Benimki daha kanala girmemisAyy yıldım artık hiç niyeti yok bu sıpanın gelmeyetopicte doğan bebişler kreş çağına geldi nerdeyse, erken kalkan yol alıyo tabi son haftama giriyorum yarın ama hiiiç belirti yok benimkinde. Göbek deliğim dışarı pörtlemiş durumda uzun zamandır. Biraz daha doğurmazsam hiç istemesem de sezeryan diye doktorun kapısına dayanıcam artık
Doğum günlerimiz aynı canım :) benimde düzensiz sancılarım var ve bebişim 3-4 gecedir çok çok hareketli çeşitli rahatsızlıklardan da uyuyamıyorumGunum dolmak uzere ama bende hala hic belirti yok. Sancilarim var ama hic duzenli degil. Artik geceleri uyuyamiyorum heryerim agriyor rahat yatamiyorum. Bi dogursaydim da rahatlasaydim artik. Esimde yarin sabah sehir disina cikacak 1 gece olmayacak o yokken dogururum diyede strese girdim simdi. Of bu gece dogursam bari
kızlar bugün kontrole gittim suyum çok azalmış.kordon çok sıkı değil ama boynunda.doktor yarın yapalım sezeryan dedi,eşim cuma gece gelecek,günde 2 nst ve yatarak beklerim ama riskli deyince o zaman yarın olsun dedim.eşim yanımda olamayacak,malesef normal doğumu da deneyemedim, hayırlısını istedim hep; inşallah hayırlı olan budur..
Evet canım doğuma yakın oluyormuşKızlar uykusuz gecelerden selam olsun. Ayıptır söylemesi bir ishal oldum bu gece, zaten gece geçmiyordu, şimdi sürekli kalk yat kalk yat, doğum olmaya yakın ishal olunuyor muydu?
Ayy kendimi dinler oldum resmen, dur bakayım nerem ağrıyor nereden ağrı giriyor diye, Allah hayırlı zamanlarda hayırlı şekillerde doğum yapmayı nasip etsin hepimizeEvet canım doğuma yakın oluyormuş
Amin canım. İnanır mısın sana cevap yazdıktan hemen sonra aynı vukaattan kaça kaça tuvalete gittim :) doğuma yakın bağırsaklar boşaltılıyormuş. Bebişler geliyor o zamaan :')Ayy kendimi dinler oldum resmen, dur bakayım nerem ağrıyor nereden ağrı giriyor diye, Allah hayırlı zamanlarda hayırlı şekillerde doğum yapmayı nasip etsin hepimize
Canim eger kilo almiyorsa karninda durmasinin anlami yok zaten riskli dogry karar vermissin ah korku deme canim korkudan 4doguruyorum okadar yani elim ayagim titriyo Allah korusun panik atak durumda geziyorum@ayka777 ben de çok korkuyorummmmm 10 eylül sezaryan, genel anestezi
Canim o yalan sonra kilo verdikden sonra gidiyo genetik olay o normal doguranlarinda gobisi oluyoSezaryan olan anneler göbekleriniz hala hamile gibi mi?
Pespeseyiz bir aksilik olmazsa allah sag salim kavustrsn ins evlatlarimiza :)Bnm de beklenen tarih 26 dedi 18ine gün verdi:) biz de eşimle biraz daha gec olabilir mi dedik ama o gunleri gösterdi
Bendede var bagirsak memesi canim zaten oda normal dogumdan korkmama baska bi sebepKızlar yardim edin.hemoroid oldum yine.ilk dogumdada olmuştum dört yıl önce şimdi de oldum.kanama yok ama çok canim yanıyo.orda baloncuk hibi bisey olmuş ne yapsam ki birde sizliyo.
Aaa gerçekten miAmin canım. İnanır mısın sana cevap yazdıktan hemen sonra aynı vukaattan kaça kaça tuvalete gittim :) doğuma yakın bağırsaklar boşaltılıyormuş. Bebişler geliyor o zamaan :')
Yalanci sancilarin kasilmalarin arttikca girer insallahBenimki daha kanala girmemiskeçiboynuzu pekmeziyle yapilan çocuk böyle olur iste keciiii donmedi donmedi simdi kanala girmiyor
Bakalim insallah zaten bugunku cati muayenesinden sonra agrim gecmediYalanci sancilarin kasilmalarin arttikca girer insallah
Benim göbeğim hamile kalmadan önceki halinin nerdeyse aynısı canım, Bu arada bugün kırkımız çıkıyorSezaryan olan anneler göbekleriniz hala hamile gibi mi?
canım ben de aynı sorunla normal deneyemiyorum,vardır inşallah bir hayır.. benim doktor da bırak normali desteklemeyi sezeryan sonrası normali destekliyordu.. o yüzden güvendim.aynı sen gibi üst çatı basık dedi..
kızlar bugün kontrole gittim suyum çok azalmış.kordon çok sıkı değil ama boynunda.doktor yarın yapalım sezeryan dedi,eşim cuma gece gelecek,günde 2 nst ve yatarak beklerim ama riskli deyince o zaman yarın olsun dedim.eşim yanımda olamayacak,malesef normal doğumu da deneyemedim, hayırlısını istedim hep; inşallah hayırlı olan budur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?