- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 78
- 43
İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına sürekli emziriyorum çabuk gelir insallahMaşallah.. Darısı basıma insallah.. Sütun direnirsen gelir, sürekli emzir canım. Allah yardımcın olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına sürekli emziriyorum çabuk gelir insallahMaşallah.. Darısı basıma insallah.. Sütun direnirsen gelir, sürekli emzir canım. Allah yardımcın olsun..
Bende de olmuştu kahverengi lekelenme canım çatı muayenesinden sonraKızlar bende bugün çatı muaynesi oldum eve gelince kahverengi lekem oldu bu çatı muaynesinden kaynaklimidir yoksa nisanmidir....
Ay benim de hayalim o ya bayrama dogum yapmis olmak bayramda doktor bulamam diye korkuyorum da cunku. Su hurmalar tirmalasa ya :-/Evet oldum kendini kasmazsan cok cqnin yanmiyor aslinda amac catiyi kontrol etmek degil dogumu tetiklemek ama bende ise yaramadi persembe yine gidicem dr a bakalim ne diyecek bayrama kadar dogurup toparlasaydim biraz kendimi iyi olacakti
Canım aman diyeyim ben ilk doğumumda bir depresyona girdim abartmıyorum 1.5 sene sürdü lütfen kulaklarını tıka, konuşsun dursun.. Ben sadece süt vermeme rağmen aynı lafları duydum insan çok hassas oluyor ama sonrasında bebeğimin tadını çıkaramadım. Senin gibi eşimle aram açıldı, öyle gereksizmiş ki şimdi görüyorum.. Bebeğini al toparlandığın hazır hissettiğin zaman evden çıkmaya başla hemen.. Sakın karanlık küçük odada oturma, evin en aydınlık yerinde zaman geçir.. Sütü artırmak için moral de önemli dinlenmek de.. Gitsin artık kaynanan, sen zaten normal doğum yaptın kendin idare edersinBebeğe mama verenler kaç saat arayla veriyorsunuz?
Bebek her ağlamasında sütün az mama ver diye diye psikolojimi bozdu kaynanam. Eşimle de aram açıldı. Bebeğimi kucağıma almak için can atıyordum burda ama şimdi psikolojim çok bozuk alt üst oldum. Bebeğe olan hevesim de gitti
Senin neden sezeryan canım?benimde açıklığa bakıldı aynı şey olduğunu bilmiyodum nolyo demeden bitti ama gel görki pazartesi sezeryan olcak kızlar normal doğumu çok istiyodum nasip değilmiş
Cvp için tsk ederim canim ben takip ediym bakalım kirmiziya donecekmiBende de olmuştu kahverengi lekelenme canım çatı muayenesinden sonra
Nişan pembe kırmızımsı oluyor birde kahverengi olmuyor
Canım çok sağol, dediğin gibi hakkaten iyi fedakar bir doktor.. Hepimiz en hayırlı şekilde alalım kuzularımızı kucağımızaYok cidden necati bey mukemmel bir dr muş ...o diyorsa doğrudur ..inş rabbım hayırlı doğu lar versın cnm
Ay benim de hayalim o ya bayrama dogum yapmis olmak bayramda doktor bulamam diye korkuyorum da cunku. Su hurmalar tirmalasa ya :-/
Amiiin cumlemizinbugun barut gibiydim simdi simdi gevsedim bendeYa canım öyle sıkkındı ki yorumunu okuyunca kahkaha attım bazen böyle laflarına denk gelip gülümsüyorum allah iyiliğini versin neşeni bozmasın inşallah
senin aldığın iyi işte çoğumuz ondan aldık zaten bebek arabasıyla birlikte hatta :) karnımızda zaten kaç büklüm duruyo bebek canım. portbebeye koymak saçma geliyo bana da.ana kucakları gayet iyi. çukur gibi duruyo ama bebeğin duruşuna göre tasarlanmış şeyler bunlar.için rahat etmezse yenidoğan desteği alabilirsin içine yine de :)
ımmmm tamamen mi derken?
Aa bak sezaryan olduğunu bilmiyordum kacirmisim :) amin bu arada :))Kızlar bende bugün 3 te sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım şükür ikimizde iyiyiz rabbim bekleyen anneleri de kavustursun
Canım bebiş tontiş olmuş o yüzden sezeryan oldumAa bak sezaryan olduğunu bilmiyordum kacirmisim :) amin bu arada :))
Zaten tombisti kuzucuk iyi yapmissin :) Sümeyye bebişi kokla yerimize :)Canım bebiş tontiş olmuş o yüzden sezeryan oldum
Bi yürüyüp kendime geleyim doya doya koklayacagim inşallah canim :) sira sendeZaten tombisti kuzucuk iyi yapmissin :) Sümeyye bebişi kokla yerimize :)