• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gunaydin kizlar yarin sezeryan gunum topigin en tirsigi korkagi benim heralde genel anestezi vercekler nasil uyuycam nasil kalkicAm uyanabilecekmiyim ALLAHIM uykumdada sen beni koru nolur kuzuma kocama bagisla diyorum ole korkuyorumki bacaklarim korkudan hissizlesiyo.sizlerden dua bekliyorum kizlar insallah sapasaglam o hastaneye girip cikariz,acisi nezaman gecer uyandikdan sonra nasil olurum en esas uyanabilecekmiyim diye korkularim var o ameliyathaneye nasil gircem Allahim kafam duman korkudan

Gunaydin kizlar yarin sezeryan gunum topigin en tirsigi korkagi benim heralde genel anestezi vercekler nasil uyuycam nasil kalkicAm uyanabilecekmiyim ALLAHIM uykumdada sen beni koru nolur kuzuma kocama bagisla diyorum ole korkuyorumki bacaklarim korkudan hissizlesiyo.sizlerden dua bekliyorum kizlar insallah sapasaglam o hastaneye girip cikariz,acisi nezaman gecer uyandikdan sonra nasil olurum en esas uyanabilecekmiyim diye korkularim var o ameliyathaneye nasil gircem Allahim kafam duman korkudan

Canim rahat ol bol bol dua et rabbim tez zamanda kavustursun kuzuna insallahhh

Canim rahat ol bol bol dua et rabbim tez zamanda kavustursun kuzuna insallahhh
Insallah sedacim insallah gozumu kapatip acarimki oglum yanimda kendimde iyiyim artik evimdeyim insallah bu bana kabus gibi gelen etapi kolayc atlatirim ama korkudan beynim buz kesiyo

Günaydın kızlar ..kahverengi sulu akıntım var sabah kalkınca gordum ..bu ne ola ,sancım yok ,

Günaydın kızlar ..kahverengi sulu akıntım var sabah kalkınca gordum ..bu ne ola ,sancım yok ,

Canim dun aynisini bende yasadim bir onceki gun cati muayenesi olmustum ondan mi yoksa nisan mi bilemedim ama hazırliklarini tamamla ne olur ne olmaz bizim dogumlar yakin sanirim

Canim dun aynisini bende yasadim bir onceki gun cati muayenesi olmustum ondan mi yoksa nisan mi bilemedim ama hazırliklarini tamamla ne olur ne olmaz bizim dogumlar yakin sanirim
Cnm ben olmadım çatı muayenesi ..artmış biraz lavaboya gittim ,nişan bu muki

Merhaba kızlar! Sizler sabahtan beri aklımdasınız, yazabilmeyi çok isterdm ama nasip olmadı.. Alıntılayamadım da her birinizi ama herkese teşekkürler destekleriniz için!
Sabah 5 gbi hastanedeydm, açılmam 3 cm olmuştu, pts sabah 1 cm idi. Hemen yatış yapıldı, 4 cm olunca da epidural vuruldu. Tam etki etmedi malesef ama napalım, saat 09:30 da oğluşumu kucağıma aldım normal doğumla :) kendisi muhtemel doğum tarihinde doğmayı başarabilen %5 in içine girmiş oldu :) emziriyorum da çok şükür, hemen yara oluverdi göğüs ucum da, kalkan falan kullanıyorum..
Rabbim suni sancıya bırakmadan kendi sancımla başlattı çok şükür, hatta son yarım saate kdr hep kendi sancımla dvm ettim, az bi suni verdiler sona doğru. Doğumumun çok rahat ve hızlı olduğunu söyledi doktorum. İnşallah bekleyen arkadaşlarımın da doğumları çoook hzlı be rahat olur..
Doğuranlar klübüne katıldım ben de!
Benim doğumuma çok benziyor :)) maşallah size sağlıkla keyifle büyütün inşallah

Ayy yıldım artık hiç niyeti yok bu sıpanın gelmeye :63: topicte doğan bebişler kreş çağına geldi nerdeyse, erken kalkan yol alıyo tabi :KK45: son haftama giriyorum yarın ama hiiiç belirti yok benimkinde. Göbek deliğim dışarı pörtlemiş durumda uzun zamandır. Biraz daha doğurmazsam hiç istemesem de sezeryan diye doktorun kapısına dayanıcam artık

Senın zamanın var daha gelir inşallah, benim doldu ve gelmeye niyeti yok :)

Canim eger kilo almiyorsa karninda durmasinin anlami yok zaten riskli dogry karar vermissin ah korku deme canim korkudan 4doguruyorum okadar yani elim ayagim titriyo Allah korusun panik atak durumda geziyorum

Ben de çok korkuyorum, sanki uyanamayacakmışım hissi var Allah korusun, ruh gibiyim, şimdi tahlilleri yaptırmaya gidiyorum. Maddi olarak da zaten yıpranacağız, üstüne bir de acı çekiyorum

Benim göbeğim hamile kalmadan önceki halinin nerdeyse aynısı canım, Bu arada bugün kırkımız çıkıyor :KK66:

Offf inamnmıyorumm :KK17: nasıl hissediyorsun canım? Ben kesin bunalıma girerim, lohusa depressyonunu bu şekilde yaşarım gibime geliyor

Benim göbeğim hamile kalmadan önceki halinin nerdeyse aynısı canım, Bu arada bugün kırkımız çıkıyor :KK66:

Pardon yanlış anlamışım hamile kalmadan önceki demişşsin :KK37: o zaman süper, bu konuyu takmam bazılarınıza çok saçma gelebilir ama çok takıntılıyım göbek konusunda, geçen yıl az bi şişkinliğim var diye gitmedİğim dr kalmamıştı

Kızlar bugün kontrolün vardı. Cuma günü günüm doluyormus. Sancim olmazsa haftaya tekrar gel dedi. Oglum yaklaşık 3 kiloymus. Az geldi bana kilosu. Sizce ne yemeliyim bu süreçte.
canım şeftali ye bol bol bebeğin iri olmasına sebepmiş . öyle duymuştum. bide süt iç ama şeftaliyi aksatma hergün ye en az bir tane

Slm kızlar dünkü kontrolde bebeğim 3350grMmis kuzum trombosite bakıldı 89 çıktı ne yazikki ben normal epidural istiyorum ama ne yazık ki trombosit düşük epidural uygulanmaz sanırım ne yapacagimi şaşırdım yaaa pofffffff
.....Bu arada bebişim kanala inmiş. ..

Senın zamanın var daha gelir inşallah, benim doldu ve gelmeye niyeti yok :)
Kaç gün bekliyceksiniz daha? Günüm dolarsa sabredemem gb geliyor. Daha doğrusu korkarım, gebelik boyunca pimpiriklenmedim çok takıntılı biri değilim ama günüm dolarsa paniklerim muhtemelen. her an diken üstünde beklemektense hiç istemesem de sezeryana evet derim gb... Allahım çok bekletmeden sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Slm kızlar dünkü kontrolde bebeğim 3350grMmis kuzum trombosite bakıldı 89 çıktı ne yazikki ben normal epidural istiyorum ama ne yazık ki trombosit düşük epidural uygulanmaz sanırım ne yapacagimi şaşırdım yaaa pofffffff
Uuu maşallah Tombik Tombik :)

Cnm rabbim hayırlı doğumlar versin ,olsun nolucak ,saglıklı olsunda bebiş ,epidural olmasın ,biraz daha agrı çekiceksin okadar

Bu arada benden kahverengi sulu akıntı geliyor sabahtan beri bir ara sümüksüde geldi ama panik olmak istemiyorum hiiiç sancım yok ,kasılmam hep var zaten

Back