2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bende bugün çatı muaynesi oldum eve gelince kahverengi lekem oldu bu çatı muaynesinden kaynaklimidir yoksa nisanmidir....

Kızlar bende bugün çatı muaynesi oldum eve gelince kahverengi lekem oldu bu çatı muaynesinden kaynaklimidir yoksa nisanmidir....
Bende de olmuştu kahverengi lekelenme canım çatı muayenesinden sonra
Nişan pembe kırmızımsı oluyor birde kahverengi olmuyor

Evet oldum kendini kasmazsan cok cqnin yanmiyor aslinda amac catiyi kontrol etmek degil dogumu tetiklemek ama bende ise yaramadi persembe yine gidicem dr a bakalim ne diyecek bayrama kadar dogurup toparlasaydim biraz kendimi iyi olacakti
Ay benim de hayalim o ya bayrama dogum yapmis olmak bayramda doktor bulamam diye korkuyorum da cunku. Su hurmalar tirmalasa ya :-/

Canım aman diyeyim ben ilk doğumumda bir depresyona girdim abartmıyorum 1.5 sene sürdü lütfen kulaklarını tıka, konuşsun dursun.. Ben sadece süt vermeme rağmen aynı lafları duydum insan çok hassas oluyor ama sonrasında bebeğimin tadını çıkaramadım. Senin gibi eşimle aram açıldı, öyle gereksizmiş ki şimdi görüyorum.. Bebeğini al toparlandığın hazır hissettiğin zaman evden çıkmaya başla hemen.. Sakın karanlık küçük odada oturma, evin en aydınlık yerinde zaman geçir.. Sütü artırmak için moral de önemli dinlenmek de.. Gitsin artık kaynanan, sen zaten normal doğum yaptın kendin idare edersin

Ya canım öyle sıkkındı ki yorumunu okuyunca kahkaha attım bazen böyle laflarına denk gelip gülümsüyorum allah iyiliğini versin neşeni bozmasın inşallah
Ay benim de hayalim o ya bayrama dogum yapmis olmak bayramda doktor bulamam diye korkuyorum da cunku. Su hurmalar tirmalasa ya :-/

Sağol canım, kafamı karıştırdılar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…