiş olsun nasıl bu kadar ihmalkar olurlar Allah acil şifa versin inşallah bir an önce iyileşirBenim Zekai tahir dr zor bir doğum hikayem kötü bir muamele gördüğümü bilen bilir.
18 gun kızım yogunbakim kuvez inde yatmisti.
Kabinde iki delik var demişlerdi ve taburcu olurken kalbi çok yorulmasin diye bir ilaç vermişler di. 18 günlük yoğun bakım kuvezinden sonra taburcu olmuştu.
İlaç ı bize sabah akşam hergün kullanın dediler.
14 gün sonra muayene dediler.
İlacı o şekilde kullandık dün muayene gittik. İlaç hafta da iki kez kullanılmalı imiş biz ilacı fazla kullanmisiz kızımın karaciğer degerleri yüksek çıktı sami ulus ya da Dışkapı çocuk hast. Gidin dediler kısacası bizi perişan ettiler ve artık bakamayız dediler. Ordan çıkınca sami ulus çocuk hast. Gittik muayene sonrası acil yatış verdiler kızım tekrar yogunbakim kuvez inde yatıyor.
Zekai tahir hast. Değil tam bir insanlık ayıbı.
Evde kızıma alistiktan sonra tekrar kızımı soyup kuvez é bırakmak çok zor geldi.
Yanımızda süt de yoktu büyük ihtimalle gece mama verecekler.
3 saatte bir emzirme saati var ben evde iki saatte bir temizleyip süt veriyordum.
Rabbim şifa versin .
Dün nöbetçi dr açıklama yapmamisti bugün uzman doktorlar görüp açıklama yapacaklar mis.
Rabbim tez zamanda nasip etsin hadi bu gün yarın inş :)Tutututu masallah yaaaa darısı bıze ınşlllhhhh
Cnm soyle soyliyim ,doğum sancısı bildiğin bir sancı değil ,anlatılmaz yaşanıyormuş :):)yani velhasılı kelam gelince anlarsın ,oncesindeki o agrılar çerez ,ama belinden girip kasıklarında yoğunlaşıyor ,çok değişik bir bel ağrısı ve hiç bir şekilde şaşmıyor geçmiyor doğuma kadar devam ediyor ,belli aralıklarla geliyor ,nefesini kesiyorDogum yapan hanimlar bu dogum agrilari nasil.39+0 haftaligim norml dogum icin bekliyorz bugun.inanilmaz kemik agrim var yaklasik 4 hafta once baslamisti zatn ama bugun.merdiven inmekte cok zorlandim ve sumuksu sarimsi akinti fazla geldi bugun simdide belim agriyor surekli ve ara ara sanci giriyor oncesindende agri oldugu icin ayirt edemem diye dusunuyorm bu dogum agrilari cok keskinmi giriyor yorumlarini bekliyorm hanmlar
Cnm bnm de sutum carçamba gunu doğum yaptım bu gün sarı beyaza dondu duşun ..acı çeksende sık sık emzir ,bu bir ,ikincisi bebeğe süt yetmiyorsa sakın aç bırakma ağlıyorsa yetmiyordur ,3saatte 30ccyemeli bebek ,ilk haftalar en az ...yani bir kere sutunu sağ 10ccgeldiyse 20sini mama ver aptamil 1no ...ve bu nu en fazla 1hafta yada 1buçuk hafta devam et zaten 5.gunden sonra sut iniyor ,tahin pekmez işe yaradı bnde birdeKizlar sutum yok nolur bi yol gosterin bebegim ac mama da almiyo
Cnm zıbın ,üst ,alt ,bere ,eldiven 2tabe penye battaniye ...yedek bir talım kıyafet daha ,o kadarKızlar ya önceki sayfalarda konuştunuz mu bilmiyorum ama online olanlar acil cevap yazarsa sevinirim. Eylül sonunda doğacak bebeğimi hastanede ve hastaneden çıkarken nasıl, yani kaç kat giydirmem gerekir? Hastane çıkışında 1 üst 1 alt var, onlar yeterli mi yoksa onların içine badi giydirmem gerekli mi? İlk bebeğim olacak, bir şey bilmiyorum.
Bnmde o kadar cnm ama onlara yetiyor ,Kızlar sütünü sağan var mı?
Ben sağdım ama Emzirmiştim 1 saat öncesinde 20 ml çıktı. Çok az İnşallah artar. Aslında emerken baya yutuyor sütün gittiğini hissediyorum. Mama takviyesi yapıyorum doymadığını hissedersem. 400 gr almış 10 günde aç olsa almazdı sanırım.. Çok zor bebek bakımı Allah yardımcımız olsun valla karnımdayken daha iyiydi özledim yahu
Canım benım sezeryandı dogumum ama fotorafcı hastane anlasmalı oyuzden sorun yasamadım ben dısardan gelenlerı bızım hastanede amelıyathaneye sokmuyodu malesefPeki normal dogumda sorun yasadınız mı. Gelecek ama yinede gece olursa ne kadar rahat eserim bilmiyorum. Birde sezeryan a dönersse dogum hastane politikası olarak almıyorlarmış içeriii
Benimki de perşembe suni sancı deneyecek önce. Suni sancıdan korksam da normal doğumu denemedim diye pişman olmak istemiyorum ilerde. Hakkımızda hayırlısı olur inşallahönümüzdeki hafta doğurmamız lazım ben 41 haftanın sonuna kadar beklerim diyodum ama sanırım bayram tatili 9 gün olacakmış. dolayısıyla en geç önümüzdeki cumaya sezaryen planı yapar doktor kesin
MaşaAllah bana kalırsa iyi kilo almış bebişin... Birde sütünü emzirmeden önce sağ bakalım kaç ml emiyormuşKızlar sütünü sağan var mı?
Ben sağdım ama Emzirmiştim 1 saat öncesinde 20 ml çıktı. Çok az İnşallah artar. Aslında emerken baya yutuyor sütün gittiğini hissediyorum. Mama takviyesi yapıyorum doymadığını hissedersem. 400 gr almış 10 günde aç olsa almazdı sanırım.. Çok zor bebek bakımı Allah yardımcımız olsun valla karnımdayken daha iyiydi özledim yahu
Ayni durumdayiz canim ama Benim doktorum bayramda yok sevmedigim doktor nobetciymis. Insallah bayrama kalmaz dogururz hayirlisi ileDün kontrol vardı kızlar. Bebiş 3400 gram. Suyumuz iyi seviyede. Normal doğumu beklemeye devam edeceğiz.
Bayramda beni bırakmayacağını söyledi. Tam bayrama gelirse diye endişelerim vardı. Endişelenme ortada bırakmam seni dedi.
Nst iyi çıktı. Bebişin hareketlerini takip ettiğimi ve iyi olduğunu söyledim. O da ben sana güveniyorum dedi.
Haftaya cumartesi çağırdı. Çarşamba da kendine yakn bir hastande nstye gir dedi.
Bugün adet sancısı gibi hiç geçmeyen sürekli bir his var karnımda. Belki de bu gece doğururum. Dua edin kızlar bana. Hayırlısıyla kucağıma alayım bebeğimi.
Bu arada dün hastane süslerini de aldık, tamamlandı yani eksiklerimiz.
Rabbim tez zamanda nasip etsin hadi bu gün yarın inş :)
Cnm soyle soyliyim ,doğum sancısı bildiğin bir sancı değil ,anlatılmaz yaşanıyormuş :):)yani velhasılı kelam gelince anlarsın ,oncesindeki o agrılar çerez ,ama belinden girip kasıklarında yoğunlaşıyor ,çok değişik bir bel ağrısı ve hiç bir şekilde şaşmıyor geçmiyor doğuma kadar devam ediyor ,belli aralıklarla geliyor ,nefesini kesiyor
Cnm bnm de sutum carçamba gunu doğum yaptım bu gün sarı beyaza dondu duşun ..acı çeksende sık sık emzir ,bu bir ,ikincisi bebeğe süt yetmiyorsa sakın aç bırakma ağlıyorsa yetmiyordur ,3saatte 30ccyemeli bebek ,ilk haftalar en az ...yani bir kere sutunu sağ 10ccgeldiyse 20sini mama ver aptamil 1no ...ve bu nu en fazla 1hafta yada 1buçuk hafta devam et zaten 5.gunden sonra sut iniyor ,tahin pekmez işe yaradı bnde birde
Cnm zıbın ,üst ,alt ,bere ,eldiven 2tabe penye battaniye ...yedek bir talım kıyafet daha ,o kadar
Bnmde o kadar cnm ama onlara yetiyor ,
Ayni durumdayiz canim ama Benim doktorum bayramda yok sevmedigim doktor nobetciymis. Insallah bayrama kalmaz dogururz hayirlisi ile