2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnsallah en kolayi nasil olacaksa oyle olur :) hurma yiyiyordun sanirim sende mademoguma yaramadi bol sut yapsin insallah :)
Yooo Hayır canim)ben yemedim hurma normal doğumdan korkanlar listesindeydim hep.sezeryan daha mı kolay sanki.ama alttan kesi fln ama annem beni iyi tanıyormus diyorum hep kendime o hep diyo kızım sen bayılırsin korkaksin diyo.ben korkak değilim. Korkaklar da beteri m bunu anladim.

İnsallah gercek sancidir da geliyordur bebis :) ki gelsin suni ile ugrastirmasin anneyi :)

Ay dogru ya kafa gitti :) ya sezeryan olunca agrin oluyor sonucta kesiliyorsun diyorlar ama en fazla bir haftaya toparliyorsun. Ha hamileykenuykusuzluktan kivranmissin endiselenmissin strese girmissin ha sezeryan dikisi cekmissin benim icin iki ucu balli degnek :))

@ayka777 bebeem kızlar valla bu ciddi ciddi doğum sancısına benziyo! Epey şiddetli, gelince uçuyorum, bitince de lay lay lom nette geziyorum :) ya umutlanmak da istemiyorum, belden gelmiyo sonuçta.. Ayy heyecanlandm!
Sanci sıklığı ne peki? Seni birak ben bile heyecanlandim yok yok gelcek bu bebis

Sanci sıklığı ne peki? Seni birak ben bile heyecanlandim yok yok gelcek bu bebis
Tam ölçemedim de 7 dk gibi bişey sanırım.. Kimseyi uyandırmadım daha, annemi çağırıcam kızımla dursun diye, herkes bi ıykusunu alsın da yarına dinç olsunlar :) şimdiki samcı geçince ki ahanda geldi, duşa gireym bide sıcakça

Korkunun faydası yok bize yaptik bu bebekleri gelecekler:) Ben de onceden korkuyordum hamile kalinca hallettim sandim normal dogum cok istiyordum yapilacaklar listemin ilkiydi yani ama vajinal muayeneyi bile beceremedim. Gerci ust kemik de dar dedi bebisi de riske atmaya gerek yok onlardan kıymetli degil hiçbişey ama ben de korkuyorum

İyi yaparsin uyusunlar sen bol bol tur at sicak dusa gir ay hadi insallah gelsin bebis :)

Kolayca dogurursun inşallah hemencecik. Sanci belden gelmiyor demissin ya dakika da tutabiliyorsun nasil bir sancin var nerede hissediyorsun?

Kızlar hepiniz sağolun, duştan çıktım dk tutcam artık, şiddetli adet sancısı, 10 sn falan sürüyor, geçince oh mis :) ama araları çok uzun dğl zannımca, emin olayım da mecburen uyandırcam milleti

Off şimdide emin olamadım, 5-7-5 gitti
Ama dayanamicm, gidiyorum hastaneye, yalancıysa pıs pıs geri dönerim napalım :s

Kolayca dogurursun inşallah hemencecik. Sanci belden gelmiyor demissin ya dakika da tutabiliyorsun nasil bir sancin var nerede hissediyorsun?
Off şimdide emin olamadım, 5-7-5 gitti
Ama dayanamicm, gidiyorum hastaneye, yalancıysa pıs pıs geri dönerim napalım :s
Allah bir avazda kurtarsin insallah

Ayy hayırlısıyla, sağlıkla doğsun da kuzucuk artık nasıl doğarsa. siz elinizden gelenin fazlasını yaptınız zaten. Güzel haberlerini bekliyorum merakla.

Benim bebeğimde sarılık olduğu için 3 saatte bir başladık sonra 4 saate çıktık. Bugun kontrolümüz var, 6-8 saate çıkar diye ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…