How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Oda süsümuzu kendi ellerimle yaptım sezeryan olmuştum 20 ağustosta saat 10:30 da ameliyata girmiştim ama sabah saat 05:00 de gitmistik hastaneye eşimle süsledi odamızi sizlerede fikir olur belki önceden dağıtılacaklari poşetlere hazırlamıştim gelenlere hazır verildi masanın üzeri taburcu olana kadar bozulmadi son ailelere masa uzerindekileri verdim fotoğraflarda masa hep susluydu
Bu masayı esin hazırladıysa süper vallaa:)))

Bende çikoları yaptırdım bi de kurabiye yaptırıyorum ama isim bu çikolatalara en iyisi yazdırmıyım dimi kurabiyelerde yazcak zaten. Bu arada eline sağlık:) tabi ki kurabiyeler pembe ve elif olcak inşallah:)

Cok guzel olmuslar canimm dedigin gibi kurabiyede yaziyor isim cikolataya gerek yok bencede

Kızlar bugün kontrolün vardı. Cuma günü günüm doluyormus. Sancim olmazsa haftaya tekrar gel dedi. Oglum yaklaşık 3 kiloymus. Az geldi bana kilosu. Sizce ne yemeliyim bu süreçte.

Kızlar bugün kontrolün vardı. Cuma günü günüm doluyormus. Sancim olmazsa haftaya tekrar gel dedi. Oglum yaklaşık 3 kiloymus. Az geldi bana kilosu. Sizce ne yemeliyim bu süreçte.
Protein artir karbonhidrati kesersen bebek büyür. Yani ekmek makarna pilav ve meyveyi çok azalt. Yoğurt peynir süt ve kırmızı eti artır ama tavuk yeme. Ortalama günde 2 bardak süt bir büyük kase yoğurt ve haftada en az 3 kez 3 büyük köfte bebişin büyümesine yardımcı olur

Protein artir karbonhidrati kesersen bebek büyür. Yani ekmek makarna pilav ve meyveyi çok azalt. Yoğurt peynir süt ve kırmızı eti artır ama tavuk yeme. Ortalama günde 2 bardak süt bir büyük kase yoğurt ve haftada en az 3 kez 3 büyük köfte bebişin büyümesine yardımcı olur

O şekilde besleniyorum zaten. Şut ve süt ürünleri ağırlıklı ;(

Son düzenleme:
Kızlar kızlar ınsallah normal dıgumu bekleyenler bukadar rahat dogururşar saat 8 olmamıstı tuvalete gırdım gaz sancım geldı bır baktım nısan dr aradım gel dedı duşumu aldım hazırlandım ne agrı ne sancı bıse yok 10 bucuk gıbı muayne oldum 3 cm acıklık varmıs sasırdım suyumda gelmemıstı yatısım yapıldı 12 gıbı sunı sancı verıldı 12 ye kadar bıse yok sonra yavas yavas sancı basladı 1 bucuk gıbı dr geldı vayy 5 cm acıklık olmus dogumhaneye alın dedıler bır baktım suyumu patlatı ve ıkınma hısım son anda geldı 14:50 oglum kucagımda bır dıkısım var bukadar rahat bır dogum oldıkı sukur ıgnesız bıseysız ıkıncı dogumun avantajıymıs 3 sate dogurdum yanı şükür

Kızlar yardim edin.hemoroid oldum yine.ilk dogumdada olmuştum dört yıl önce şimdi de oldum.kanama yok ama çok canim yanıyo.orda baloncuk hibi bisey olmuş ne yapsam ki birde sizliyo.
Canım meme oluşmuş bende çok çektim idrar,büyük,ve gaz geldiğinde hiç tutma biraz rahatlamak için vazalin sürüp çıkan memeyi tekrar makata sokmaya çalış birde anestol diye bir krem var ağrıyi dindirmek için onu kullan çok geçmiş olsun canım

Ayy yıldım artık hiç niyeti yok bu sıpanın gelmeye :63: topicte doğan bebişler kreş çağına geldi nerdeyse, erken kalkan yol alıyo tabi :KK45: son haftama giriyorum yarın ama hiiiç belirti yok benimkinde. Göbek deliğim dışarı pörtlemiş durumda uzun zamandır. Biraz daha doğurmazsam hiç istemesem de sezeryan diye doktorun kapısına dayanıcam artık

Bnm de sezeryana döndü de kacta alıyorlar onu merak ettim. Hayirlisi olsun hepimiz icin
Aminnn 38+ larda aliyorlar. Yani benim doktorum soyle hesapliyor beklenen dogum tarihi 28 eylul 10 gun once alirim 18 eylul dedi ben de 17si olsa bebek icin sikinti yaratir mi dedim hayir yaratmaz dedi

Kızlar bugün doktora gittim, 4 haftadır bebiş hiç kilo almamış. Kanalda feğil, nst girdim, nst sonucu güzel. Dr.um cuma görüşelim, salıya kadar gelmezse alırız dedi.ben beklemek istemedim ve perşembe 10 eylüle sezaryan tarihi aldım.risk almak istemedim bilmiyorum doğru mu yaptım :KK43: vazgeçme şansım var tabi ama. Çok değişik duygulardayım :KK43:
Bi akıl verin noluuurr
Gumun dolmak uzere zaten. Son haftalar kilo aliyor sadece e artik kiloda almiyorsa gelisimini tamamlamistir ALlahin izniyle

Ayy yıldım artık hiç niyeti yok bu sıpanın gelmeye :63: topicte doğan bebişler kreş çağına geldi nerdeyse, erken kalkan yol alıyo tabi :KK45: son haftama giriyorum yarın ama hiiiç belirti yok benimkinde. Göbek deliğim dışarı pörtlemiş durumda uzun zamandır. Biraz daha doğurmazsam hiç istemesem de sezeryan diye doktorun kapısına dayanıcam artık
Canım bende artık doğurmak istiyorum diye evde tur atmaya çalışanlardanim yürümek bile yoruyor beni inşallah haftaya ya çarşamba yada perşembe sezeryan ile alınacak hayırlısiyla bi kucagimiza alsaydık sıpalari

Gunum dolmak uzere ama bende hala hic belirti yok. Sancilarim var ama hic duzenli degil. Artik geceleri uyuyamiyorum heryerim agriyor rahat yatamiyorum. Bi dogursaydim da rahatlasaydim artik. Esimde yarin sabah sehir disina cikacak 1 gece olmayacak o yokken dogururum diyede strese girdim simdi. Of bu gece dogursam bari :KK42:

İtiraf etmek gerekirse pek hareket etmiyorum bişeyler atıştırmak için mutfağa gitmek dışında :-) napim ayol etrafımda tam tur dönmeye kalksam beş dk geçiyo rahat. Ben de yormuyorum kendimi, oğlan da anasına çektiyse demek :KK70:
Canım bende artık doğurmak istiyorum diye evde tur atmaya çalışanlardanim yürümek bile yoruyor beni inşallah haftaya ya çarşamba yada perşembe sezeryan ile alınacak hayırlısiyla bi kucagimiza alsaydık sıpalari

Aminnn 38+ larda aliyorlar. Yani benim doktorum soyle hesapliyor beklenen dogum tarihi 28 eylul 10 gun once alirim 18 eylul dedi ben de 17si olsa bebek icin sikinti yaratir mi dedim hayir yaratmaz dedi

Bnm de beklenen tarih 26 dedi 18ine gün verdi:) biz de eşimle biraz daha gec olabilir mi dedik ama o gunleri gösterdi

Back