• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Slm kızlar dünkü kontrolde bebeğim 3350grMmis kuzum trombosite bakıldı 89 çıktı ne yazikki ben normal epidural istiyorum ama ne yazık ki trombosit düşük epidural uygulanmaz sanırım ne yapacagimi şaşırdım yaaa pofffffff
.....Bu arada bebişim kanala inmiş. ..

Maşallah canım Allâh hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin. Kanala indiğini ultrasonla mi görüp söyledi yoksa çatı muayenesi mi oldun ?

Merabalar ben de 40. Haftamın içindeyim dün doktora gittim Bebeğin kilosu üç haftadır hep aynı çıkıyor doktora sordum sıkıntı yok diyor ama ben korkuyorum benim gibi olan var mı lütfen cevap

Pardon yanlış anlamışım hamile kalmadan önceki demişşsin :KK37: o zaman süper, bu konuyu takmam bazılarınıza çok saçma gelebilir ama çok takıntılıyım göbek konusunda, geçen yıl az bi şişkinliğim var diye gitmedİğim dr kalmamıştı
Canım benim 3 kilom kaldı düşün Göbek fln gidiyor yorgunluktan:)) ne tahlili yaptırıyorsun sen?

Topiğinizi okurken denk geldim yazmak istedim. Çok fazla Sayıda ameliyat olmuş biri olarak kendini boşu bosuna yıpratıyorsun, anestezi Dediğin uyu-uyan... Hem de uyandığında Bebeğin yanında...bence tadını çıkar, neden uyanmayasın, zaten verilen anestezi o kadar kısa Süreli ki diğer ameliyatlara göre... Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin, gönlünü ferah tut...
Insallah sedacim insallah gozumu kapatip acarimki oglum yanimda kendimde iyiyim artik evimdeyim insallah bu bana kabus gibi gelen etapi kolayc atlatirim ama korkudan beynim buz kesiyo
ım

Benim de bugün 40 hafta oldu, yarın tekrar kontrole çağırdı ,yarın da olmazsa cuma yatırcam dedi, suni sancı mı vvereceksiniz dedim hayır dedi kanala inmiş ama açılma yok panik oldum dünden beri sanki zorla doğutturacak.Suni sancısız nasıl doğacak anlamadım

Kızlar rahim agzim yumuşamış dr doğum belirtisi dedi o sümüksü akıntı nisan.iydi acep

Gunaydin kizlar yarin sezeryan gunum topigin en tirsigi korkagi benim heralde genel anestezi vercekler nasil uyuycam nasil kalkicAm uyanabilecekmiyim ALLAHIM uykumdada sen beni koru nolur kuzuma kocama bagisla diyorum ole korkuyorumki bacaklarim korkudan hissizlesiyo.sizlerden dua bekliyorum kizlar insallah sapasaglam o hastaneye girip cikariz,acisi nezaman gecer uyandikdan sonra nasil olurum en esas uyanabilecekmiyim diye korkularim var o ameliyathaneye nasil gircem Allahim kafam duman korkudan
canım cumartesi gunu genel anestezi ile sezeryan oldum. Ne kadar korkuyordum sezeryandan ve genel anesteziden belki hatirlarsin. Ama simdi iyiyim. Toparladim kendimi bayagi. Agrim cok olmadi zaten surekli agri keaici veriyorlar. Uyandiktan sonra tamamen kendime geldikten 6 saat sonra ayaga kalkabildim.

Gunaydin kizlar yarin sezeryan gunum topigin en tirsigi korkagi benim heralde genel anestezi vercekler nasil uyuycam nasil kalkicAm uyanabilecekmiyim ALLAHIM uykumdada sen beni koru nolur kuzuma kocama bagisla diyorum ole korkuyorumki bacaklarim korkudan hissizlesiyo.sizlerden dua bekliyorum kizlar insallah sapasaglam o hastaneye girip cikariz,acisi nezaman gecer uyandikdan sonra nasil olurum en esas uyanabilecekmiyim diye korkularim var o ameliyathaneye nasil gircem Allahim kafam duman korkudan
Korkularını anlayorum ben ameliyat a girerken aynı korkular la girdim sonra bana 10 a kadar say dediler 3 e kadar saydim sonra bi baktım hersey bitmiş inşallah hersey yolunda gidicek stres yapmamaya çalış illaki kim ne derse desin yapicaksin ama iyi düşün iyi olsun Allah yar ve yardimcin olsun sağlıcakla kavusursun inşallah

Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara :(((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm

Benim de bugün 40 hafta oldu, yarın tekrar kontrole çağırdı ,yarın da olmazsa cuma yatırcam dedi, suni sancı mı vvereceksiniz dedim hayır dedi kanala inmiş ama açılma yok panik oldum dünden beri sanki zorla doğutturacak.Suni sancısız nasıl doğacak anlamadım

Bende aynı durumdayım. Cuma gunum doluyo bende tik yok. Haftaya kadar sancin olmazsa pazartesi gel dedi. Suni sancı almak istemiyorum. Rabbim inş kendi sancimizla dogurmayi nasip etsin.

Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara :KK43:((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
karbonatlı su yap canım emzirmeden önce sonra sil çok iyi diyolar

Kaç gün bekliyceksiniz daha? Günüm dolarsa sabredemem gb geliyor. Daha doğrusu korkarım, gebelik boyunca pimpiriklenmedim çok takıntılı biri değilim ama günüm dolarsa paniklerim muhtemelen. her an diken üstünde beklemektense hiç istemesem de sezeryana evet derim gb... Allahım çok bekletmeden sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Ben de beklemeyeceğim, risk almak istemyorum, o yüzden yarın 40+1 de sezaryan olacağım, yine de kararsızım ama panikliyorum

Canım benim 3 kilom kaldı düşün Göbek fln gidiyor yorgunluktan:)) ne tahlili yaptırıyorsun sen?

Anestezi için kan tahlilleri canım yaa, hastane de çok otel gibi geldi, eşim hiç beğenmedi:) sen memnun kaldın mı hastaneden?

Back