• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Larimar Larimar canım merhaba benim oglus ilk doğduğu iki gün almadı göğsümu goguslerim dolmuştu elektrik li pompa ile çekmeye çalıştım verdim göğüs uclarim çok kötü olmuştu tam bosaltmamisim o zaman ağrıdan demek göğüsümün bir kaç yerinde beze olmuş gibi semsert ve kızarmış dünde ben sıcak su torbasiyla biraz yumusatmaya çalıştım masaj yaptım ama hala var senin bir önerin varmı canım
Cnm kac gün olmuş yazali bayadir girmedigim icin gormedim buyuk ihtimal çözülmüştür ama diger arkadaşlarada cevap olur aynı durumda olan varsa.. Dayanabildiginiz kadar sıcak suya tutmaniz lazim en az 15-20 dk ardından elektrikli pompayla sagmak gerek..

Günaydın kızlar kimler doğum yaptı kimler kaldı eski kadrodan takip edemiyorum birileri cvplarsa sevinirim.. Kucağına alanlar anali babalı büyütsün sağlıkla alamayanlarda tez vakitte sağlıkla kolay doğum yapsınlar insallah :KK46::KK200: eymen bugün 1 aylık oldu zaman su gibi akiyor aslinda cok şükür herşey yolunda bugün aşısı var bakalım kac cm uzadı kac kilo aldi sadece anne sutuyle besliyorum :KK19: @miskamber den haberi olan varmı doğum yaptimi..

Kay

Evet baya sakin mutlu mesut bi hamilelik gecirmek gerekiyor sanırım.Tani hayat sartları,cevre etkisi bazen buna müsade etmiyor.Mesela :Bugün annemlere gittim hep birlikte üst komsuya çıktık balkonda lafliyoruz.O sırada küçük yeğenimi gördüm aşağıda mavi tişört lü kaldırımda koşuyordu arkadaşlarıyla.Tekrar lafa daldık bi fren sesiyle irkildik.Bi araba ani fren yaptı birine carpti.yeğenimin arkadaşları hep kaçtı kaldırıma yeğenimi
göremedim arabanın önünde de hayal meyal mavili bi çocuk gordüm.Ben fenalaştım başladım istemsiz bağırmaya kime çarptı o diye.Beni sakinleştirmeye çalışıyorlar yok en sonunda yegenimin adını vererek bağırmaya başladım,yanında ya bak kek yiyo sen neden agliyosun dediler...Meğer yeğenim ben onu aşağıda gordukten sonra yukarı çıkmış yanimdaymis ben hiç gormemisim.Araba da kimseye zarar vermemis goz yanilmasi oomus bende sanirim.Uxun oldu ama bu olay cok etkiledi beni bugün,paylaşmak istedim saatlerce etkisinden cikamadim.Karnim kasildi,bebeğim huzursuzlandı cok korktum biseu olacak diye.Ne kadar dikkat edersek edelim bazı şeylerden kacamıyoruz.Rabbim bebeklerimizi ve tüm sevdiklerimizi korusun.Amin
Cnm çok g.olsun kesinlikle haklısın bazı şeylerin önüne geçilmiyor.. Ne kadar kaldı dogumuna normal akışında mı doğacak melegin yoksa tarih bellimi..

Cnm kac gün olmuş yazali bayadir girmedigim icin gormedim buyuk ihtimal çözülmüştür ama diger arkadaşlarada cevap olur aynı durumda olan varsa.. Dayanabildiginiz kadar sıcak suya tutmaniz lazim en az 15-20 dk ardından elektrikli pompayla sagmak gerek..
Canım teşekkür ederim aynısını yaptım çok çok şükür çözüldü

Normal doğum yapan anneler dikişlerin cabuk iyileşmesi için neler yapiyosunuz.ben her tuvalette yıkadıktan sonra önce peçeteyle sonra sac kurutma makinesiyle iyice kurutuyorum sonra gazlı bezle batikon sürüyorum .farklı bisey yapan var mi daha etkili biseyler.birde doktor iki tane krem verdi onları kullanıyorum günde 2 kez.
Canım aynen bende senin yaptığını yapiyorum günde birkaç kere sıcak suyla yıkayıp kurutuyorum.10 gün oldu dikislerim de kuruma başlamış çok işe yarıyor

Günaydın kızlar kimler doğum yaptı kimler kaldı eski kadrodan takip edemiyorum birileri cvplarsa sevinirim.. Kucağına alanlar anali babalı büyütsün sağlıkla alamayanlarda tez vakitte sağlıkla kolay doğum yapsınlar insallah :KK46::KK200: eymen bugün 1 aylık oldu zaman su gibi akiyor aslinda cok şükür herşey yolunda bugün aşısı var bakalım kac cm uzadı kac kilo aldi sadece anne sutuyle besliyorum :KK19: @miskamber den haberi olan varmı doğum yaptimi..
Hayırlı olsun yeni ayınız canım ;) benimki de 34 günlük oldu. Pazartesi biz de aşımızı yaptırdık. Bi ayda 900,gr civarında birşey almış boyu da 2,5 cm kadar uzamış. Sen de ölçümlerden sonra yaz olur mu?,bu arada doğum sonrası paylaşım yapalım diye bi sayfa açtım,oraya da gel olur mu?

Yaptı diye biliyorum cnm zaman çabuk geçio.eymen baby buyudu bile bizde daha tık yok haftaya 38.haftam benim de. İnşallah iyi kg almş boyu da uzamştr cnm Allah gönlüne göre versin inşallah

Ben bugün de doğuramadım kızlar, yine gayet hamileyim :p Doktora gittik bugün, nstye bağladı. 10 dk da 3 defa 50-60 civarı sancı gözüktü. 1 cm de açılma varmış. Hala ara ara kasılmalar hissediyorum ama ne gelen var ne giden.. Kendi sancılarımla başladın istiyorummm, yoksa doktor suni sancıyı verecek 1 hafta sonra..
Acılma olunca bekletiyorlar mı? Yani 2 cm acıkken 1 hafta bekletcekler miii:KK64:

integralim integralim canım öyle yapma zorda olsa ye bebeğin için ben hala kusuyorum iştahsızlık had safhada ama ona rağmen yemeye çalışıyorum kussamda onların bize ihtiyacı var sen elinden geleni yap bence en azından ana gıdalarını eksik etme

Gunaydin kizlar gecmisi okuyamadim neler oldu kimler bebislerine kavustu bizde daha tık yok bekliyoruz pasamin keyfi yerinde anlasilan ..

Gunaydın kızlar dogums gidicem die kalktım zaten moral bozuktu biliyorsunuz ruyamda fareler gördum hep iyice moralim bozuldu.

Haneye girecek hırsız yada ugrayacak musıbet anlamına gelirmiş fare.. İnş hırsız girer bebegımı kucagıma aldıgım gun musıbet bulaşmasın bebegım saglıkla gelsinn
estağfurullah rüyayla amel edimez canım benim endişe ve korkuyla yattığından normal gördüklerin hırsızda girmesin musibette gelmesin ağzımızdan çıkan dua saatine gelir Allah korusun her rüya rahmani rüya değildir kalbini ferah tut Allaha teslim ve tevekkül et hakkımızda hayırlısı olsun de hamilenin duası makbuldür:anneadayı::KK200::KK75:

Herkeze gunaydin kizlar bisey sorucam aranizda bu konuyla alakali bilgi sahibi olan varsa lutfen yazsin ahududu yapragi cayi rahimin cabuk acilmasini sagliyormus deneyen oldumu aranizda

Nasıl bir korse bu?Bilgi verebilir misiniz?
Bu arada canım sezeryan hakkında bilgi vereyim ben genel anestezi oldum uyanmak zor ağrılı oluyor çünkü ama bir iki saat içerisinde ağrı kesici veriyorlar ve ağrıların diniyor 6 saat sonra yürümeye kalkiyorsun gazını çıkarmak için çok yürümeli sin ağrı var diye vazgeçme sakin ben ertesi gün çıktım çok sukür eve gelince de korseni tak benim karnım dümdüz oldu bile 95 kiloyum ben de sağlıcakla atlatirsin insallah

Katicim eski kadrodan bekleyenlerden biri benim ayin 10u insallah sezeryan

dirim dirim canim cevabim biraz gec olacak ama sana tavsiyem spinalde israrci ol, dedigim gibi 7 dk bebegim dunyaya geldi ,kalan 15 dk dikis anında mide bulantisi yasamadim,bas agrisi bile olmadim sonrasında, cok cok kolaydi, anestezi uzmanında bitiyor gibi görünsede,oncesinde dogum seklini bize soran doktor

Back