Bu masayı esin hazırladıysa süper vallaa:)))Oda süsümuzu kendi ellerimle yaptım sezeryan olmuştum 20 ağustosta saat 10:30 da ameliyata girmiştim ama sabah saat 05:00 de gitmistik hastaneye eşimle süsledi odamızi sizlerede fikir olur belki önceden dağıtılacaklari poşetlere hazırlamıştim gelenlere hazır verildi masanın üzeri taburcu olana kadar bozulmadi son ailelere masa uzerindekileri verdim fotoğraflarda masa hep susluydu
Bende çikoları yaptırdım bi de kurabiye yaptırıyorum ama isim bu çikolatalara en iyisi yazdırmıyım dimi kurabiyelerde yazcak zaten. Bu arada eline sağlık:) tabi ki kurabiyeler pembe ve elif olcak inşallah:)
Cok guzel olmuslar canimm dedigin gibi kurabiyede yaziyor isim cikolataya gerek yok bencede
Protein artir karbonhidrati kesersen bebek büyür. Yani ekmek makarna pilav ve meyveyi çok azalt. Yoğurt peynir süt ve kırmızı eti artır ama tavuk yeme. Ortalama günde 2 bardak süt bir büyük kase yoğurt ve haftada en az 3 kez 3 büyük köfte bebişin büyümesine yardımcı olurKızlar bugün kontrolün vardı. Cuma günü günüm doluyormus. Sancim olmazsa haftaya tekrar gel dedi. Oglum yaklaşık 3 kiloymus. Az geldi bana kilosu. Sizce ne yemeliyim bu süreçte.
Protein artir karbonhidrati kesersen bebek büyür. Yani ekmek makarna pilav ve meyveyi çok azalt. Yoğurt peynir süt ve kırmızı eti artır ama tavuk yeme. Ortalama günde 2 bardak süt bir büyük kase yoğurt ve haftada en az 3 kez 3 büyük köfte bebişin büyümesine yardımcı olur
Beraber hazırladık eşimin çok yardımı oldu :)Bu masayı esin hazırladıysa süper vallaa:)))
Canım meme oluşmuş bende çok çektim idrar,büyük,ve gaz geldiğinde hiç tutma biraz rahatlamak için vazalin sürüp çıkan memeyi tekrar makata sokmaya çalış birde anestol diye bir krem var ağrıyi dindirmek için onu kullan çok geçmiş olsun canımKızlar yardim edin.hemoroid oldum yine.ilk dogumdada olmuştum dört yıl önce şimdi de oldum.kanama yok ama çok canim yanıyo.orda baloncuk hibi bisey olmuş ne yapsam ki birde sizliyo.
yapmadım canım bende. hareketi ben de çok kolay yapıyorum hala :)Canım çok sağol o kadar kolay yapıyorum ki o yüzden emın olamadım, çok kolay oluyor
Sen de doğum yapmadın dı mı
silikon gögüs ucu alGogus ucum olmadigi icin bebegimi emziremiyorum bu gun 19 gun oldu dogum yapali ve sagarak veriyorum..bana bi akil verin nsl emzircem biberonada alisti canim cok sıkkin
Aminnn 38+ larda aliyorlar. Yani benim doktorum soyle hesapliyor beklenen dogum tarihi 28 eylul 10 gun once alirim 18 eylul dedi ben de 17si olsa bebek icin sikinti yaratir mi dedim hayir yaratmaz dediBnm de sezeryana döndü de kacta alıyorlar onu merak ettim. Hayirlisi olsun hepimiz icin
Gumun dolmak uzere zaten. Son haftalar kilo aliyor sadece e artik kiloda almiyorsa gelisimini tamamlamistir ALlahin izniyleKızlar bugün doktora gittim, 4 haftadır bebiş hiç kilo almamış. Kanalda feğil, nst girdim, nst sonucu güzel. Dr.um cuma görüşelim, salıya kadar gelmezse alırız dedi.ben beklemek istemedim ve perşembe 10 eylüle sezaryan tarihi aldım.risk almak istemedim bilmiyorum doğru mu yaptımvazgeçme şansım var tabi ama. Çok değişik duygulardayım
Bi akıl verin noluuurr
Canım bende artık doğurmak istiyorum diye evde tur atmaya çalışanlardanim yürümek bile yoruyor beni inşallah haftaya ya çarşamba yada perşembe sezeryan ile alınacak hayırlısiyla bi kucagimiza alsaydık sıpalariAyy yıldım artık hiç niyeti yok bu sıpanın gelmeyetopicte doğan bebişler kreş çağına geldi nerdeyse, erken kalkan yol alıyo tabi son haftama giriyorum yarın ama hiiiç belirti yok benimkinde. Göbek deliğim dışarı pörtlemiş durumda uzun zamandır. Biraz daha doğurmazsam hiç istemesem de sezeryan diye doktorun kapısına dayanıcam artık
Canım bende artık doğurmak istiyorum diye evde tur atmaya çalışanlardanim yürümek bile yoruyor beni inşallah haftaya ya çarşamba yada perşembe sezeryan ile alınacak hayırlısiyla bi kucagimiza alsaydık sıpalari
Aminnn 38+ larda aliyorlar. Yani benim doktorum soyle hesapliyor beklenen dogum tarihi 28 eylul 10 gun once alirim 18 eylul dedi ben de 17si olsa bebek icin sikinti yaratir mi dedim hayir yaratmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?