Canım benim önce sen kendin rahat olmaya çalış. Sütünün yetmediğine emin misin? Ben günde 1-2,kez veriyorum. O da birini gece veriyorum. Sütüm bittiğinde. Eşini karşına al düzgünce konuşun. Onun böyle yapmasının bebeğe de zarar verdiğini açıkla bence. Kaynanayı. Da boşverrrrr.Bebeğe mama verenler kaç saat arayla veriyorsunuz?
Bebek her ağlamasında sütün az mama ver diye diye psikolojimi bozdu kaynanam. Eşimle de aram açıldı. Bebeğimi kucağıma almak için can atıyordum burda ama şimdi psikolojim çok bozuk alt üst oldum. Bebeğe olan hevesim de gitti
Gunaydın dogumun baslamış gibi birsey sancılarının artması yakındır hakkında hayırlısı olsun tez zamanda kurtulursun işallahGünaydın kızlaR Sabrın sonu selamettir ınsallah bugun sımdı 40_+6 nişanım geldı tuvaleteydım afedersınız gaz sancısı gıbı bır agrı oldu ve sılınıken sumuksu bır kan pembede degıl kızımda daha farklı olmustu hemen suyumde gelmıstı yarımsaate kalmamıstı ınsallah oyle olur beklemedeyım ınsallah acılmam en 4 tur gıtıgımde en son hıc acılma agrı sancı yoktu randdevum yarın sabah normalde bakalım ne olacak
Canim nisan hakkinda pembemsi kirmizimsi fln diyolarKizlar gunaydin dun kontrolum vardi doktor 2-3 cm aciklik var demisti az once tuvalette kahverengi lekenme oldu acaba dunku kontrolun sonucu mu yoksa nisan mi geldi sancim yok gibi birseyy ayy heycanlandimmm
canım bebek şu an 3800 çıkıyo doktor 200 gr yanılma payı var dedi. doğurulmuycak bi kilo değil biraz zorlar okadar dedi. bizim ailede epilepsi var bunu söyledim sende varmı dedi yok dedim sende yoksa sorun yok doğurursun dedi sonra nasıl epilepsi olduklarını sordu zor doğum olmuş dedim doğumda ne olmuş dedi mesela kafa içinde kanamamı olmuş dedi yok dedim oksijensiz kalmış kardeşim dedim bunu duyunca ooo o zaman hiç riske atamam mecburi sezeryan olcak dedi durum buSenin neden sezeryan canım?
hiç mi sancın yok canım ikiside olabilirKizlar gunaydin dun kontrolum vardi doktor 2-3 cm aciklik var demisti az once tuvalette kahverengi lekenme oldu acaba dunku kontrolun sonucu mu yoksa nisan mi geldi sancim yok gibi birseyy ayy heycanlandimmm
Canim nisan hakkinda pembemsi kirmizimsi fln diyolar
canım bebek şu an 3800 çıkıyo doktor 200 gr yanılma payı var dedi. doğurulmuycak bi kilo değil biraz zorlar okadar dedi. bizim ailede epilepsi var bunu söyledim sende varmı dedi yok dedim sende yoksa sorun yok doğurursun dedi sonra nasıl epilepsi olduklarını sordu zor doğum olmuş dedim doğumda ne olmuş dedi mesela kafa içinde kanamamı olmuş dedi yok dedim oksijensiz kalmış kardeşim dedim bunu duyunca ooo o zaman hiç riske atamam mecburi sezeryan olcak dedi durum buherşey çok iyi gidiyodu her gidişimde normal doğum yaparsın diyodu bende bide pıhtılaşma var herşey iyiydi işte yinede yaparsın dedi ama o oksijensiz kalmışları duyunca direk olmaz dedi
hiç mi sancın yok canım ikiside olabilir
okim naptın kız merakta koma bizi
ne kadar zamanda bir oluyo onu takip et canımCok hafif ara ara oluyor ama beni etkileyecek derecede degill
Canjm vajinal muayene cati muayenesi fln olduysan oluyomus ole kahvemsi akintiEvet pembemsi diyorlar ama bu ne ki acaba simdii
Canjm vajinal muayene cati muayenesi fln olduysan oluyomus ole kahvemsi akinti
sen ne yaptin canim, oldu mu dogumunHayırlı olsun cnm cok sevndm! Allah analı babalı büyütsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?