Hazirladigim su sisenin icinde klozette oturuyorum oraya dogru dokmeye calisiyorum..Hemsirelerde oyle gosterdi..Canım çok özel olacak ama klozette o suyu nasıl dikişlerinin oraya koyuyorsun.oraya ulaşmadan dokulnezmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazirladigim su sisenin icinde klozette oturuyorum oraya dogru dokmeye calisiyorum..Hemsirelerde oyle gosterdi..Canım çok özel olacak ama klozette o suyu nasıl dikişlerinin oraya koyuyorsun.oraya ulaşmadan dokulnezmi
cok uzuldum canim. Bende de ayni sorun var bebegim geride satim belli degil. Doktorum yonlendirme de yapmiyo. Her gittigimde moralim.bozulup donuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun bebislerimiz zamaninda kendiliginden geliverir ins.Kızlar ya çok stresliyim. Olmamam lazım, negatif etki yapıyor biliyorum ama elimde dğil.. Karın çevresi 3 hafta kadar geride, 1 hafta gec döllenme var, yani aslında 15 eylülde 40 ı doldurcaz ama doktor karın çevresi yüzünden sat a göre yani en gec haftaya pts yatırırz seni dedi.. Doğumu suni sancı ile başlatacaklar hiçbir belirti olmasa da. Kafamda da bu işin sonu sezaryenle bitecek diye saplantı var. İlk doğumum normal ama onda hiçbir sorun yoktu. Off, napsam neetsem de normal sancılarımla başlatabilsem.. Tabi Rabbimin takdiri ama çok mutsuzum ve yapacak bişeeler arıyorum.. Ahududu çayı mı içiliyor? Benim durumum gibi duydunuzmu hiç? Etkili bi doğum başlatma lazım bana.. Yürüyüş için zamanım yok, yani yürüyorum ama kısa zamanda etki gösterecek bişey lazım
saolun kizlar bizim yediklerimizle bebgin gelisiminin etkisi var mi ben ondan bile supheliyim 5 haftadir hic kg almadim bebek de gittikce geriliyor hayirlisi hakkimizda .. yemek icimden gelmiyor ki hic.
benim bebeğimin de özellikle karın çevresi hep geriden geliyordu (hala biraz daha geri)ve ben kızıma bakamıyorum diye kendimi suçluyordum.. (oysaki doktora göre normaldi o son zamanlardaki ultrason değerlerini çok önemsemiyor ve zayıf olmasını dezavantaj değil avantaj olarak görüyor)Doğurmayanlardan biride benim canım benim bebişinde gelişimi geriden geliyor doktorumuz vitamine başladı bende midem bulana bulana süt içiyorum
Az kalms insallah normal sanclarinla baslar doguumun canm.1cm lik acilma olmus yazmissin sen hissettin mi bu acilmayi yani rahimde farkli bir agri falan oldu mu ben artik bacaklarmi zor ayiriyorum sanki kemiklerim kirilcak gibi cuma kontrolum var karnimm falannda dusmuyor ara ara sertlesmeler oluyor karnimda sadece,ishal olmustm sabahtan oda gecti.Ben bugün de doğuramadım kızlar, yine gayet hamileyim Doktora gittik bugün, nstye bağladı. 10 dk da 3 defa 50-60 civarı sancı gözüktü. 1 cm de açılma varmış. Hala ara ara kasılmalar hissediyorum ama ne gelen var ne giden.. Kendi sancılarımla başladın istiyorummm, yoksa doktor suni sancıyı verecek 1 hafta sonra..
Kızlar ya çok stresliyim. Olmamam lazım, negatif etki yapıyor biliyorum ama elimde dğil.. Karın çevresi 3 hafta kadar geride, 1 hafta gec döllenme var, yani aslında 15 eylülde 40 ı doldurcaz ama doktor karın çevresi yüzünden sat a göre yani en gec haftaya pts yatırırz seni dedi.. Doğumu suni sancı ile başlatacaklar hiçbir belirti olmasa da. Kafamda da bu işin sonu sezaryenle bitecek diye saplantı var. İlk doğumum normal ama onda hiçbir sorun yoktu. Off, napsam neetsem de normal sancılarımla başlatabilsem.. Tabi Rabbimin takdiri ama çok mutsuzum ve yapacak bişeeler arıyorum.. Ahududu çayı mı içiliyor? Benim durumum gibi duydunuzmu hiç? Etkili bi doğum başlatma lazım bana.. Yürüyüş için zamanım yok, yani yürüyorum ama kısa zamanda etki gösterecek bişey lazım
Bir kaç gündür bu kasılmalar devam ediyo canım. Dün gün boyu adet ağrısı gibi ağrım vardı. Bugün de sık sık kasılmalar hissettim. Ama o 1 cm ne ara oldu, nasıl oldu hiç bilmiyorum :) Hala da sertleşiyo sık sık karnım, arada kuyruk sokumum çok ağrıyo adım atamıyorum. Sonra bir bakmışsın geçmiş gitmiş :) Çok saçma sapan bir durumdayım. Kafa buluyo anneyle benim bu kuzumAz kalms insallah normal sanclarinla baslar doguumun canm.1cm lik acilma olmus yazmissin sen hissettin mi bu acilmayi yani rahimde farkli bir agri falan oldu mu ben artik bacaklarmi zor ayiriyorum sanki kemiklerim kirilcak gibi cuma kontrolum var karnimm falannda dusmuyor ara ara sertlesmeler oluyor karnimda sadece,ishal olmustm sabahtan oda gecti.
Bu arada inşaAllah senin de hepimizin de kendi sancılarımızla başlar doğumlarımız. Allah'ım kolaylaştırsın süreçlerimizi inşaAllah...Az kalms insallah normal sanclarinla baslar doguumun canm.1cm lik acilma olmus yazmissin sen hissettin mi bu acilmayi yani rahimde farkli bir agri falan oldu mu ben artik bacaklarmi zor ayiriyorum sanki kemiklerim kirilcak gibi cuma kontrolum var karnimm falannda dusmuyor ara ara sertlesmeler oluyor karnimda sadece,ishal olmustm sabahtan oda gecti.
Est canım ne olacak :) ben de bugün doktora gittim çatı muayenesi yaptı ve üst kemiğin olması gerekenden çok basık olduğunu söyledi. Istersen başka doktora da danış ama pek yanılmam bu konuda dedi. Çok isterdim seninle normal denemeyi dedi. Açıkcası csnım sıkıldı, normal doğumu denemeyi çok istiyordum ama hayırlısı tabi ne diyeyim.. Sezeryanı doğum başlayınca yapılabilir dedi, ama ben sEzeryanı o hastanede yapmak istemiyorum eşi de jinekolog sanırım ona gideceğim sancım başlayınca.. Bir de bir muayene daha isteyeceğim sancım başlayınca, bazen doğum anında değişebiliyormuş
benim bebeğimin de özellikle karın çevresi hep geriden geliyordu (hala biraz daha geri)ve ben kızıma bakamıyorum diye kendimi suçluyordum.. (oysaki doktora göre normaldi o son zamanlardaki ultrason değerlerini çok önemsemiyor ve zayıf olmasını dezavantaj değil avantaj olarak görüyor)
ama annelik işte.. ben biraz takıldım... son kontrole kadar 20 günde 500 gr alan kızım bu kontrole gittiğimizde 9 günde 400 gr almış ki bu baya iyi bence.. ben kilo alması için her gün 1 muz, doğumu kolaylaştırmak adına 7 hurma ve kan yapsın diye de pekmezi çok tükettim bu ara ve hızlı kilo artışını biraz buna bağladım; et de kilo yapıyormuş ben etden gebelikte biraz soğudum ve fazla tüketmedim ama denemek lazım.. ama muz ve hurmanın etkisini birebir gördüm...
Sezeryan olcam bende kizlar ole korkuyorumki Rabbim yardim etsin insallah doktor ayin 10u diyo
Bende kuruk sokumumda oluyo cok oturdm diyorum yuruyorum bbelimi kalcami ceviriyorum cit cit ses gelio belimden kalcamdan(tabi gobis de donuyor hayl et cok komik oluo) gecio . pzts nst de 25cikti sanci duzenli bir sekilde az dakaldi anlamiyorum valla.Bir kaç gündür bu kasılmalar devam ediyo canım. Dün gün boyu adet ağrısı gibi ağrım vardı. Bugün de sık sık kasılmalar hissettim. Ama o 1 cm ne ara oldu, nasıl oldu hiç bilmiyorum :) Hala da sertleşiyo sık sık karnım, arada kuyruk sokumum çok ağrıyo adım atamıyorum. Sonra bir bakmışsın geçmiş gitmiş :) Çok saçma sapan bir durumdayım. Kafa buluyo anneyle benim bu kuzum
Valla tabii herşeyden önce hayırlısi ,ev işi yap istersen olmadı traktör bul bi tur at diyecem ama oda zor yada arabaya bin dolmamis çukurlara gir dicem .......şaka şaka canım inşallah gönlüne göre olsun sağlıkla gelsin kuzu inanırmisinn şu iki hafta banada geçmiyor benimki sezeryan ama sen normal doğum yaparsın inşallahKızlar ya çok stresliyim. Olmamam lazım, negatif etki yapıyor biliyorum ama elimde dğil.. Karın çevresi 3 hafta kadar geride, 1 hafta gec döllenme var, yani aslında 15 eylülde 40 ı doldurcaz ama doktor karın çevresi yüzünden sat a göre yani en gec haftaya pts yatırırz seni dedi.. Doğumu suni sancı ile başlatacaklar hiçbir belirti olmasa da. Kafamda da bu işin sonu sezaryenle bitecek diye saplantı var. İlk doğumum normal ama onda hiçbir sorun yoktu. Off, napsam neetsem de normal sancılarımla başlatabilsem.. Tabi Rabbimin takdiri ama çok mutsuzum ve yapacak bişeeler arıyorum.. Ahududu çayı mı içiliyor? Benim durumum gibi duydunuzmu hiç? Etkili bi doğum başlatma lazım bana.. Yürüyüş için zamanım yok, yani yürüyorum ama kısa zamanda etki gösterecek bişey lazım
Kızlar annenin beslenmesinin ve moral durumunun bebeğin kilosu üzerinde kesinlikle etkisi var bence.Ben yaşadım gördüm.2 hafta önce çok stresli bi hafta geçirdim dolayısıyla yememe icmeme de hiç dikkat etmedim.o hafta bebeğim sadece 100 gram almıştı.sonraki hafta kendimi toparlamaya calistim.
Beslenmeme dikkat ettim, bebeğim 320
gram aldı
Bebeği zay8f olan anneler pes etmeyin,moralinizi yüksek tutun ve sık sık beslenin aç kalmamaya dikkat edin.Ben birebir yaşadım bu durumu.