- 25 Aralık 2014
- 648
- 1.156
- 63
- 37
Canim daha gun bitmedi dur bakalimYine doğurmadım. Bugün de olmadı. Tembel kız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim daha gun bitmedi dur bakalimYine doğurmadım. Bugün de olmadı. Tembel kız.
Canım et kuruyemiş muz süt ve tatlı ye zaten Son günlerimiz benimki haftada 250 gr almış bide yorma kendini inşallah gelişir bebeğin dr 20 veya 21 eylülde sezeryan yapacak beniDogurmayan bir kac eylul annesinden biri miyim ben simdi :) zaten bebisimin gelisimi yavas ne yesem toparlar kizlar ?
Sagolasin canim 11e dustu taburcu olduk.. surekli emziiyorum.... umarimm cikmazGeçer inş canım. Bizim 15,9 çıkmıştı, 1 gece hastanede fototerapi aldık. Ertesi gün düşüşe geçti. İnş sizinki de düşer tatlım.
Canim bizde 11 degerle taburcu olduk. Surekli emziriyorum umarim cikmaz.,sen emzirdigin haldemi oyle yukseldiBenim kızım da hastaneden çıkarken 9.40 ti sarılığı 6.günü 18.5 çıkınca yatış yapıldı 1 gece kaldık hastanede suan 13 günlük gözlerinin içinde çok az kaldı sarilik Dr 1 ay a kadar ancak toparlar bizim için önemli olan ilk 1 hafta dedi çok geçmiş olsun inşallah en kisa surede atlatirsiniz
Canim benim basta kabizlik sorunum vardi da 3. Ayda decavit kullanmaya basladim onunda bikac kisiden ishal yaptigini duydum. Bendede zaten kabizlik olunca decavite baslayinca dengeledi sanki kabizlik sorunum birden ortadan kalkti :)Muz Kabiz yapiyor beni sizi yapmiyormu? Hemoroid olcam diye korkumdan yiyemiyorum
Ya hastanede o kadar alıştırmışlar ki reddediyor mememi. Zorla veriyorum almıyor . Şimdi 60 ml sağıp veriyorum. Canı istediğinde veriyorum. Bol bol sağ dolaba koy süt poşeti yapıp çok lazım aüoluyor başka türlü çıkamam işin içinden..Hayirli olsun canım bizimde hastane den çıkarken 55 60 ml içiyordu.
Benimki de meme ile kavga ediyor sanki. Ağzına alıyor süt de akıyor ama ağlamaya başlıyor.
Eşim de ilk zamanlar biberon verme dedi bana çocuk aç kaldı bütün gece ağlamışti.
Göğsümu hiç almıyor değil bazen alıyor 15 dk emiyor ama sağ göğsüm u almıyor benimde tersime mi kalıyor çocuğu mu yanlış tutuyorum bilmiyorum. Şimdi uykusundan ağlayarak uyandı ve süt sagiyorum hazırda süt yok bende de.
6 ay da emse iyi.
Kuzenimin kızı hiç emmemisti şimdi maşallah konuşkan zeki bir kız.
Biz yine elimizden geleni yapıyoruz rabbim bol süt versin.
Annem yanımdà her gün yıkıyor z .
Küçük olmasina alıştım da bir tel emme sorunumuz var
Cok sagol canim benim..Emziriyodum demekki yeterli.olmamis..Degerimiz 11e dustu taburcu olduk..Evet bende devam sutu aldim.. emzirdigimin ardindan ondan vericem biraz. Umarim bebeklerimiz hic hasta olmaz..Canım çok geçmiş olsun emmiyo muydu kaç günlük canım benim oğlumda 10gunluk ondada sarılık çıktı 11mis değeri bol bol emzirmek gerekiyormus bizim dr.emzir ardından da 30ml mama yada sütünden sağ ver dedi...Canım benim bilgim yok ama çok geçmiş olsun inş yarın düşer sarılığı yavruna kavusursun eminim çok zor olmuştur orda bırakmak
Canim bende 1lt kaynamis sogutulmus suyun icine 2yemek kasigi baticon koydum.Her tuvaletten sonra hic elim degmeden suya genital bolgeme suyu oraya atiyorum ardindan peceteyle onden arkaya dogru 1kere silip atiyorum.Ardindan eldivenlerimi takip kremlerimi suruyorum..Boyle yapmami dr.um onerdi canimNormal doğum yapan anneler dikişlerin cabuk iyileşmesi için neler yapiyosunuz.ben her tuvalette yıkadıktan sonra önce peçeteyle sonra sac kurutma makinesiyle iyice kurutuyorum sonra gazlı bezle batikon sürüyorum .farklı bisey yapan var mi daha etkili biseyler.birde doktor iki tane krem verdi onları kullanıyorum günde 2 kez.
Bizde 28 agustosta dogum yaptim canim.Canım çok geçmiş olsun emmiyo muydu kaç günlük canım benim oğlumda 10gunluk ondada sarılık çıktı 11mis değeri bol bol emzirmek gerekiyormus bizim dr.emzir ardından da 30ml mama yada sütünden sağ ver dedi...Canım benim bilgim yok ama çok geçmiş olsun inş yarın düşer sarılığı yavruna kavusursun eminim çok zor olmuştur orda bırakmak
Allah Allah decavit bende kullaniyorum. Banamisin demiyor. Metabolizma farki demekkiCanim benim basta kabizlik sorunum vardi da 3. Ayda decavit kullanmaya basladim onunda bikac kisiden ishal yaptigini duydum. Bendede zaten kabizlik olunca decavite baslayinca dengeledi sanki kabizlik sorunum birden ortadan kalkti :)
Muz hergun yemiyorum ben ara sira yiyorum oyle bi sorun olmadi bene cok sukur.
Evet canim ishal yan etkisi oldugu icin herkeste olmuyordur tabi.Allah Allah decavit bende kullaniyorum. Banamisin demiyor. Metabolizma farki demekki
Dogurmayan bir kac eylul annesinden biri miyim ben simdi :) zaten bebisimin gelisimi yavas ne yesem toparlar kizlar ?
Canım muz ve ıskender gibi etli yiyecekler ben yatarken yiyorum meyveleri çok şükür ayda bir kilo aldı bebişimDogurmayan bir kac eylul annesinden biri miyim ben simdi :) zaten bebisimin gelisimi yavas ne yesem toparlar kizlar ?
Merhaba hamisler ve anneler! Bizde durumlar oldukca karisik, bebegimr sutum yetmedigi icin sariligi yukseldi tekrar hastaneye yattik tedevi oldu. Benim sagma makinelerinde hic sutum cikmadi. Mama basladik. Sagdikca sut yapici caylar ivtikce birden az da olsa sut indi ama bu sefer kanallarim tikandi. Cok sanci cektim. Evde hala beslemede zorlaniyorum mama takviyrsine ragmen. Valla normal sezaryan farketmiyotmus. Dogumu arastirdigim kadar bebek emzirmeyi arastirsam daha iyimis. Simdilik bebisi beslemeye ve lohusa depresyonunu yenmeye calisiyorum! Ozanla bende durumlar bu ! Herkesi opuyorum
Kızlar hiç açılmam yok.Nasip değilmiş normal doğum.. Sezeryana alacaklar birazdan dua edin bana...
Aminnnn.gecen gun ateslendi ne yapacagimizi sasirdik 38.7cikti hemen acile gittik 3tup kan aldilar oglum ağlıyor ben agliyorum erken dogdu bizimki 36haftalik oldu.allahim evlatlarimizi bize bağışlasın...Aynen canım bizde aldık bende arada veriyorum bende 24de doğum yaptimCok sagol canim benim..Emziriyodum demekki yeterli.olmamis..Degerimiz 11e dustu taburcu olduk..Evet bende devam sutu aldim.. emzirdigimin ardindan ondan vericem biraz. Umarim bebeklerimiz hic hasta olmaz..
@cryofangel canım nasılsın nasıl gidiyor son zamanlardasiniz canım hani diyolardi ya bu günlerin kıymetini bilin diye bir yerde haklilarmis çok tatlilar öpmeye dokunmaya kiyamiyosun bir parçan senin benim oğlum dün ateslendi çok korktuk hemencikten acile götürdük 3tup kan aldılar bişe çıkmadı gecede ateslendi şimdi iyi çok şükür o kadar yorgunum ki anlatamam çocuğum iyi olsunda varsın ben yorgun olim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin allahım
Gözün aydın canım. Bizimki tekrar yukselmişti.biraz. Ben çok yormuştum kendimi. Eğer seninki de azıcık yükselirse korkma. Zamanla geçecek inş. Aman sen de benim gibi hırpalama kendini. Bol bol.emzir mümkünse balkonda azıcıkSagolasin canim 11e dustu taburcu olduk.. surekli emziiyorum.... umarimm cikmaz
Ogluşum acele etmeseydi bende gün sayıyor olacaktım canım iyice agirlasmışsinizdir...çok farklı canım tarif edilemez bir parçan senin yanından ayrilamiyorum çok yoruluyorum ama yeterki o iyi olsun annesini emsin...bu arada hiç catlagim yok canım..İim fulyacım gün saymaya devam :) bakalım efecik ne zmn gelmek isteyecek :)
Annelik çok farklı dimi herkes aynı şeyi söylüyor darısı başımıza :)
Evet canım sürekli emzirdim ama keşke mama verseydim ilk günler pek süt olmadığı için açlıktan yükseldi değerler sürekli uyuyordu doydugu için uyuyo diyorlardı meğer sarilik tan uyuyo Muş 1 haftadır hem emziriyorum hem mama veriyorum çok şükür toparladı yavrum umarım sizin değerler yukselmezCanim bizde 11 degerle taburcu olduk. Surekli emziriyorum umarim cikmaz.,sen emzirdigin haldemi oyle yukseldi