• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Haklısın canım ben de çok şartlamışım kendimi, 1 haftadır alışamadım sezeryan fikrine. Ama dediğin gibi zorlamamak gerek, hem önceki SeZeryanım hem kordon hem çatı basıklığı var bebeğim de maşallah 4 e yakın doğacak gibi duruyor, risk arttı baya.. Dua ediyorum hakkımda hayırlısı diye sürekli.. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Maşallah canım bebişin kilosu çok güzel benimki biraz minyon enazından 3 kilo olsun diye vitamine başlattı doktorum :KK51:
Sonuçta hepimiz hayırlısını diliyoruz eger sezeryansa hakkımızda hayırlısı bundada vardır bir hayır diyip duaya devam etmekten başka çaremiz yok Allah yardımcın olsun inşallah

Kızlar bugün doktora gittim, sizleri de motive etsin diye yazıyorum, ilk kez çatı muayenesi oldum, normalde hep gittiğim doktorum bayandı;ama doğum yaklaştıkça güven vermedi. İlk başlarda sadece muayeneye gittiğim erkek doktora gittim bugün, çatıyı da ona oldum.
Kesinlikle hiç korkmayın, 5-6 saniyelik bir olay. Azıcık baskı hissediyorsun o kadar. Acı ağrı yok. Gözünüzde büyütmeyin.Anlık bir şey yani.

Bugün duydugum en iyi şeylerden birisiydi canım çok sağol inşallah yarın bende senin gibi kolay atlarabilirim

Bebeğe mama verenler kaç saat arayla veriyorsunuz?
Bebek her ağlamasında sütün az mama ver diye diye psikolojimi bozdu kaynanam. Eşimle de aram açıldı. Bebeğimi kucağıma almak için can atıyordum burda ama şimdi psikolojim çok bozuk alt üst oldum. Bebeğe olan hevesim de gitti :(

Merhaba bende yarın çatı muayenesine gidicem,doğrusu biraz gergim. Bide yarın elbise etek gibi bişey mi giysem,pantolon şort gibi bişey mi giysem daha rahat olurum. Daha önce hiç vajinal muayne olmadım yardimci olursan sevinirim
Valla ben bol salaş penye pantolonla gittim, zaten altta ne varsa komple çıkarttırıyorlar, belden aşağınıza çarşaf örtüyorlar, doktor bakmıyor bile, afedersin elini sokmasıyla çıkartması bir oluyor, komple açık olmuyor altın yani. Hiç panik olma güzelce derin nefes al besmele çek tamamdır.

Bugün duydugum en iyi şeylerden birisiydi canım çok sağol inşallah yarın bende senin gibi kolay atlarabilirim
Atlatırsın Allah'ın izniyle, hiç kasma sıkma kendini, sanki uzun süre idrarını tutarsın biraz alt kısmında baskı olur ya öyle bir his sadece, cidden inan bana. Hiç kanama, akıntı vs de olmadı şükür.

normal kızlar benimkide öyle bide boynumda falan hep et benleri çıktı minik minik genital bölgem karardı eee geçecek tabi yavrularımızı bi alalım kucağımıza:KK36:
Yaaa vafers vafers benimm de et bencikleri çıktı yaaaa. Bi de yüzümde kızarıklıklar sivilceler. Ki hayatımda sivilce cıkmadı bende:( kararma bendede var kaltında da üstelikk :( kız cirkinlestirir derler hakkaten 31. Haftamdan beri çirkinim:( çatlsklarımdan hiiç bahsetmiyorum bile:) meleğimi Alcam ya bsska biişi istemiyorum:anneadayı:

Çoook te
Valla ben bol salaş penye pantolonla gittim, zaten altta ne varsa komple çıkarttırıyorlar, belden aşağınıza çarşaf örtüyorlar, doktor bakmıyor bile, afedersin elini sokmasıyla çıkartması bir oluyor, komple açık olmuyor altın yani. Hiç panik olma güzelce derin nefes al besmele çek tamamdır.[/QUOTE
Cook teşekkür ederiim:)inşallah rahat bi muayne olur. Hepimize hayırlı doğumlar.

Cnm ıkısıde aynı sey..aklına kotu seyler getırme kasma hıc kendını rabbım kolaylık versın inşllhh :KK66: sen yalnız dıılsın tmmm mıı

Derin bir nefes alıp bol bol dua edicem canım hem doğum için bir nevi hazırlık benim için normal olmasını çok istiyorum gerçekten çatı muayenesinde belli olur gibime geliyor yapıp yapamayacağım :)
Bende artık sadece olumlu olan hikayeleri okuyorum ve yurtdışındaki kadınların suda doğumlarını izliyorum gerçekten hem rahatlıyorum hemde imreniyorum valla :) birde bir doğum koçu var pınar hanım onun doğum hikayesi mükemmel onu okuyorum arada Gerçekten rahatlatıyor beni :)

Vala benim çatı muayenesi bile olmadı direk açıklığa bakıldı. Sen sadece konsantre ol derin nefes almak için .inşallah rahatlıkla atlatirsin canım

benimde açıklığa bakıldı aynı şey olduğunu bilmiyodum nolyo demeden bitti ama gel görki pazartesi sezeryan olcak kızlar:110: normal doğumu çok istiyodum nasip değilmiş:cry:

Bende hazırlayıp dogum çantama koyayım bari çok sağol canım bilgilendirdiğin için :)
Yarın bir doktora gidiyimde çömelme hareketine başlıcam bende çok etkili oldugunu söylüyorlar sen başladınmı?
Yok canım ben hiç egzersiz yapmıyorum o konuda biraz tembelim şu aralar hurmaya ağırlık vermeye başladım günlük hurma yiyorum onun dışında pek bişey yapmıyorum birde fırsat oldukça yürüyorum gebeliğim de gayet hareketli geçti inşallah doğuma faydası olur

Atlatırsın Allah'ın izniyle, hiç kasma sıkma kendini, sanki uzun süre idrarını tutarsın biraz alt kısmında baskı olur ya öyle bir his sadece, cidden inan bana. Hiç kanama, akıntı vs de olmadı şükür.

Ayy canım çok sağol ışık falan tutuyor dediler tuttumu sanada ben 2 hafta önce muayenemde bakar belki diye agdaya gitmiştim bakmadı 2 haftadada yeni çıkmaya başladı jilet kullanıp gidicem mecbur ondan ötürüde çok çekiniyorum sanırım :oops:

Yok canım ben hiç egzersiz yapmıyorum o konuda biraz tembelim şu aralar hurmaya ağırlık vermeye başladım günlük hurma yiyorum onun dışında pek bişey yapmıyorum birde fırsat oldukça yürüyorum gebeliğim de gayet hareketli geçti inşallah doğuma faydası olur

Ayy ne güzel canım inşallah faydası olur ben hala kustuğum için ilk günden beri çok harektli değilim anca evde temizlik durumu falan eşim tek başıma dışarıda çıkarmıyor son hftalar diye ancak evde olup yorgun olmayacakta beni dışarı çıkaracak :-)

Bebeğe mama verenler kaç saat arayla veriyorsunuz?
Bebek her ağlamasında sütün az mama ver diye diye psikolojimi bozdu kaynanam. Eşimle de aram açıldı. Bebeğimi kucağıma almak için can atıyordum burda ama şimdi psikolojim çok bozuk alt üst oldum. Bebeğe olan hevesim de gitti :KK43:
Benim sütüm var ama bazen oğlum almak istemiyor bir de sariliktan korktugum icin mama veriyorum ama gunde 1 deda gece veriyorum. Rahatca uyuyor o da.

Niye canım darlıkmı varmış
yok canım bebek 3800 gr çıkıyo doktorum 200gr artı eksi yanılma payı oluyo dedi doğurulmuycak bi kilo değil doğurursun biraz zorlar okadar dedi.nst istedi onu çektirdim bebeğin kalp atışları normal dedi herşey çok iyi dedi tam normale karar vermişken benim aklıma bizim ailede epilepsi olduğu geldi doktorum yinede sende yoksa doğurursun olsun bişey olmaz dedi. bende yok kardeşimle amcamın oğlunda var dedim. nolmuş dedi kafa içi kanamasımı olmuş dedi yok dedim kardeşim oksijensiz kalmış deyince ooo bunu göze alamam hiç riske atamam dedi direk sezeryan tarihi verdi:110: uzun oldu kusura bakma doktorum çok destekledi bende bide pıhtılaşma normal yaptırmazlar diye üzülüyodum doktorda destekledi bende istedim son dakkada mecburi sezeryana döndü iş canım çok sıkıldı:110:

Yaaa vafers vafers benimm de et bencikleri çıktı yaaaa. Bi de yüzümde kızarıklıklar sivilceler. Ki hayatımda sivilce cıkmadı bende:KK43: kararma bendede var kaltında da üstelikk :KK43: kız cirkinlestirir derler hakkaten 31. Haftamdan beri çirkinim:KK43: çatlsklarımdan hiiç bahsetmiyorum bile:) meleğimi Alcam ya bsska biişi istemiyorum:anneadayı:
Kararma bende de oldu maalesef ilk farkettiğimde şok oldum ne hale gelmişim diye ama dediğin gibi yavrularımız için değer... Acaba doğumdan sonra normale döner mi yoksa krem vs.mi kullanmak gerekir

yok canım bebek 3800 gr çıkıyo doktorum 200gr artı eksi yanılma payı oluyo dedi doğurulmuycak bi kilo değil doğurursun biraz zorlar okadar dedi.nst istedi onu çektirdim bebeğin kalp atışları normal dedi herşey çok iyi dedi tam normale karar vermişken benim aklıma bizim ailede epilepsi olduğu geldi doktorum yinede sende yoksa doğurursun olsun bişey olmaz dedi. bende yok kardeşimle amcamın oğlunda var dedim. nolmuş dedi kafa içi kanamasımı olmuş dedi yok dedim kardeşim oksijensiz kalmış deyince ooo bunu göze alamam hiç riske atamam dedi direk sezeryan tarihi verdi:110: uzun oldu kusura bakma doktorum çok destekledi bende bide pıhtılaşma normal yaptırmazlar diye üzülüyodum doktorda destekledi bende istedim son dakkada mecburi sezeryana döndü iş canım çok sıkıldı:110:

Canım benim senin ve bebeğin için en dogrusuna karar vermişsiniz için rahat olsun bukadar karnında taşıyıpta riske atamazdın zaten bundada vardır bir haylr de canını sıkma kolay bir dogum olur inşallah bebeğine sağsağlim kavuşursun

Back