- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
Benimkinde de dort donmeler var yatinca ne tarafa donup uyuyacagimi sasiriyorum esim uyudu kac saat oldu ben hala ayaktayimBende asiri derecede kasilmalar var uyutmuyor sabah olurmu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinde de dort donmeler var yatinca ne tarafa donup uyuyacagimi sasiriyorum esim uyudu kac saat oldu ben hala ayaktayimBende asiri derecede kasilmalar var uyutmuyor sabah olurmu acaba
Yooo Hayır canim)ben yemedim hurma normal doğumdan korkanlar listesindeydim hep.sezeryan daha mı kolay sanki.ama alttan kesi fln ama annem beni iyi tanıyormus diyorum hep kendime o hep diyo kızım sen bayılırsin korkaksin diyo.ben korkak değilim. Korkaklar da beteri m bunu anladim.İnsallah en kolayi nasil olacaksa oyle olur :) hurma yiyiyordun sanirim sende mademoguma yaramadi bol sut yapsin insallah :)
İnsallah gercek sancidir da geliyordur bebis :) ki gelsin suni ile ugrastirmasin anneyi :)Bu arada sancılarım epey şiddetli (benm ağrı eşiğime göre) ama kandırıkçılık mı yapıyolar yine anlamadığım için sabah 6 ya kdr kendilerine mühlet verdim :) gülümsediğime bakmayın, kıvranıyorum resmen!
Ay dogru ya kafa gitti :) ya sezeryan olunca agrin oluyor sonucta kesiliyorsun diyorlar ama en fazla bir haftaya toparliyorsun. Ha hamileykenuykusuzluktan kivranmissin endiselenmissin strese girmissin ha sezeryan dikisi cekmissin benim icin iki ucu balli degnek :))Yooo Hayır canim)ben yemedim hurma normal doğumdan korkanlar listesindeydim hep.sezeryan daha mı kolay sanki.ama alttan kesi fln ama annem beni iyi tanıyormus diyorum hep kendime o hep diyo kızım sen bayılırsin korkaksin diyo.ben korkak değilim. Korkaklar da beteri m bunu anladim.
Tam ölçemedim de 7 dk gibi bişey sanırım.. Kimseyi uyandırmadım daha, annemi çağırıcam kızımla dursun diye, herkes bi ıykusunu alsın da yarına dinç olsunlar :) şimdiki samcı geçince ki ahanda geldi, duşa gireym bide sıcakçaSanci sıklığı ne peki? Seni birak ben bile heyecanlandim yok yok gelcek bu bebis
Ay evet benim ayin 10sezeryan.yarin sabah erkenden kardiyoloji kontrolum var o kalbimin durumuna uygun Anestezi onerecekmis.kalbimde aritmi olduğu için anestezi doktoru Kardiyolojiye gönderdi. Korkudan cirpiniyorum.ama kacamiyorum buarada çok korkakmisim bunu anladım.
İyi yaparsin uyusunlar sen bol bol tur at sicak dusa gir ay hadi insallah gelsin bebis :)Tam ölçemedim de 7 dk gibi bişey sanırım.. Kimseyi uyandırmadım daha, annemi çağırıcam kızımla dursun diye, herkes bi ıykusunu alsın da yarına dinç olsunlar :) şimdiki samcı geçince ki ahanda geldi, duşa gireym bide sıcakça
Hadi insallah hayirlisiyla alin kucaginizaSanci sıklığı ne peki? Seni birak ben bile heyecanlandim yok yok gelcek bu bebis
Amin canım, hepimizin kuzucuklarını daYaaa çok sevndim senin adına! Valla iyi moral oldu gece gece :) Allah analı babalı büyütsün cnm!
Benim doğum sancılarım da çok da düzenli başlamamıştı canım. Doğuruyo olabilirsinOff şimdide emin olamadım, 5-7-5 gitti
Ama dayanamicm, gidiyorum hastaneye, yalancıysa pıs pıs geri dönerim napalım :s
Kolayca dogurursun inşallah hemencecik. Sanci belden gelmiyor demissin ya dakika da tutabiliyorsun nasil bir sancin var nerede hissediyorsun?
Allah bir avazda kurtarsin insallahOff şimdide emin olamadım, 5-7-5 gitti
Ama dayanamicm, gidiyorum hastaneye, yalancıysa pıs pıs geri dönerim napalım :s
Ayy hayırlısıyla, sağlıkla doğsun da kuzucuk artık nasıl doğarsa. siz elinizden gelenin fazlasını yaptınız zaten. Güzel haberlerini bekliyorum merakla.Canım doktor Ssvd desteklemese inanmaZdım, o da şaşırdı ve üzüldü hatta.. Ssvd yaptıracak gebe arıyorum ben demişti bana.. Çok da iyi bir doktor, kendisi de istersen başka bir doktora danışabilirsin ama pek yanılmam dedi. Darlık değil benimki basıklık.
Benim bebeğimde sarılık olduğu için 3 saatte bir başladık sonra 4 saate çıktık. Bugun kontrolümüz var, 6-8 saate çıkar diye ümit ediyorumBebeğe mama verenler kaç saat arayla veriyorsunuz?
Bebek her ağlamasında sütün az mama ver diye diye psikolojimi bozdu kaynanam. Eşimle de aram açıldı. Bebeğimi kucağıma almak için can atıyordum burda ama şimdi psikolojim çok bozuk alt üst oldum. Bebeğe olan hevesim de gitti