How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
off arkadaşlar tv izleyemiyorum artık dediğiniz gibi içim kaldırmıyor bol bol dua edelim yavrularımız da etkiliniyorlardır haliyle stresteyiz yurt memleketçe:KK42:doğum yapan arkadaşlara çok sevindim imrendim hayırlısıyla Rabbim bizede nasip etsin:KK75:@Sabrinnisa55 melegim92 melegim92 okim okim ve ismi aklıma gelmeyen diğer anneler hayırlı olsun evlatlarınız Rabbim iyi günler göstersin evinize huzur bereket versin ezanlar okunuyor Rabbim şehitlerimize rahmet anne babalarına sabır versin:KK75::KK42:bu işleri yapan hainleride kahru perişan eylesin amin...

Canım ya seni iyi Anlıyorum ben uzaktayım eşimden haber izlemek istemiyorum dogum yapacak olmama bile sevinemiyorum eşime 15 ine bilet aldık hayırlısıyla gelseydi ama o bile sıkıntı gelmesi gitmesi Allah korusun hepsini
Allah yar ve yardımcınız olsun canım çok zor Rabbim askerimizi polisimizi korusun:KK75:

Kontrolden geldim kızlar çatı çok darmış üst kemik çok basık dedi doktor alttaki olsaydı kırabilirdik ama üsttekine müdahale edemeyiz normal olmaz kesinlikle bebekte küçük olduğu için baskı yapamaz dedi var olan bel fıtığımda cabası :KK42: çok canım sıkkın 14ünde tekrar muayene olacak 16 sında falanda sezeryan olucam :KK42: daha öncede ilişki zor oldugu için doktora gittiğimde çatımın dar olduğunu söylemişti ama ben yinede heveslenmiştim normale şartlamıştım kendimi :KK42:
Çatım dar oldugu için muayenemde biraz sıkıntılı oldu ama dayanılmayacak bir durum değildi zten saniyeler sürdü

Kontrolden geldim kızlar çatı çok darmış üst kemik çok basık dedi doktor alttaki olsaydı kırabilirdik ama üsttekine müdahale edemeyiz normal olmaz kesinlikle bebekte küçük olduğu için baskı yapamaz dedi var olan bel fıtığımda cabası :KK42: çok canım sıkkın 14ünde tekrar muayene olacak 16 sında falanda sezeryan olucam :KK42: daha öncede ilişki zor oldugu için doktora gittiğimde çatımın dar olduğunu söylemişti ama ben yinede heveslenmiştim normale şartlamıştım kendimi :KK42:
Çatım dar oldugu için muayenemde biraz sıkıntılı oldu ama dayanılmayacak bir durum değildi zten saniyeler sürdü
İyi en azından sizin dr muayene etmiş bizimki haftaya gel dedi.bana soruo norml mi sezeryan mı die. Dedim siz ne diosunuz bayrama geleblr dio normal için. Bn de sırf bayramda olmasın die sezeryan istemiom ne olck bilmem

Gogus ucum olmadigi icin bebegimi emziremiyorum bu gun 19 gun oldu dogum yapali ve sagarak veriyorum..bana bi akil verin nsl emzircem biberonada alisti canim cok sıkkin :KK43:

canım göğüs ucun yoksa ucunu oyna uzatmaya calıs soğuk suyun içinde beklet ve asıl ucunu ben öyle yaptım ve o şekilde emzirmeye alıştım inşallah işe yarar

Kizlar oglumun cikolatalari geldi azicikta ben susleyeyim dedim nasil olmuss
IMG-20150908-WA0007.jpeg

Gogus ucum olmadigi icin bebegimi emziremiyorum bu gun 19 gun oldu dogum yapali ve sagarak veriyorum..bana bi akil verin nsl emzircem biberonada alisti canim cok sıkkin :(
İşine yarar umarım iki tane 10luk şırınganın iğnelerini çıkart ve iki uç arasına serum kısa bir serum hortumunu tak. Bir şırınganın da içini çıkart. İçini çıkarttığın şırınganın ucunu meme ucuna koy diğer şırangayla da vakumlayarak çek. İyi bir meme ucu çıkarıcısı

Canım çok sevindimm. Neden zor oldu normaldi dimi?
evet cnm normaldi sancım ve açılmam olmasına rağmen hiç hissetmedim o yüzden suni sanci verildi ve o biraz daha zor oldu ağrı bakımından birde ben yanımdaki kişilerden korktum ve çocuk geri çekildi o yüzden zorlandım bebeğim de karnımda su yutmus enfeksiyon oluşmuş 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günlerdi ama Allaha çok şükür atlattık Rabbim herkeze kolay hayırlı doğumlar nasip etsin her şeye rağmen çok güzel birşey bebeğini kucagına alınca hersey bitiyo

evet cnm normaldi sancım ve açılmam olmasına rağmen hiç hissetmedim o yüzden suni sanci verildi ve o biraz daha zor oldu ağrı bakımından birde ben yanımdaki kişilerden korktum ve çocuk geri çekildi o yüzden zorlandım bebeğim de karnımda su yutmus enfeksiyon oluşmuş 1 hafta yoğun bakımda kaldı çok zor günlerdi ama Allaha çok şükür atlattık Rabbim herkeze kolay hayırlı doğumlar nasip etsin her şeye rağmen çok güzel birşey bebeğini kucagına alınca hersey bitiyo
Canım yine de atlatmışsın. Hayrlısıyla bebişin şimdi yanında:) çok gecmiş olsun. İnsan herseyden etkileniyor yaa. Neyse ki gecmiş gitmiş. Bize de Allah nasip etsin hayırlı dogumlar

Canjm vajinal muayene cati muayenesi fln olduysan oluyomus ole kahvemsi akinti
Bende kahverengi hatta bazen taze kanla gelen akıntı var. Doktorum Rahim ağzı açılsın diye uyardığı için gelir dedi. Çoook kanama ya da suyunuz gelmiyorsa korkmayın. Olacak dedi doktor

Canım yine de atlatmışsın. Hayrlısıyla bebişin şimdi yanında:) çok gecmiş olsun. İnsan herseyden etkileniyor yaa. Neyse ki gecmiş gitmiş. Bize de Allah nasip etsin hayırlı dogumlar

çok şükür cnmm çok sağol darısı başınıza inşallah

İyi en azından sizin dr muayene etmiş bizimki haftaya gel dedi.bana soruo norml mi sezeryan mı die. Dedim siz ne diosunuz bayrama geleblr dio normal için. Bn de sırf bayramda olmasın die sezeryan istemiom ne olck bilmem

Benimde normal olsa belki bayramı bulacaktı ama sezeryan olunca tarihi belli oluyor hemen ya 16 ya 18 inde alacak doktor ozmana kadarda beslenmene dikkat et dedi bakalım nasıl olacak hala üzüntü modundan çıkamadım :(

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    125,8 KB · Görüntüleme: 152
Oda süsümuzu kendi ellerimle yaptım sezeryan olmuştum 20 ağustosta saat 10:30 da ameliyata girmiştim ama sabah saat 05:00 de gitmistik hastaneye eşimle süsledi odamızi sizlerede fikir olur belki önceden dağıtılacaklari poşetlere hazırlamıştim gelenlere hazır verildi masanın üzeri taburcu olana kadar bozulmadi son ailelere masa uzerindekileri verdim fotoğraflarda masa hep susluydu

Eklentiler

• 20150820_070326.jpg
    20150820_070326.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 169
Kızlar bebisim bir ay öncesine kadar tersti döndü. Catim normal cikti rahat dogum yaparsin ama bebis yerlesmemis kanala yukarida duruyor dedi. Son anda saciyla girer girmezse yukaridan ittirilir dedi. Ama istersen sezeryan da olabilirsin ben normal taraftariyim falan dedi. Ama bu zamana kadar yola girmemisse bi problem vardir bas cati uyumsuzlugu olabilir dedi. Gecen hafta 2.650 45cm cikmisti sokmadi da ultrasona ne yapayim akil verin hele?
Canım bizim senle günümüz aynıymış. Daha 13 günümüz var ve bir günde bile inebiliyor başı. Bebeğinde ufak bir bebek benimki gibi.. Bence normal doğum olur senin.

Back