How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın öz hakiki eylül anneleri :KK54: karnimin kasinmasina uyandim 3.5 saatlik uyku ile adalet mi bu :mad:

Bebeğe mama verenler kaç saat arayla veriyorsunuz?
Bebek her ağlamasında sütün az mama ver diye diye psikolojimi bozdu kaynanam. Eşimle de aram açıldı. Bebeğimi kucağıma almak için can atıyordum burda ama şimdi psikolojim çok bozuk alt üst oldum. Bebeğe olan hevesim de gitti :(
Canım benim önce sen kendin rahat olmaya çalış. Sütünün yetmediğine emin misin? Ben günde 1-2,kez veriyorum. O da birini gece veriyorum. Sütüm bittiğinde. Eşini karşına al düzgünce konuşun. Onun böyle yapmasının bebeğe de zarar verdiğini açıkla bence. Kaynanayı. Da boşverrrrr.

Anaaammmm başım ağrıyo diye birkaç saat giremedim neler olmuş neler :):):):)

Doğuran arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlı olsun bebişleri.

Doğuma giden arkadaşlarında Allah yardımcısı olsun. Kolay doğum diliyorum.

Bekleyen arkadaşlara da sabır diliyorum :)

Günaydın kızlaR Sabrın sonu selamettir ınsallah bugun sımdı 40_+6 nişanım geldı tuvaleteydım afedersınız gaz sancısı gıbı bır agrı oldu ve sılınıken sumuksu bır kan pembede degıl kızımda daha farklı olmustu hemen suyumde gelmıstı yarımsaate kalmamıstı ınsallah oyle olur beklemedeyım ınsallah acılmam en 4 tur gıtıgımde en son hıc acılma agrı sancı yoktu randdevum yarın sabah normalde bakalım ne olacak

Kizlar gunaydin dun kontrolum vardi doktor 2-3 cm aciklik var demisti az once tuvalette kahverengi lekenme oldu acaba dunku kontrolun sonucu mu yoksa nisan mi geldi sancim yok gibi birseyy ayy heycanlandimmm

Günaydın kızlaR Sabrın sonu selamettir ınsallah bugun sımdı 40_+6 nişanım geldı tuvaleteydım afedersınız gaz sancısı gıbı bır agrı oldu ve sılınıken sumuksu bır kan pembede degıl kızımda daha farklı olmustu hemen suyumde gelmıstı yarımsaate kalmamıstı ınsallah oyle olur beklemedeyım ınsallah acılmam en 4 tur gıtıgımde en son hıc acılma agrı sancı yoktu randdevum yarın sabah normalde bakalım ne olacak
Gunaydın dogumun baslamış gibi birsey sancılarının artması yakındır hakkında hayırlısı olsun tez zamanda kurtulursun işallah

Kizlar gunaydin dun kontrolum vardi doktor 2-3 cm aciklik var demisti az once tuvalette kahverengi lekenme oldu acaba dunku kontrolun sonucu mu yoksa nisan mi geldi sancim yok gibi birseyy ayy heycanlandimmm
Canim nisan hakkinda pembemsi kirmizimsi fln diyolar

Senin neden sezeryan canım?
canım bebek şu an 3800 çıkıyo doktor 200 gr yanılma payı var dedi. doğurulmuycak bi kilo değil biraz zorlar okadar dedi. bizim ailede epilepsi var bunu söyledim sende varmı dedi yok dedim sende yoksa sorun yok doğurursun dedi sonra nasıl epilepsi olduklarını sordu zor doğum olmuş dedim doğumda ne olmuş dedi mesela kafa içinde kanamamı olmuş dedi yok dedim oksijensiz kalmış kardeşim dedim bunu duyunca ooo o zaman hiç riske atamam mecburi sezeryan olcak dedi durum bu:KK51: herşey çok iyi gidiyodu her gidişimde normal doğum yaparsın diyodu bende bide pıhtılaşma var herşey iyiydi işte yinede yaparsın dedi ama o oksijensiz kalmışları duyunca direk olmaz dedi:KK43:

hiç mi sancın yok canım ikiside olabilir:KK54:

okim okim naptın kız merakta koma bizi:rolleyes:

canım bebek şu an 3800 çıkıyo doktor 200 gr yanılma payı var dedi. doğurulmuycak bi kilo değil biraz zorlar okadar dedi. bizim ailede epilepsi var bunu söyledim sende varmı dedi yok dedim sende yoksa sorun yok doğurursun dedi sonra nasıl epilepsi olduklarını sordu zor doğum olmuş dedim doğumda ne olmuş dedi mesela kafa içinde kanamamı olmuş dedi yok dedim oksijensiz kalmış kardeşim dedim bunu duyunca ooo o zaman hiç riske atamam mecburi sezeryan olcak dedi durum bu:KK51: herşey çok iyi gidiyodu her gidişimde normal doğum yaparsın diyodu bende bide pıhtılaşma var herşey iyiydi işte yinede yaparsın dedi ama o oksijensiz kalmışları duyunca direk olmaz dedi:KK43:

hiç mi sancın yok canım ikiside olabilir:KK54:

okim okim naptın kız merakta koma bizi:rolleyes:

Cok hafif ara ara oluyor ama beni etkileyecek derecede degill

Slm kizlarr .o kadar yogunumki ve yorgun...hamikeykn dogm yapanlar artik hic topige girmiyor diye sitem ediyodm ama goryrmki zaman kalmiyo.enazindan bnm için öyle.bebegim bu gün 20 günlük oldu.normal vaktini beklese bugünlerde dogckti
Ama iyiki de beklememis son günler dayanikmazdi artik çünkü.bebeğim un sariligi büyük oranda geçti.canlandi cocuk. Çok istahlandi kilo aldi.basta kocaman olan kiyafetleri tam oluyor artik..tam okuyamadm ama baya dogum yapanvar hherhalde.genelimuz ağustos annesiolduk:KK66:) dogum yapanlara hayrli olsnn yapmayanlari hayirlu bi sekilde kurtarsn Rabbim..

Back