Ya ben 10 da uyuyorum 8 de kalkıyorum. İki sivri sinek deli gibi heryerimi ısırmasına ragmen uyuyorum yaa. Bu bebişin keyfi yerinde midir nedir. Ben de korkuorm artık bayram sonuna kalcM diyeeeeGece uyumayan anneler kimse varmi suan konusucak
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben 10 da uyuyorum 8 de kalkıyorum. İki sivri sinek deli gibi heryerimi ısırmasına ragmen uyuyorum yaa. Bu bebişin keyfi yerinde midir nedir. Ben de korkuorm artık bayram sonuna kalcM diyeeeeGece uyumayan anneler kimse varmi suan konusucak
Canımmmm çok çok sevindiiimmmmnVee kızlar elhamdülillah ki ben de dün akşam kuzumu kucağıma aldım :) Dün sabah 9 gibi başlayan sancılarım ve sonrasında gelen nişanla sürecimiz başlamıştı yazmıştım. Sonrasında sancılar daha düzenli gelmeye başladı. Saat 15.00 gibi hastaneye gittik. 3 cm açılma vardı. Fakat pazar günü olduğu için doktorum 2 saat uzaklıkta bir yere gitmiş ve akşam 7 buçuk 8 gibi gelir dedilerBeklemeye başladık, o arada gidip odamızı süsledik bir yandan sancı çekip
Nst bağladılar yatakta sancılar daha zor olunca çıkarttırdım bir süre sonra, odanın içinde turladım. Epidural için yeterli açıklığın olmasını bekledik. Doktorum ne yazık ki 9 gibi geldi. Geldiğinde 5 cm olmuştu. 1 cm fazladan bekledim yani
O gelmeden takmadılar epidurali. Sonra şükür epidural takıldı. Doktor suyumu patlattı, suni sancı verdiler. 1,5 saat sonra hemencecik yeterli açıklık oluştu ve doğuma girdik. Ikınmak, doğum falan çok kolay oldu elhamdülillah.. Dünyanın en güzel duygularından biri onu kucağına aldığın an. Allah'ım herkese yaşatsın. Sizlere de çok kolay doğumlar nasip etsin. Şimdi tek sıkıntımız dikişlerin sancısı, o da ağrı kesici içince geçiyor. Biraz da bel ağrısı var epiduralden dolayı sanırım. Hemencecik geçse ağrılar da kuzumla doya doya ilgilensem diyorum
![]()
aKavuşursun inşallah bebişine en kısa zamanda toparlanmaniz dileğiyleArkadaşlar ben şuanda hastanedeyim birazdan Spinal sezeryanle oğlumu kucağıma alacağım inşallah dualarınızı esirgemeyin...
Üzüntüden deli olcam. TV ye baksam bi türlü bakmasam bi türlü. Oğlumda oynamıyor geceden beri benim ruh halim hareketini etkilermi ki? Kızlar siz ne durumdasınız?
evet cnm 26 sında doğum yaptım bebişten pek giremedim ama :)melek naptın doğurdunmu sen merak ettim
Ben de dün hiç izleyemedim ama duyarsızlık gibi geldi. Tam actım sehit ailelerini gördüm derken alttan son dk haberi 11 sehit daha ıgdırdan. Diyecek hiç bişi bulamıyorumÜzüntüden deli olcam. TV ye baksam bi türlü bakmasam bi türlü. Oğlumda oynamıyor geceden beri benim ruh halim hareketini etkilermi ki? Kızlar siz ne durumdasınız?
Canım çok sevindimm. Neden zor oldu normaldi dimi?meraba kızlar uzun süredir giremedim 26 agustosta doğum yaptım anlatmayı çok isterdim ama doğum biraz zor olduğu için anlatmasam daha iyi Raabim bu duyguyu herkeze nasip etsin inşallah...
Evet aynı durumdayım doğumu falan unuttum inan ...eşimin çalıştığı karakola saldırdılar geçen hafta ...yaralılar ağır yaralı vardı ...roketatarlarla uzun namlulularla saldırmışlar şerefsizler ,ortalık kan golu olmuş ...eşimi nobete gonderirken içim cız ediyor ...psikolojım alt üstÜzüntüden deli olcam. TV ye baksam bi türlü bakmasam bi türlü. Oğlumda oynamıyor geceden beri benim ruh halim hareketini etkilermi ki? Kızlar siz ne durumdasınız?
Canım benim. Alllah beter etsin pis hainleri. Allah tüm polis askerimizi korusun. Senin eşini deEvet aynı durumdayım doğumu falan unuttum inan ...eşimin çalıştığı karakola saldırdılar geçen hafta ...yaralılar ağır yaralı vardı ...roketatarlarla uzun namlulularla saldırmışlar şerefsizler ,ortalık kan golu olmuş ...eşimi nobete gonderirken içim cız ediyor ...psikolojım alt üst
Duadan başka elimizden birşey gelmiyor. Rabbim korusun hepsini Allah yardımcınız olsun.Evet aynı durumdayım doğumu falan unuttum inan ...eşimin çalıştığı karakola saldırdılar geçen hafta ...yaralılar ağır yaralı vardı ...roketatarlarla uzun namlulularla saldırmışlar şerefsizler ,ortalık kan golu olmuş ...eşimi nobete gonderirken içim cız ediyor ...psikolojım alt üst
Kızlar bebisim bir ay öncesine kadar tersti döndü. Catim normal cikti rahat dogum yaparsin ama bebis yerlesmemis kanala yukarida duruyor dedi. Son anda saciyla girer girmezse yukaridan ittirilir dedi. Ama istersen sezeryan da olabilirsin ben normal taraftariyim falan dedi. Ama bu zamana kadar yola girmemisse bi problem vardir bas cati uyumsuzlugu olabilir dedi. Gecen hafta 2.650 45cm cikmisti sokmadi da ultrasona ne yapayim akil verin hele?[/QUOTE
Benimde durumum aynı canım doktor normal olur dedi zamanını bekleyeceğiz kendiliğinden olmazsa suni Sancı oda olmazsa en son Seçenek sezeryan.. O dedikleri birgünde olacak Şeyler.. Sabırla bekleyeceğiz..
yüzümde pek lekelenme olmadı ama genital bölgem acaip karardı inşallah doğumdan sonra kendiliğinden geçerBiraz kocakarı işi denebilir belki ama ben denicem bissürü arkadastan vs duydum. Yuzunu dogumda terliyorsun ya o teri saclarınla silersen tüm lekeler hidermiş. Kararma da kendiliğinden düzeliyor uş bi süre sonra:)
Canım ya seni iyi Anlıyorum ben uzaktayım eşimden haber izlemek istemiyorum dogum yapacak olmama bile sevinemiyorum eşime 15 ine bilet aldık hayırlısıyla gelseydi ama o bile sıkıntı gelmesi gitmesi Allah korusun hepsiniEvet aynı durumdayım doğumu falan unuttum inan ...eşimin çalıştığı karakola saldırdılar geçen hafta ...yaralılar ağır yaralı vardı ...roketatarlarla uzun namlulularla saldırmışlar şerefsizler ,ortalık kan golu olmuş ...eşimi nobete gonderirken içim cız ediyor ...psikolojım alt üst
bilmiyorumki bende de ergenlikte dahil sivilce çıkmaz ama oğluşuma feda olsun be varsın çirkinleşsin anası babalara yazık oluyor bu arada az kaldı sabırYaaavafers benimm de et bencikleri çıktı yaaaa. Bi de yüzümde kızarıklıklar sivilceler. Ki hayatımda sivilce cıkmadı bende
kararma bendede var kaltında da üstelikk
kız cirkinlestirir derler hakkaten 31. Haftamdan beri çirkinim
çatlsklarımdan hiiç bahsetmiyorum bile:) meleğimi Alcam ya bsska biişi istemiyorum
![]()
canım işine yararmı bilmiyorum ama avent niplette var lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var bide yine aventin kelebek göğüs ucu var bunlara bi bak istersenGogus ucum olmadigi icin bebegimi emziremiyorum bu gun 19 gun oldu dogum yapali ve sagarak veriyorum..bana bi akil verin nsl emzircem biberonada alisti canim cok sıkkin![]()