• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnsallah kolayca olur canım, ben tum dogum şekillerınden korkuyorum, zamana bıraktım

Normal isriyorum ben en ilkel sekille Allahın ol dedigi sekille doganın kanunu ile ama en anormali olan hic sevmedigim sezeryana mecbur kaldm cok stresliyim dua edin bugece kendim dogurayımm

Ben normal istiyorum basi asigida kizimin ama cati muaynesi olmadi en son belli olcak valla hepsinden de korkuyorum ben de

Canım senın kilon boyun kac soylemek ıstersen tabı, normal dogumda vucudumun zorlanacagını dusunuyorum ben mesela

Normal isriyorum ben en ilkel sekille Allahın ol dedigi sekille doganın kanunu ile ama en anormali olan hic sevmedigim sezeryana mecbur kaldm cok stresliyim dua edin bugece kendim dogurayımm

Bu kadar cok ıstıyorsan suni sancı vs olmaz mı kı? :KK64: O zaman bu gece dans et mesela, bol hareket, cinsel ilişki. Dene istersen. İnş bu gece dogurursun normal.

Canım senın kilon boyun kac soylemek ıstersen tabı, normal dogumda vucudumun zorlanacagını dusunuyorum ben mesela
Canim benim boy 1,62kg 71 oldu ama cok hareket ettim iki hafta oncesine kadar kocaman bir karnm var ,54 kg ile hamile kaldim ama vucudm salmadi cok sukur normal yaaparim herhalde ins :KK76:

Canim benim boy 1,62kg 71 oldu ama cok hareket ettim iki hafta oncesine kadar kocaman bir karnm var ,54 kg ile hamile kaldim ama vucudm salmadi cok sukur normal yaaparim herhalde ins :KK76:

Böyle mınyon olunca daha zormus gıbı gelıor bana, sankı kenımklerım kırılacak, belım incinecek, cok dıkış olacak vs.. Abartıor muyum :KK76:

Böyle mınyon olunca daha zormus gıbı gelıor bana, sankı kenımklerım kırılacak, belım incinecek, cok dıkış olacak vs.. Abartıor muyum :KK76:
Canm sende mi minyonsun bnm gibi :) ya daha ufak tefekler bile yapio bizde yapariz ins. Annem benden 3,5 cm kisa hep normal yapmis darisi bize olur ins. Sezeryandan cok korkuyorum video izledim 3 #ay once ondan. Normalde dikislerden korkuyorum hissetmiyormussn sonra aciomus kesilp bicilme dusuncesi tedrgin ediyor

Kay
Ben de ole dusunuyorum ama doktorlar bunu kabul etmıyorlar anlayamıyorum.dınlenmek de onemlı bence hatta.
Evet baya sakin mutlu mesut bi hamilelik gecirmek gerekiyor sanırım.Tani hayat sartları,cevre etkisi bazen buna müsade etmiyor.Mesela :Bugün annemlere gittim hep birlikte üst komsuya çıktık balkonda lafliyoruz.O sırada küçük yeğenimi gördüm aşağıda mavi tişört lü kaldırımda koşuyordu arkadaşlarıyla.Tekrar lafa daldık bi fren sesiyle irkildik.Bi araba ani fren yaptı birine carpti.yeğenimin arkadaşları hep kaçtı kaldırıma yeğenimi
göremedim arabanın önünde de hayal meyal mavili bi çocuk gordüm.Ben fenalaştım başladım istemsiz bağırmaya kime çarptı o diye.Beni sakinleştirmeye çalışıyorlar yok en sonunda yegenimin adını vererek bağırmaya başladım,yanında ya bak kek yiyo sen neden agliyosun dediler...Meğer yeğenim ben onu aşağıda gordukten sonra yukarı çıkmış yanimdaymis ben hiç gormemisim.Araba da kimseye zarar vermemis goz yanilmasi oomus bende sanirim.Uxun oldu ama bu olay cok etkiledi beni bugün,paylaşmak istedim saatlerce etkisinden cikamadim.Karnim kasildi,bebeğim huzursuzlandı cok korktum biseu olacak diye.Ne kadar dikkat edersek edelim bazı şeylerden kacamıyoruz.Rabbim bebeklerimizi ve tüm sevdiklerimizi korusun.Amin

Canm sende mi minyonsun bnm gibi :) ya daha ufak tefekler bile yapio bizde yapariz ins. Annem benden 3,5 cm kisa hep normal yapmis darisi bize olur ins. Sezeryandan cok korkuyorum video izledim 3 #ay once ondan. Normalde dikislerden korkuyorum hissetmiyormussn sonra aciomus kesilp bicilme dusuncesi tedrgin ediyor

Ins yaparız ben çok kararsızım valla, her turlu korkuyorum, gecen gun bır kadın gordum, hamıle sandım, benım 8 aylık halım gıbıydı ama 2 ay once sezaryan olmuş ama gobek kalmış o_O

Kay

Evet baya sakin mutlu mesut bi hamilelik gecirmek gerekiyor sanırım.Tani hayat sartları,cevre etkisi bazen buna müsade etmiyor.Mesela :Bugün annemlere gittim hep birlikte üst komsuya çıktık balkonda lafliyoruz.O sırada küçük yeğenimi gördüm aşağıda mavi tişört lü kaldırımda koşuyordu arkadaşlarıyla.Tekrar lafa daldık bi fren sesiyle irkildik.Bi araba ani fren yaptı birine carpti.yeğenimin arkadaşları hep kaçtı kaldırıma yeğenimi
göremedim arabanın önünde de hayal meyal mavili bi çocuk gordüm.Ben fenalaştım başladım istemsiz bağırmaya kime çarptı o diye.Beni sakinleştirmeye çalışıyorlar yok en sonunda yegenimin adını vererek bağırmaya başladım,yanında ya bak kek yiyo sen neden agliyosun dediler...Meğer yeğenim ben onu aşağıda gordukten sonra yukarı çıkmış yanimdaymis ben hiç gormemisim.Araba da kimseye zarar vermemis goz yanilmasi oomus bende sanirim.Uxun oldu ama bu olay cok etkiledi beni bugün,paylaşmak istedim saatlerce etkisinden cikamadim.Karnim kasildi,bebeğim huzursuzlandı cok korktum biseu olacak diye.Ne kadar dikkat edersek edelim bazı şeylerden kacamıyoruz.Rabbim bebeklerimizi ve tüm sevdiklerimizi korusun.Amin

Hamılelık hormonlarımızı ıyıce bozdu, duygusallık, korkaklık, tedırgınlık ne ararsan var. Elımızde degıl muhakkak etkılenıyoruz, tabıı bebışler de etkılenıyor. İnsallah sag salim dogurup, guzelce buyutmek nasip olur

Ablamda sezeryan oldu bi sene kaldi kilosu gobisi,ayni gordgn bayan gibiydi. Simdi yine dumduz oldu dikkst edince pek kalmiyor,oncelikli saglikli olmalari tsbi,ama normal dogum her yonden rahat sonucta seseryan dogum sekli degil ameliyat

Hamılelık hormonlarımızı ıyıce bozdu, duygusallık, korkaklık, tedırgınlık ne ararsan var. Elımızde degıl muhakkak etkılenıyoruz, tabıı bebışler de etkılenıyor. İnsallah sag salim dogurup, guzelce buyutmek nasip olur
Amin inşallah.

Bende kuruk sokumumda oluyo cok oturdm diyorum yuruyorum bbelimi kalcami ceviriyorum cit cit ses gelio belimden kalcamdan(tabi gobis de donuyor hayl et cok komik oluo) gecio . pzts nst de 25cikti sanci duzenli bir sekilde az dakaldi anlamiyorum valla. :KK49:
Karnında sık sık sertleşmeler oluyor mu peki ? Bu arada benim kuyruk sokumum zaten sıkıntılı, bisikletten düşmüştüm eğilmişti. O yüzden biraz korkuyorum açıkcası sıkıntı çıkarır mı diye. Ama doktorum bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Ayy hayırlısıyla bir doğursaydık ;)

Ins yaparız ben çok kararsızım valla, her turlu korkuyorum, gecen gun bır kadın gordum, hamıle sandım, benım 8 aylık halım gıbıydı ama 2 ay once sezaryan olmuş ama gobek kalmış o_O
Ay canim o vucut genetik fln cok buyuk rol oynuyo benim arkadasimda sezeryan oldu sifir gobek suanda gecen yardimcim da sezeryan oldum ama gobek var diyo ama kilosuda var ben mesela baya kilo aldim sezeryan dusunuyorum normalden korkuyorum aslinda heriikisinden korkuyorum neyse dogumdan sonra insallah nasip olursa diyete basliycam suan 90kiloyum ama bakinca 90gostermiyorum :KK49::KK12::63:44 Beden aliyorum suan:KK48:o gobis bendede olur ama kilolara elveda diycem tabiki)))

Canlar uzun uzun alıntı yaptım ama malesef hepsi gitti bebiş tam bir haftalık oldu eskileri okurken arada görünce heyecanlaniyorum doğrusu daha sık gelin kızlar yaaaaaaa
Sütü gelmeyen arkadaşlar varmış aman diyeyim kızlar bebisleri aç bırakmayın ilk iki gün sezeyan olduğum için benim de sütüm gelmedi mamayla besledik düzenli olarak 2 saatte bir biberonla. Tabi önce emzirdim sonrasında mama verdik doktorlar da bir şekilde besleyin dediler zaten. Neyse 3. Gün sütüm geldi ama azdı. Yine biraz emziriyordum arkasına 10 bazen 20 cc mama ile destekledim yalnız bir püf noktası bol sıvı tüketin bulgur ve soğan da çok süt yapıyor ayrıca pompanin faydasını çok gördüm ben zeytinyağı ile yaglayip yaglayip sağdim sonrasında düzeldi zaten çok şükür şimdi sarıl sarıl akması da doyuruyor ve sarılık da olmadık aç kalmak sarılık yapabilir ve şekerini dusurebilir sürekli uyusan bile burnunu ayağını sıkarak doyurmaya çalışın
Sezryan sonrası ayaklarım da şişlik oluştu çok şükür o da geçiyor bizden haberler böyle bu arada gobegimiz düştü bugün ilk banyomuzu yaptık hepinizi öpüyorum haberlerini zi bekliyorum

Ay canim o vucut genetik fln cok buyuk rol oynuyo benim arkadasimda sezeryan oldu sifir gobek suanda gecen yardimcim da sezeryan oldum ama gobek var diyo ama kilosuda var ben mesela baya kilo aldim sezeryan dusunuyorum normalden korkuyorum aslinda heriikisinden korkuyorum neyse dogumdan sonra insallah nasip olursa diyete basliycam suan 90kiloyum ama bakinca 90gostermiyorum :KK49::KK12::63:44 Beden aliyorum suan:KK48:o gobis bendede olur ama kilolara elveda diycem tabiki)))
Bu arada canım sezeryan hakkında bilgi vereyim ben genel anestezi oldum uyanmak zor ağrılı oluyor çünkü ama bir iki saat içerisinde ağrı kesici veriyorlar ve ağrıların diniyor 6 saat sonra yürümeye kalkiyorsun gazını çıkarmak için çok yürümeli sin ağrı var diye vazgeçme sakin ben ertesi gün çıktım çok sukür eve gelince de korseni tak benim karnım dümdüz oldu bile 95 kiloyum ben de sağlıcakla atlatirsin insallah

belmaakca belmaakca kuzum bebiş eve gelmiş gözün aydın canım küçük bebekleri emmeye alıştırma zor oluyor ama pompa ile de 6 ay anne sütü verebilirsin canım illa alıştır diyen çok olur ama olmayınca olmaz biliyorum canını sıkma kuzu ben kızımda emmedigi için 4 aylıkken doktor tavsiyesi ile ek gıdaya başlamak zorunda kaldım 6. Aydan itibaren de devam sütü ile devam ettik çünkü hiç emmedi üzülme ama 6 ay da iyi bir süre kuzum
oskeortmen oskeortmen canım geçmiş olsun yaşınız uzun olsun bu arada bebeklerin çoğu ufurumle doguyormus gayet normalmis sonradan kapanirmis yani

Bu arada canım sezeryan hakkında bilgi vereyim ben genel anestezi oldum uyanmak zor ağrılı oluyor çünkü ama bir iki saat içerisinde ağrı kesici veriyorlar ve ağrıların diniyor 6 saat sonra yürümeye kalkiyorsun gazını çıkarmak için çok yürümeli sin ağrı var diye vazgeçme sakin ben ertesi gün çıktım çok sukür eve gelince de korseni tak benim karnım dümdüz oldu bile 95 kiloyum ben de sağlıcakla atlatirsin insallah
Canim ole korkuyorum ki anlatamam yani,cok mu oluyo agri dayanilmaz bi agrimi,nasil bi korse kullaniyosun cnm markasi ne?son gunler moralimde cok bozuk esim cok kiriyo bu psikolojiyle nolcam ben bilmiyorum,dun gece sinir krizi gecirdim sonunda bebek hareket etmiyo ah ah iyiki burasi varda dayanamadigimiz anda yazabiliyoruz.

Gunaydın kızlar dogums gidicem die kalktım zaten moral bozuktu biliyorsunuz ruyamda fareler gördum hep iyice moralim bozuldu.

Haneye girecek hırsız yada ugrayacak musıbet anlamına gelirmiş fare.. İnş hırsız girer bebegımı kucagıma aldıgım gun musıbet bulaşmasın bebegım saglıkla gelsinn

Back