• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dogurmayan bir kac eylul annesinden biri miyim ben simdi :) zaten bebisimin gelisimi yavas :KK43: ne yesem toparlar kizlar ?

Doğurmayanlardan biride benim canım benim bebişinde gelişimi geriden geliyor doktorumuz vitamine başladı bende midem bulana bulana süt içiyorum

saolun kizlar bizim yediklerimizle bebgin gelisiminin etkisi var mi ben ondan bile supheliyim 5 haftadir hic kg almadim bebek de gittikce geriliyor hayirlisi hakkimizda .. yemek icimden gelmiyor ki hic.

Inşallah gelir bende senin gibiyim eşim Şırnak'ta büyük ihtimalle gelicem diyor ama hala net birşey yok artık şansımıza umarım herşey istediğimiz gibi olur gelirler de dogum da birbirimizin eksikliğini hissetmeyiz
Umarım canm ya görevde mı

Canim bende 1lt kaynamis sogutulmus suyun icine 2yemek kasigi baticon koydum.Her tuvaletten sonra hic elim degmeden suya genital bolgeme suyu oraya atiyorum ardindan peceteyle onden arkaya dogru 1kere silip atiyorum.Ardindan eldivenlerimi takip kremlerimi suruyorum..Boyle yapmami dr.um onerdi canim
Canım çok özel olacak ama klozette o suyu nasıl dikişlerinin oraya koyuyorsun.oraya ulaşmadan dokulnezmi

bluebottle bluebottle kusurabakma canım teknik bir hata :)
Est canım ne olacak :) ben de bugün doktora gittim çatı muayenesi yaptı ve üst kemiğin olması gerekenden çok basık olduğunu söyledi. Istersen başka doktora da danış ama pek yanılmam bu konuda dedi. Çok isterdim seninle normal denemeyi dedi. Açıkcası csnım sıkıldı, normal doğumu denemeyi çok istiyordum ama hayırlısı tabi ne diyeyim.. Sezeryanı doğum başlayınca yapılabilir dedi, ama ben sEzeryanı o hastanede yapmak istemiyorum eşi de jinekolog sanırım ona gideceğim sancım başlayınca.. Bir de bir muayene daha isteyeceğim sancım başlayınca, bazen doğum anında değişebiliyormuş

Kızlar doğum yapalı 5 gün oldu 2.Günü çok az gelmeye başladı sarı sıvıyla birlikte. Şimdi de fazla yok. Bebeği hep emziriyorum ama eşim tepemde konuşup duruyor. Ne gelmedik sütmüş, çocuk aç, mama ile besleyelim belli ki sütün gelmeyecek... Vs vs diyip duruyo.. Çok moralim bozuluyor :KK43:
Artması için ne yapabilirim?
Böyle stres olarak artacağını da sanmıyorum :KK43:
Canım dün hassas anneden bir link paylaşmıştım bira mayası öneriyordu gnc nîn vs varmış bol su sıvı dereotu hurma süt kefir bunlar da çok artırıyor.. Eşine söyle o konuştukça stresten gelmez süt.. Bir de odada bebeğinle tek kalıp ikiniz de çıplak ten tene temas yap, o da sütü artırıyormuş

Bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 3300 olmuş doktorum haftaya 3500 olur bir an önce doğur diyor :( ama sancılar 20-30 larda daha da 18 gün var..acaba çay falan bişey mi içsem diye netten araştırdım bazı yerde ahududu bazı yerde böğürtlen çayı yazıyor hangisi içilecek anlamadım

Est canım ne olacak :) ben de bugün doktora gittim çatı muayenesi yaptı ve üst kemiğin olması gerekenden çok basık olduğunu söyledi. Istersen başka doktora da danış ama pek yanılmam bu konuda dedi. Çok isterdim seninle normal denemeyi dedi. Açıkcası csnım sıkıldı, normal doğumu denemeyi çok istiyordum ama hayırlısı tabi ne diyeyim.. Sezeryanı doğum başlayınca yapılabilir dedi, ama ben sEzeryanı o hastanede yapmak istemiyorum eşi de jinekolog sanırım ona gideceğim sancım başlayınca.. Bir de bir muayene daha isteyeceğim sancım başlayınca, bazen doğum anında değişebiliyormuş
Cnm bunu medikalde bir dr mu soyledi ..devlettemi soylediler ,

Slm kızlar
Yardımınıza ihtiyacım var ya bu sancı nasil bişey Nerede hissediliyor lütfen bilenler yazsın benim doğuma daha var ama dünden beri belimin sağ arka tarafı bıçak saplanIR gibi ağrıyor. Ve sağ kasığımda.. arada da sanki elektrik çarpıyor gibi bişeyler hissediyorum aşağılarda.bunlar sancı mi ? Sola yatınca sağ arkadaki ağrı geçiyor böbrek mi acaba? Kafam karmakarışık.fikirlerinizi yazın lütfen :KK17::mad:
Yalancı ağrı yatınca geçer arkadaşım. Gerçek ağrıda amuda bile kalksan geçmez. Bobreğin ağrıması normal çünkü bebek son zamanlarda bası yapıyor. Ben böbrek ağrısını 5. Aydan beri çekiyorum bobreğimde hafif şişme var. Üroloji bu her hamilede olur doğurunca geçer dedi

Bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim 3300 olmuş doktorum haftaya 3500 olur bir an önce doğur diyor :KK43: ama sancılar 20-30 larda daha da 18 gün var..acaba çay falan bişey mi içsem diye netten araştırdım bazı yerde ahududu bazı yerde böğürtlen çayı yazıyor hangisi içilecek anlamadım
Canım aynı haftadayız benim dr um hemen dogur vs demiyor daha vakti var keyfi yerinde diyor:) ben de cok kasmıyorum bu nedenle. Kanalda nasılsa. Bizimki de biraz iri ama haftasına geldiğinde cok iri olursa yani 4 kg falan o zaman sezeryan olacak napalım. Kısmet. Şimdilik görmeden yasamadan önyargılı olmak istemiyorumm:KK51:

Canım aynı haftadayız benim dr um hemen dogur vs demiyor daha vakti var keyfi yerinde diyor:) ben de cok kasmıyorum bu nedenle. Kanalda nasılsa. Bizimki de biraz iri ama haftasına geldiğinde cok iri olursa yani 4 kg falan o zaman sezeryan olacak napalım. Kısmet. Şimdilik görmeden yasamadan önyargılı olmak istemiyorumm:KK51:

Ilk doğumum normaldi bunu da normal istiyorum sırf kilolu olduğu için sezeryan olursam çok üzülürüm.. Nasip..

Kızlar ya çok stresliyim. Olmamam lazım, negatif etki yapıyor biliyorum ama elimde dğil.. Karın çevresi 3 hafta kadar geride, 1 hafta gec döllenme var, yani aslında 15 eylülde 40 ı doldurcaz ama doktor karın çevresi yüzünden sat a göre yani en gec haftaya pts yatırırz seni dedi.. Doğumu suni sancı ile başlatacaklar hiçbir belirti olmasa da. Kafamda da bu işin sonu sezaryenle bitecek diye saplantı var. İlk doğumum normal ama onda hiçbir sorun yoktu. Off, napsam neetsem de normal sancılarımla başlatabilsem.. Tabi Rabbimin takdiri ama çok mutsuzum ve yapacak bişeeler arıyorum.. Ahududu çayı mı içiliyor? Benim durumum gibi duydunuzmu hiç? Etkili bi doğum başlatma lazım bana.. Yürüyüş için zamanım yok, yani yürüyorum ama kısa zamanda etki gösterecek bişey lazım :(

Back