How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
otur yere daya sırtını duvara yada koltuğa. uzat ayaklarını.kaldır sağ ayağını ve topuğunu koy sol ayak baş parmağının üstüne. tabi koyabilirsen :KK70: koyamazsan doğum yakın diyolar

Canım çok sağol o kadar kolay yapıyorum ki o yüzden emın olamadım, çok kolay oluyor :KK43:
Sen de doğum yapmadın dı mı

Merhaba kızlar! Sizler sabahtan beri aklımdasınız, yazabilmeyi çok isterdm ama nasip olmadı.. Alıntılayamadım da her birinizi ama herkese teşekkürler destekleriniz için!
Sabah 5 gbi hastanedeydm, açılmam 3 cm olmuştu, pts sabah 1 cm idi. Hemen yatış yapıldı, 4 cm olunca da epidural vuruldu. Tam etki etmedi malesef ama napalım, saat 09:30 da oğluşumu kucağıma aldım normal doğumla :) kendisi muhtemel doğum tarihinde doğmayı başarabilen %5 in içine girmiş oldu :) emziriyorum da çok şükür, hemen yara oluverdi göğüs ucum da, kalkan falan kullanıyorum..
Rabbim suni sancıya bırakmadan kendi sancımla başlattı çok şükür, hatta son yarım saate kdr hep kendi sancımla dvm ettim, az bi suni verdiler sona doğru. Doğumumun çok rahat ve hızlı olduğunu söyledi doktorum. İnşallah bekleyen arkadaşlarımın da doğumları çoook hzlı be rahat olur..
Doğuranlar klübüne katıldım ben de!

Hayırlı olsun çok güzel bir şey, benım de yarın doluyor günüm, keşke ben de doğurabilsem :(

Kızlar bugün doktora gittim, 4 haftadır bebiş hiç kilo almamış. Kanalda feğil, nst girdim, nst sonucu güzel. Dr.um cuma görüşelim, salıya kadar gelmezse alırız dedi.ben beklemek istemedim ve perşembe 10 eylüle sezaryan tarihi aldım.risk almak istemedim bilmiyorum doğru mu yaptım :( vazgeçme şansım var tabi ama. Çok değişik duygulardayım :(
Bi akıl verin noluuurr

Bende bursadayım pazar Öğlen sipariş verdim bugün 10 da geldi bir güne geliyor benşm haftasonu na denk geldi seninde bugün verdiysen yarın gelir Büyük ihtimal le
hadi inşaallah nasıl çikolatalar erirmi acaba diyorum uzak yol tek parça geldimi çikolatalar:KK66:

Kizlar bunlar da bnim cikolatalarim

Eklentiler

• 20150903_161401.jpg
    20150903_161401.jpg
    204 KB · Görüntüleme: 180
aaa ne güzel hemşo yai:KK50:düzcenin neresi cumayerinde arkadaşım var ben adapazarındayım ailesi nerde oturuyor:KK66:
Serdivan yagcilar erenler beskopru dolu :) cumayerindeydi esim evlenmeden once ama şimdi merkezdeyiz :) sen nerdesin adada?

aaa ne güzel hemşo yai:KK50:düzcenin neresi cumayerinde arkadaşım var ben adapazarındayım ailesi nerde oturuyor:KK66:
Serdivan yagcilar erenler beskopru dolu :) cumayerindeydi esim evlenmeden once ama şimdi merkezdeyiz :) sen nerdesin adada?

hadi inşaallah nasıl çikolatalar erirmi acaba diyorum uzak yol tek parça geldimi çikolatalar:KK66:
Yok canım erimez çok güzel sarmışlar hatta çikolatanın altına erimesin diye içi su dolu birşey koymuşlar paketi açarken su oldugunu farkettim korktum yalnış birşey yolladılar diye ama görünce iÇim rahatladı :) Seninde için rahat olsun birşey olmaz

Kızlar yardim edin.hemoroid oldum yine.ilk dogumdada olmuştum dört yıl önce şimdi de oldum.kanama yok ama çok canim yanıyo.orda baloncuk hibi bisey olmuş ne yapsam ki birde sizliyo.

ilik su tut canim hatta imkanin varsa kuvete otur poponu arala benimde var duzelmiyo bi turlu ama aktifde degil pasif anlamadim niye tipi duzelmiyo dogurunca doktora goruncem

C
Kızlar yardim edin.hemoroid oldum yine.ilk dogumdada olmuştum dört yıl önce şimdi de oldum.kanama yok ama çok canim yanıyo.orda baloncuk hibi bisey olmuş ne yapsam ki birde sizliyo.
canim bende oldum. Cok ozenli davraniyorum. O baloncuk bende de var. Sabah ac karnina zeytinyaginda bekletilmis kuru incir yedim. Tuvalete iyice sikismadikca gitmedim ki ikinmayayim diye birde klozette tazyikli sogukpinar suyla yikadim o bolgeyi damarlar daraliyor boylelikle kuruladiktan sonrada pisik Kremi surdum. Simdi daha iyiyim sukur ama surekli ozen gerekiyor yoksa iyice azmasi isten bile degil.

Eczane de bitkisel hemofast diye bir krem var. Pamuğa koyup oraya koy yalnız birazda anüsün iç kısmında surebilirsen daha da iyi olur.

Bebegime gelisim geriligi teshisi konmustu biliyorsunuz bugun kontrole gittigimde bebegimin kalp atislari dustu ve suyum kalmamisti. Hemen sezaryanla doguma aldilar. 2200 bekleniyordu 2650 gr dogdu. Cok sukur yanimda kuveze de girmedi. Detayli dogum hikayelerine yazarim. Allah bekleyen herkese saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Hacı şerif diye bir site var canim ordan aldim cikolatalari ne istersen yaziyorlae dun siparis verdim bugun geldi bende keselere koyup nazar boncugu ile susledim
Bende çikoları yaptırdım bi de kurabiye yaptırıyorum ama isim bu çikolatalara en iyisi yazdırmıyım dimi kurabiyelerde yazcak zaten. Bu arada eline sağlık:) tabi ki kurabiyeler pembe ve elif olcak inşallah:)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    197 KB · Görüntüleme: 277
  • image.jpg
    image.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 189
  • image.jpg
    image.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 257
Back