Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasın cnm.. Yaklaşık 1 saattir sancı çekiyorum ama daha öncede olduğu için kaç kere, umursamıyorum.. Hayırlısı..Bende tam senden haber varmı diye merak etmiştim canım. Hadi bakalım 2gün daha dinlen belki kuzun kendiliğinden geliverir. Allah büyük üzülme...
Okicim sen normal mi dusunuyorsun insallahSaolasın cnm.. Yaklaşık 1 saattir sancı çekiyorum ama daha öncede olduğu için kaç kere, umursamıyorum.. Hayırlısı..
Senin nezmn sezeryanin pinksecimBnm de sezeryana döndü de kacta alıyorlar onu merak ettim. Hayirlisi olsun hepimiz icin
Korkma cnm, bebeğini göreceğin anı düşün! Parayı da takma, annemin bi lafı vardır, ben de düstur edindim, paraya yeter gücün :)Kizlar korkudan oturup agliyorum hastanenin o deli fiyatini kabul etmek zorunda kaldik genel anestezi sezryan ayin 10u saat ya 1ya da3
Evet cnm, ilk doğumum normaldi, ama bu hamilelik epey farklı geçti, bakalım sonu nasıl olacak!Okicim sen normal mi dusunuyorsun insallah
Gece Gece oglumla delirmecelerdeyim yarin doktora gidilecek uyuyabileydim iyiydi.Gece uyumayan anneler kimse varmi suan konusucak
İnsallah toparlanirsin hemen :) sira bize geldi gercekten oy oy :)Bi yürüyüp kendime geleyim doya doya koklayacagim inşallah canim :) sira sende
Hayırlı olsun cnm cok sevndm! Allah analı babalı büyütsün..guzel anneler merhaba,
bugun 14;14 itibariyle oglumu kucagima aldim cok sukur. darisi bekleyenlerin basina insallah. Rabbim cumlenize hayirli dogumlar nasip etsin ins. dualarinizi esirgemediginiz icin tesekkur ederim.
Artık riske atAmadik canım busaatden sonra doktor degistirmek de risk olduğu için o fiyata ok dedik yani artık YÜCE RABBİMİZ YARDIM etsin insallah.ama korkum beni kemiriyoKorkma cnm, bebeğini göreceğin anı düşün! Parayı da takma, annemin bi lafı vardır, ben de düstur edindim, paraya yeter gücün :)
Ay evet benim ayin 10sezeryan.yarin sabah erkenden kardiyoloji kontrolum var o kalbimin durumuna uygun Anestezi onerecekmis.kalbimde aritmi olduğu için anestezi doktoru Kardiyolojiye gönderdi. Korkudan cirpiniyorum.ama kacamiyorum buarada çok korkakmisim bunu anladım.Sorma canim cumartesi dondu olay sezeryana. 14-18 arasi gun secersin demistia bugün biraz kan geldi. Doktoru aradım kan gelir hareketler yavaşlar ya da sanci artarsa acil ameliyata aliriz dedi. Senin ayin 10unda miydi oyle hatirladim sanki. Masallah haftan da ilerlemis
Benim de yarın doktorum var cnm sabah 9da anestezi türü seçilecek Allahın iznile inşallah hakkımda hayırlısı olur ayin 10unda ameliyat dedi Dr.Gece Gece oglumla delirmecelerdeyim yarin doktora gidilecek uyuyabileydim iyiydi.
Yaaa çok sevndim senin adına! Valla iyi moral oldu gece gece :) Allah analı babalı büyütsün cnm!Vee kızlar elhamdülillah ki ben de dün akşam kuzumu kucağıma aldım :) Dün sabah 9 gibi başlayan sancılarım ve sonrasında gelen nişanla sürecimiz başlamıştı yazmıştım. Sonrasında sancılar daha düzenli gelmeye başladı. Saat 15.00 gibi hastaneye gittik. 3 cm açılma vardı. Fakat pazar günü olduğu için doktorum 2 saat uzaklıkta bir yere gitmiş ve akşam 7 buçuk 8 gibi gelir dediler Beklemeye başladık, o arada gidip odamızı süsledik bir yandan sancı çekip Nst bağladılar yatakta sancılar daha zor olunca çıkarttırdım bir süre sonra, odanın içinde turladım. Epidural için yeterli açıklığın olmasını bekledik. Doktorum ne yazık ki 9 gibi geldi. Geldiğinde 5 cm olmuştu. 1 cm fazladan bekledim yani O gelmeden takmadılar epidurali. Sonra şükür epidural takıldı. Doktor suyumu patlattı, suni sancı verdiler. 1,5 saat sonra hemencecik yeterli açıklık oluştu ve doğuma girdik. Ikınmak, doğum falan çok kolay oldu elhamdülillah.. Dünyanın en güzel duygularından biri onu kucağına aldığın an. Allah'ım herkese yaşatsın. Sizlere de çok kolay doğumlar nasip etsin. Şimdi tek sıkıntımız dikişlerin sancısı, o da ağrı kesici içince geçiyor. Biraz da bel ağrısı var epiduralden dolayı sanırım. Hemencecik geçse ağrılar da kuzumla doya doya ilgilensem diyorum
Bende asiri derecede kasilmalar var uyutmuyor sabah olurmu acabaAmiiin cumlemizinbugun barut gibiydim simdi simdi gevsedim bende
İnsallah en kolayi nasil olacaksa oyle olur :) hurma yiyiyordun sanirim sende madem doguma yaramadi bol sut yapsin insallah :)Benim de yarın doktorum var cnm sabah 9da anestezi türü seçilecek Allahın iznile inşallah hakkımda hayırlısı olur ayin 10unda ameliyat dedi Dr.
Canim belki doğum basliyodurr))Bu arada sancılarım epey şiddetli (benm ağrı eşiğime göre) ama kandırıkçılık mı yapıyolar yine anlamadığım için sabah 6 ya kdr kendilerine mühlet verdim :) gülümsediğime bakmayın, kıvranıyorum resmen!