• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimde normal olsa belki bayramı bulacaktı ama sezeryan olunca tarihi belli oluyor hemen ya 16 ya 18 inde alacak doktor ozmana kadarda beslenmene dikkat et dedi bakalım nasıl olacak hala üzüntü modundan çıkamadım :KK43:
canım ben de aynı sorunla normal deneyemiyorum,vardır inşallah bir hayır.. benim doktor da bırak normali desteklemeyi sezeryan sonrası normali destekliyordu.. o yüzden güvendim.aynı sen gibi üst çatı basık dedi..

merhaba arkadaslar.Bugun dr kontrolm vardı.nst ye bagladı.catı muayenesı yaptı.36+6 dayım.1 cm acıklık var rahım yumusamıs suyu yeterlı,haftaya göruselım dedı.eger suyun gelır kanaman sancın olursa hemen gel dedı. acılmadan sonra kac gun ıcerısınde dogum oluyor ?

Merhaba kızlar! Sizler sabahtan beri aklımdasınız, yazabilmeyi çok isterdm ama nasip olmadı.. Alıntılayamadım da her birinizi ama herkese teşekkürler destekleriniz için!
Sabah 5 gbi hastanedeydm, açılmam 3 cm olmuştu, pts sabah 1 cm idi. Hemen yatış yapıldı, 4 cm olunca da epidural vuruldu. Tam etki etmedi malesef ama napalım, saat 09:30 da oğluşumu kucağıma aldım normal doğumla :) kendisi muhtemel doğum tarihinde doğmayı başarabilen %5 in içine girmiş oldu :) emziriyorum da çok şükür, hemen yara oluverdi göğüs ucum da, kalkan falan kullanıyorum..
Rabbim suni sancıya bırakmadan kendi sancımla başlattı çok şükür, hatta son yarım saate kdr hep kendi sancımla dvm ettim, az bi suni verdiler sona doğru. Doğumumun çok rahat ve hızlı olduğunu söyledi doktorum. İnşallah bekleyen arkadaşlarımın da doğumları çoook hzlı be rahat olur..
Doğuranlar klübüne katıldım ben de!
hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün kuzucuk

kızlar bugün kontrole gittim suyum çok azalmış.kordon çok sıkı değil ama boynunda.doktor yarın yapalım sezeryan dedi,eşim cuma gece gelecek,günde 2 nst ve yatarak beklerim ama riskli deyince o zaman yarın olsun dedim.eşim yanımda olamayacak,malesef normal doğumu da deneyemedim, hayırlısını istedim hep; inşallah hayırlı olan budur..

kızlar bugün kontrole gittim suyum çok azalmış.kordon çok sıkı değil ama boynunda.doktor yarın yapalım sezeryan dedi,eşim cuma gece gelecek,günde 2 nst ve yatarak beklerim ama riskli deyince o zaman yarın olsun dedim.eşim yanımda olamayacak,malesef normal doğumu da deneyemedim, hayırlısını istedim hep; inşallah hayırlı olan budur..
Canim iyiki yarin ok demisin kordon dolanmissa riske atmamakla iyi yapmissin doktor bulmana ayrica mutlu oldum hayirlisi olsun tabi bugun benim doktorda diyo anne basdan sezeryan dedi durdu belki bundada bir hayir vardir dedi nasip ne diyim korkmama ragmen nasip hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Selam kızlar çok uzun süredir giremiyorum 25aguststa sezeryanla geldi kızım doğum hikayemi yazmıcam hatırlamak dahi istemiyorum :KK20:rabbim hepinizin yardımcısı olsun bugün ilk defa gündüz yarım saat uyudum çok mutluyum kızım gece 12de kalkıyor sabah 5 6 7ye kadar ayaktayz aşırı uykusuzum tek kaldm bikaç gündürde hem ev işi hem bebiş baya yoğunum o yüzden topigi geçtim telefonuma bile bakamyrm dogum yapanlar anlıyorsunuzdur beni :KK51: ins bebeklerinizde gaz ve uykusuzluk sorunu olmaz öpüyorum hepinizi :KK68:

Slm kızlar.. Nasılsınız. Doğum yapanları tebrik ediyorum ve dualarınızı eksik etmeyin diyorum yarın için. Sabah sezeryana giricem Heyecandan çok korku yaşıyorum nedendir bilmem öpüyorum herkesi kafam dolu mideme stresten Ağrı girdi

Canim seni merak ediyordum kac gundur birisi senin icin dogum yapti galiba demisti hayirlisi olsun rabbim kurtarsin tez zamanda insallah canimm bende bir iki gune katilacagim galiba sana bugun kahverengimsi akintim oldu 3 cm acikligim var persembe doktora gidicez belki dogum icin yatiracakk dualarim seninle sende benim icin dua et hayirlisiyla alalim kuzularimizi insallahh

Slm kızlar.. Nasılsınız. Doğum yapanları tebrik ediyorum ve dualarınızı eksik etmeyin diyorum yarın için. Sabah sezeryana giricem Heyecandan çok korku yaşıyorum nedendir bilmem öpüyorum herkesi kafam dolu mideme stresten Ağrı girdi
Canım rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla al bebişini kucağına.
Benimde mecburi sezeryan olucak daha günüm belli değil doğumun başlamasını bekliyoruz ama bendede o korku başladı sanki

Demek sende doguruyorsun miskcim. Kaldik buralarda . Guzel hayirli haberlerini bekliyoruz. Korkma teslim ol yavrunu sana Nasip Eden ikinizide koruyacaktir. Dualarimiz seninle...

Merhaba kızlar! Sizler sabahtan beri aklımdasınız, yazabilmeyi çok isterdm ama nasip olmadı.. Alıntılayamadım da her birinizi ama herkese teşekkürler destekleriniz için!
Sabah 5 gbi hastanedeydm, açılmam 3 cm olmuştu, pts sabah 1 cm idi. Hemen yatış yapıldı, 4 cm olunca da epidural vuruldu. Tam etki etmedi malesef ama napalım, saat 09:30 da oğluşumu kucağıma aldım normal doğumla :) kendisi muhtemel doğum tarihinde doğmayı başarabilen %5 in içine girmiş oldu :) emziriyorum da çok şükür, hemen yara oluverdi göğüs ucum da, kalkan falan kullanıyorum..
Rabbim suni sancıya bırakmadan kendi sancımla başlattı çok şükür, hatta son yarım saate kdr hep kendi sancımla dvm ettim, az bi suni verdiler sona doğru. Doğumumun çok rahat ve hızlı olduğunu söyledi doktorum. İnşallah bekleyen arkadaşlarımın da doğumları çoook hzlı be rahat olur..
Doğuranlar klübüne katıldım ben de!
çok sevindim ne mutlu sana Rabbim evladınla hayırlı uzun ömür versin:KK200::KK9:darısı başımıza

Tadına bakmadık anneme tadına bak dedim dogdugunda yeriz bozma dedi Ama çok şekerler mevlid içinde sipariş edeceğim :KK8:
bende verdim bakalım ben sakaryadayım nezaman gelir acaba ama hoşuma gitti benimde 70likten sipariş verdim bende:KK37:rabbim ağız tadıyla yemeği nasip etsin:KK75:

Kızlar kanala girmemişti bebeğim hastaneye gittiğimde, henüz inmeyenler sıkıntı yapmayın, sancılarla birlikte iniverdi..
çok sevindim.Sabahtan beri seni merak ediyordum.Kolay olması ne güzel olmuş darısı bizim başımıza.Benimde günlerim sayılı umarım seninki gibi rahat olur.Sütün hemen gelmeside extra bir mutluluk kuzucuk zorluk çıkarmadı maşallah maşallah diyelim de bundan sonrada koalylık sağlar anneciğine

bende verdim bakalım ben sakaryadayım nezaman gelir acaba ama hoşuma gitti benimde 70likten sipariş verdim bende:KK37:rabbim ağız tadıyla yemeği nasip etsin:KK75:
Aa sakaryali :) bende duzcedeyim ama her haftasonu adada oluyorduk ben agirlasana kadar :) esimin ailesi orada da

O
Kızlar kanala girmemişti bebeğim hastaneye gittiğimde, henüz inmeyenler sıkıntı yapmayın, sancılarla birlikte iniverdi..
Canim doğmuş bebeğin bin şükür gözümüz aydın ;) bende bugün kanala girmedigini öğrendim.senin de öyle olduğunu bilmiyordum.

Canim seni merak ediyordum kac gundur birisi senin icin dogum yapti galiba demisti hayirlisi olsun rabbim kurtarsin tez zamanda insallah canimm bende bir iki gune katilacagim galiba sana bugun kahverengimsi akintim oldu 3 cm acikligim var persembe doktora gidicez belki dogum icin yatiracakk dualarim seninle sende benim icin dua et hayirlisiyla alalim kuzularimizi insallahh
canım bu açıklıktan doktorun haberi varmı 3 santim beklemek için çok değilmi yaa? bilmiyorum da ondan soruyorum. benim bildiğim 4 cm olunca bırakmıyolar biyere yatış yapıyolar:KK64:

canım bu açıklıktan doktorun haberi varmı 3 santim beklemek için çok değilmi yaa? bilmiyorum da ondan soruyorum. benim bildiğim 4 cm olunca bırakmıyolar biyere yatış yapıyolar:KK64:

Evet canim dun muayene etti peesembe tekrar gidecem 5 cm olunca yatiracagim dedi muhtemelen persembe yatis yapacam ama hissettigim bir sancim yok sunni sanxiya gerek kalmaz insallah

Bende bursadayım pazar Öğlen sipariş verdim bugün 10 da geldi bir güne geliyor benşm haftasonu na denk geldi seninde bugün verdiysen yarın gelir Büyük ihtimal le

Back