2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben bugün de doğuramadım kızlar, yine gayet hamileyim Doktora gittik bugün, nstye bağladı. 10 dk da 3 defa 50-60 civarı sancı gözüktü. 1 cm de açılma varmış. Hala ara ara kasılmalar hissediyorum ama ne gelen var ne giden.. Kendi sancılarımla başladın istiyorummm, yoksa doktor suni sancıyı verecek 1 hafta sonra..

Cok
cok uzuldum canim. Bende de ayni sorun var bebegim geride satim belli degil. Doktorum yonlendirme de yapmiyo. Her gittigimde moralim.bozulup donuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun bebislerimiz zamaninda kendiliginden geliverir ins.

saolun kizlar bizim yediklerimizle bebgin gelisiminin etkisi var mi ben ondan bile supheliyim 5 haftadir hic kg almadim bebek de gittikce geriliyor hayirlisi hakkimizda .. yemek icimden gelmiyor ki hic.
Doğurmayanlardan biride benim canım benim bebişinde gelişimi geriden geliyor doktorumuz vitamine başladı bende midem bulana bulana süt içiyorum
benim bebeğimin de özellikle karın çevresi hep geriden geliyordu (hala biraz daha geri)ve ben kızıma bakamıyorum diye kendimi suçluyordum.. (oysaki doktora göre normaldi o son zamanlardaki ultrason değerlerini çok önemsemiyor ve zayıf olmasını dezavantaj değil avantaj olarak görüyor)
ama annelik işte.. ben biraz takıldım... son kontrole kadar 20 günde 500 gr alan kızım bu kontrole gittiğimizde 9 günde 400 gr almış ki bu baya iyi bence.. ben kilo alması için her gün 1 muz, doğumu kolaylaştırmak adına 7 hurma ve kan yapsın diye de pekmezi çok tükettim bu ara ve hızlı kilo artışını biraz buna bağladım; et de kilo yapıyormuş ben etden gebelikte biraz soğudum ve fazla tüketmedim ama denemek lazım.. ama muz ve hurmanın etkisini birebir gördüm...

Az kalms insallah normal sanclarinla baslar doguumun canm.1cm lik acilma olmus yazmissin sen hissettin mi bu acilmayi yani rahimde farkli bir agri falan oldu mu ben artik bacaklarmi zor ayiriyorum sanki kemiklerim kirilcak gibi cuma kontrolum var karnimm falannda dusmuyor ara ara sertlesmeler oluyor karnimda sadece,ishal olmustm sabahtan oda gecti.

Selam canım, benım de karın cevresı gerıde. 40. Hafta da carsamba doluyor, o zamana kdr beklıxem yoksa acıl sezaryam ıstıcem.genelde dogum yapan akrabalarıma soledım belırtım yok dıye, onceden anlaşılmıyor, bir anda gelıyor diyorlar, belkı senın de gelır hemen ptesiye kadar. Ilışkıyı dene ıstersen en etkılısı o sanırım.

Iyı geceler dogurmayı bekleyen hamişler
Doğum şeklıne karar veremeyen var mı benım gibi?

Bir kaç gündür bu kasılmalar devam ediyo canım. Dün gün boyu adet ağrısı gibi ağrım vardı. Bugün de sık sık kasılmalar hissettim. Ama o 1 cm ne ara oldu, nasıl oldu hiç bilmiyorum :) Hala da sertleşiyo sık sık karnım, arada kuyruk sokumum çok ağrıyo adım atamıyorum. Sonra bir bakmışsın geçmiş gitmiş :) Çok saçma sapan bir durumdayım. Kafa buluyo anneyle benim bu kuzum

Bu arada inşaAllah senin de hepimizin de kendi sancılarımızla başlar doğumlarımız. Allah'ım kolaylaştırsın süreçlerimizi inşaAllah...

Bende normal istedim hep ama nasip olmAdı inş sana olur.. O kadar uzuldum ki yarın anne olacak olmamın heyacanını bile bastırdı bu sezeryan inş bu gece sancım gelir

Ben de bebeğım kılo alsın diye istahım olmamasına ragmen cok yedim , kendım kilo aldım. Doktorlar yemekle alakası yok diyorlar ama maksat ıcım rahatlasın. Bakalım kiloları nasıl verecegım.

Benım de hep gununde çıkıyordu karın cevresı ama iki hafta gerıye dustu. İki hafta gerıye dustugu zamanda ben cok yorulmuştum, evde mısafır vardı ve pek dınlenememıstım, hep ayaktaydım. O yuzden mısafırı ve kendımı sucluyorum.

Bende kuruk sokumumda oluyo cok oturdm diyorum yuruyorum bbelimi kalcami ceviriyorum cit cit ses gelio belimden kalcamdan(tabi gobis de donuyor hayl et cok komik oluo) gecio . pzts nst de 25cikti sanci duzenli bir sekilde az dakaldi anlamiyorum valla.

Ben normal istiyorum basi asigida kizimin ama cati muaynesi olmadi en son belli olcak valla hepsinden de korkuyorum ben de

Valla tabii herşeyden önce hayırlısi ,ev işi yap istersen olmadı traktör bul bi tur at diyecem ama oda zor yada arabaya bin dolmamis çukurlara gir dicem .......şaka şaka canım inşallah gönlüne göre olsun sağlıkla gelsin kuzu inanırmisinn şu iki hafta banada geçmiyor benimki sezeryan ama sen normal doğum yaparsın inşallah

Kızlar yarın yanı bu saat ıtıbarıyle bugun dogmazsa oglum yarın. Dr dogurtacak benı cuma gunu 8 de burda ol yatacak sekılde geld dedı drum normal yapacagız sanırım hıc bıse soramadım kızım var 2 yasında onu o saaten bırakıp bırgun hastanede ytacak fıkrı benı cok uzuyor bugun hep agladım uzuntuden ılk uyandıgında 15 dk boynuma sarılır oper koklar benı oyle kahvaltı hazırlarım ona okadar baglı olması bıryandan kotuymus bunu anladım mecburı ayrılıklarda cok yıpranacak esımde yanında yok babaanesıyle kalacak saglıkla gelsın oglum dıyorum korkularımda var herkese hayırlı dogumlar ınsallah ;(

Kızlar annenin beslenmesinin ve moral durumunun bebeğin kilosu üzerinde kesinlikle etkisi var bence.Ben yaşadım gördüm.2 hafta önce çok stresli bi hafta geçirdim dolayısıyla yememe icmeme de hiç dikkat etmedim.o hafta bebeğim sadece 100 gram almıştı.sonraki hafta kendimi toparlamaya calistim.
Beslenmeme dikkat ettim, bebeğim 320
gram aldı
Bebeği zay8f olan anneler pes etmeyin,moralinizi yüksek tutun ve sık sık beslenin aç kalmamaya dikkat edin.Ben birebir yaşadım bu durumu.

Ben de ole dusunuyorum ama doktorlar bunu kabul etmıyorlar anlayamıyorum.dınlenmek de onemlı bence hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…