2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım benim hayırlı olsun. Kuzucuğunu bol bol öp..

Çok şey yasamışsanız kuzum Allah yardımcınız olsun. Allah'a şükür hepbitkiktr evdesiniz...

Anlayamıyor o kesinde bari rezil etme be adam..

Sıkmamaya çalışmaya çalılabiliyorum sadece.. Bunaldı farkındayım ve malesef lohusalık sürecimde de böyle şeyler yapıp üzmeye devam edecek, durum bunu gösteriyor

Hayirli olsun canim saglikla kucagina almana cok sevindimmm.... rabbim anali babali buyutsunnnn :)

Tebrik ederim, hem birini bulmuş hemde şükür sağlıklı bir doğum yapmış. Hayırlısı neyse o olsun artık cnm pek gücüm yok tartışmalara, Dr Dr aramaya. Istanbul dayım, Kurtköyde oturuyorum, heryere feci uzagım, biraz merkezde oturuyor olsam işlerim dahada kolaylasırdı

Çok şükür büyütmüşsün cnm, okula baslamasıda büyük avantaj ileride görürsün zaten. Ufaklık Abi'sinin okuldan dönüş saatlerini dört gözle bekleyecek, cevremdeki tüm bu yas aralığındaki bebeler aynı oluyor

Çıkar inşallah canm sabır ve dua en önemlisi .. Benm yavrm anne sütüyle atlattı bol bol sağ canm üzülme cikick allahın izniyle duam sizinle

Cnm birsey soracağım , tarafsız bir uzmanın görüşüne ihtiyacım var. Cuma son deneme süremiz vardı ve feci ağladı yine, bizimki yetişkin gibi hiçbirşeyi unutmaz, oyalamakta zorluk çekilir, hiç bebekler gibi değil maalesef, diğer ufaklıkları bile ağlatıyor bu tavrıyla, mecburen ağlayanları ayırdılar . Şimdi benim gözlemlediğim ögretmenini sevmediği, ilk gün başka bir stajyer öğretmen vardı ondan zor koparmış ve dışarı çıkartmıştık, yeni öğretmene hiç yanaşmıyor ve hep ağlıyor . Diğeri 1 Eylül'de başlayacakmış. Bunu yöneticiye söylediğimde ilk n olayın farkında değildi ondan böyle tepki vermiş ve eğlenmiştir dedi, mantıklı tabi ama bu öğretmene hiç gitmiyor, sence alışır ve sever mi yoksa 3 hafta hep ağlayacak mı, 3 gün boyunca birtek benimki ağladı durdu? Yoksa 1 hafta ara verip mi gitmeliyim? Dün kreşe yaklaşırken 'anne Eren korktu, okul sevmiyor' diye aglatarak soktum içeri kuzumu, 23 ay kreş için erken mi? Dünden beri balkona çıkmama izin vermiyor, gözünün önünden ayrılamıyorum, anne anne diye gittim sanıp ağlıyor . Babasınıda salı günü italya a uğurladık , artık ayda 1 ya da sanslıysak 2 kere gelir onunda korkusu olabilir içinde. Ay çok yazdım ama kreş yöneticisi yerine tarafsız birinin görüşüne ihtiyacım var. Doğumdan en az 1,5-2 ay önce kreşe verilmeli kuralı olmasa birkaç ay sonrasını denerimde, aksi halde doğumdan 6 ay sonra baslatılabilşr dendi oda cok uzun bir süreç, kafam epey karışık...

Merhaba. Ben de şu anda ssvd adayıyım. Kavacıkta Nurdan Şahin Yücele gidiyorum. Son haftalarda istersen doktorla görüş. Doğumları ya kavacık medistate yada çengelköy mediviada yaptırıyor. Senin durumunda doğum başladıktan sonra gözlem altında olman lazım. Doğum başladıktan sonra gitsen bile her hastane ve doktor kabul etmez seni. Bir devlet hastanesinde 9 cm açıklıkla gelen bir gebeye tekrar sezeryan yaptılar. Yani bu işi özellikle yapan doktor ve hastanelerle çalışmak lazım.

Canım ağlayıp daha fazla kendini ve bebisini üzme.Bazen erkekler düşünmeden hareket ediyor hiç olmayacak laflar soyleyebiliyorlar bu hemen herkesin başına geliyordur.Sonrasında o pişman olacaktır sen gönlünü ferah tut sakince bekle

Su donemde biraz sabirli olmak gerekiyor 23 ay erken degil ama bu yas cocuklari biraz uzun surecte alisiyor ozellikle sabahlari ayrilirken.Geceleri alt islatmalari cigliklar bile olabiliyor ogretmenini de mutlaka sevecektir biraz zaman gerekli. Alistiginda ne kadar mutlu oldugunu goreceksin.Sakin ara verme ara hicbir zaman iyi gelmiyor cocuklara basa sararsin. Ilk kez sizlerden ayriliyor korkmasi cok dogal hersey yabanci herkes yabanci suanda. Tek bir ogretmene baglanmasin okula alismasi onemli su asamada birileri ilgileniyorsa canla basla devam derim. Bir anda kesilecek korkma isteyerek gitmeye baslayacak sonra. Biraz sabir kotu birsey yapiyormus gibi hissetsen de onun icin su kardes asamasinda en saglikli karar bu

Canım belki eşin de gerilmiştir son zamanlarda.. Bir yerde okumuştum bazı baba adaylarında da hamilelik semptomları görülebiliyormuş bu süreçte

Kızlar hepinizden allah razı olsunn hepsini okudum ama tek tek yazamadim oglumla eşime kpsturmaktan zaman bulamıyorum hepinizi opuyorm
Canım öncelikle büyük geçmiş olsun oglun da size saglık huzur getirsin inş zor günler geçmiş şükür şuan evinde eşin ve çocuğunla birliktesin çok çok güzel herşey için şükretmeliyiz Allah beterinden saklasın

Ağlamaktan uyuya kalmışım.. Şuanda dediğin gibi sakinim cnm ama işte gönül kırılıyor.. Bir de eşimin yıllardır huyu böyle malesef.. Ama hamileyken yapınca da ayrı koyuyor.. Neyse, her erkek yapıosa ddiğin gibi katlanıcaz heralde ne biliim.. Saolasın..

Aile içi dinamiğinizi, alışkanlıklarınızı yaşayıp geride bıraktığınız süreçleri ve en önemlisi de ikinizi ayrı ayrı tanımadan yorum yapmak çok doğru değil ama söylemezsem içimde kalıcak; neden imtihan gözüyle bakıyorsunuz? Bu kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur. Sizi daha fazla üzmekten de korkuyorum açıkçası, zaten canınız sıkkın ama lütfen kabullenmeyin böyle davranışları. Haketmediğinizden eminim.eşinizi bu huyundan yavaş yavaş vazgeçirebileceğinize inanıyorum
Yok cnm ya herzamanki huyu malesef.. Benim de imtihanım bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…