• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayy yıldım artık hiç niyeti yok bu sıpanın gelmeye :63: topicte doğan bebişler kreş çağına geldi nerdeyse, erken kalkan yol alıyo tabi :KK45: son haftama giriyorum yarın ama hiiiç belirti yok benimkinde. Göbek deliğim dışarı pörtlemiş durumda uzun zamandır. Biraz daha doğurmazsam hiç istemesem de sezeryan diye doktorun kapısına dayanıcam artık
Benimki daha kanala girmemis :mad: keçiboynuzu pekmeziyle yapilan çocuk böyle olur iste keciiii donmedi donmedi simdi kanala girmiyor :mad:

Gunum dolmak uzere ama bende hala hic belirti yok. Sancilarim var ama hic duzenli degil. Artik geceleri uyuyamiyorum heryerim agriyor rahat yatamiyorum. Bi dogursaydim da rahatlasaydim artik. Esimde yarin sabah sehir disina cikacak 1 gece olmayacak o yokken dogururum diyede strese girdim simdi. Of bu gece dogursam bari :KK42:
Doğum günlerimiz aynı canım :) benimde düzensiz sancılarım var ve bebişim 3-4 gecedir çok çok hareketli çeşitli rahatsızlıklardan da uyuyamıyorum :( Allah yar ve yardımcımız olsun

kızlar bugün kontrole gittim suyum çok azalmış.kordon çok sıkı değil ama boynunda.doktor yarın yapalım sezeryan dedi,eşim cuma gece gelecek,günde 2 nst ve yatarak beklerim ama riskli deyince o zaman yarın olsun dedim.eşim yanımda olamayacak,malesef normal doğumu da deneyemedim, hayırlısını istedim hep; inşallah hayırlı olan budur..

Hakkında hayırlisi olsun sen elinden geleni fazlasıyla yaptın demek ki olması gereken buymus. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına

Kızlar uykusuz gecelerden selam olsun. Ayıptır söylemesi bir ishal oldum bu gece, zaten gece geçmiyordu, şimdi sürekli kalk yat kalk yat, doğum olmaya yakın ishal olunuyor muydu?

Kızlar uykusuz gecelerden selam olsun. Ayıptır söylemesi bir ishal oldum bu gece, zaten gece geçmiyordu, şimdi sürekli kalk yat kalk yat, doğum olmaya yakın ishal olunuyor muydu?
Evet canım doğuma yakın oluyormuş

Ayy kendimi dinler oldum resmen, dur bakayım nerem ağrıyor nereden ağrı giriyor diye, Allah hayırlı zamanlarda hayırlı şekillerde doğum yapmayı nasip etsin hepimize
Amin canım. İnanır mısın sana cevap yazdıktan hemen sonra aynı vukaattan kaça kaça tuvalete gittim :) doğuma yakın bağırsaklar boşaltılıyormuş. Bebişler geliyor o zamaan :')

Bnm de beklenen tarih 26 dedi 18ine gün verdi:) biz de eşimle biraz daha gec olabilir mi dedik ama o gunleri gösterdi
Pespeseyiz bir aksilik olmazsa allah sag salim kavustrsn ins evlatlarimiza :)

Kızlar yardim edin.hemoroid oldum yine.ilk dogumdada olmuştum dört yıl önce şimdi de oldum.kanama yok ama çok canim yanıyo.orda baloncuk hibi bisey olmuş ne yapsam ki birde sizliyo.
Bendede var bagirsak memesi canim zaten oda normal dogumdan korkmama baska bi sebep

Amin canım. İnanır mısın sana cevap yazdıktan hemen sonra aynı vukaattan kaça kaça tuvalete gittim :) doğuma yakın bağırsaklar boşaltılıyormuş. Bebişler geliyor o zamaan :')
Aaa gerçekten mi :D Hadi hayırlısı, karnım gur gur valla.. Tuvalete yetişecem diye bir hal oluyorum :))

canım ben de aynı sorunla normal deneyemiyorum,vardır inşallah bir hayır.. benim doktor da bırak normali desteklemeyi sezeryan sonrası normali destekliyordu.. o yüzden güvendim.aynı sen gibi üst çatı basık dedi..

Hayırlısı böyleymiş demekki canım napalım dün ilk duydugumda okadar kötü oldumki soracağım şeyleri bile soramadım doktorun son söylediği şeylerin hiçbirini anlamadım :( miniklerimiz sağlıkla gelsinler inşallah ne diyelim senin tarih nezaman?

kızlar bugün kontrole gittim suyum çok azalmış.kordon çok sıkı değil ama boynunda.doktor yarın yapalım sezeryan dedi,eşim cuma gece gelecek,günde 2 nst ve yatarak beklerim ama riskli deyince o zaman yarın olsun dedim.eşim yanımda olamayacak,malesef normal doğumu da deneyemedim, hayırlısını istedim hep; inşallah hayırlı olan budur..

Canım en doğru kararı vermişsin riske atman kötü olurdu Allah sana eşininde gücünü verir nasılsa sağsağlim alırsın bebeğini kucağına

Back