2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bende de aynı durum söz konusu başa döndük gaz var midede bağırsaklardada aynı gaz ağrı yapıyor hemde reflü gibi bişey gaz çıkarınca ağıza su geliyor az kaldı inşaallah soda ve yürüyüş iyi geliyor,birde kabızlık ben diyorumki bununda son aydaki hikmeti Allah tarafından ıkınmayı öğrenmek bence:KK36:
Yok canım bende ne kabızlıgı sürekli ishal gibiyim :110:

Aile içi dinamiğinizi, alışkanlıklarınızı yaşayıp geride bıraktığınız süreçleri ve en önemlisi de ikinizi ayrı ayrı tanımadan yorum yapmak çok doğru değil ama söylemezsem içimde kalıcak; neden imtihan gözüyle bakıyorsunuz? Bu kendinize yapacağınız en büyük kötülük olur. Sizi daha fazla üzmekten de korkuyorum açıkçası, zaten canınız sıkkın ama lütfen kabullenmeyin böyle davranışları. Haketmediğinizden eminim.eşinizi bu huyundan yavaş yavaş vazgeçirebileceğinize inanıyorum
Tam 13 yıldır birlikteyiz ve en kötü, en nefret ettiğim huyu bu.. Değişmiyor malesef.. Öyle üzgünüm ki böyle olduğu için..

Arkadaşlar aşırı derecede bulantim var ve istifra ediyorum kasik ağrısı degilde karnimin uzerindede ağrı var kotu bisey degildr degil mi :KK43:
benimde midem bulanıyor ama istifra etmiyorum.mide suyu ağzıma geliyor.mide yanması var.2-3 hafta önce karın ağrılarım vardı.mideni üşütmüş olabilirsin.doğum yaklaştığı zaman genelde mide bulantısı ve ishal görülebiliyormuş.sıkıntının nedeni oda olabilir.

Merhaba anneler nasilsiniz benim dogumum 18 agustosta olmasi gerekiyordu bugun 40+5 oldum ama hala agrim yok nst de sancim cikmadi acilma yok ne yapacam bilmiyorum strese girdim artik 42 haftalık olacak boyle giderse artik dogurmak istoyorum normal olacagi icin sanciyi bekliyecez dedi dr. Bende eylul annesi olacam bu gidisle;-)

Canım üzülme erkekler böyle ince düşünmüyorlar . Hamilelik ilk zamanlar ı biraz ilgilendi bizimki sonra baktı hatun her işi yapıyor benden her hizmeti bekledi.
Şimdi de ben doğum yaptım biliyor sun
Canım çektiği bir şey vs alıyor kızıma süt olsun diyor beni düşündüğü için değil .
Dün bizimki de telefon u kartini bulamadı ateş puskuruyor annem de evde sonra buldum bağırıp da misafirler ı tedirgin etme dedim. Anlamıyorlar yanında arkadaşı ailesi vs var dikkat edeyim diyen yok.
Sen sağlıklı bir şekilde bebeğine odaklan üzme kendini
Neden böyle anlayışsızlar aklım fikrim almıyor! Ben ailemde kol kırılır yen içinde kalır diye öğrendim. Ama bizimki ortalığa saçmakta marifetli.. Neyse, bugun ağlamıyorum en azından ama mutsuzum..

Merhaba anneler nasilsiniz benim dogumum 18 agustosta olmasi gerekiyordu bugun 40+5 oldum ama hala agrim yok nst de sancim cikmadi acilma yok ne yapacam bilmiyorum strese girdim artik 42 haftalık olacak boyle giderse artik dogurmak istoyorum normal olacagi icin sanciyi bekliyecez dedi dr. Bende eylul annesi olacam bu gidisle;-)
canım geç olsun güç olmasın:) senin bebiş anne rahminin rahatlığının tadını çıkarıyor ne güzel işte.doğumu başlatmak için gögüs ucuna masaj yapanlar var başka yöntemlerde var yanılmıyorsam biraz araştırıp sana mantıklı gelenleri deneyebilirsin.birde bu kadar sıkıntı yapma hiçbir bebek içerde kalmıyor.her şeyin bir zamanı var.

:63:

Canim seni o kadar iyi anliyorum ki.. Benim esim de cok iyidir hostur ama bazen oyle tepkiler verir ki insani yerin dibine sokar.. Sonra da bisi demedim ki ne var bunda deyip cikar isin icinden.. Dun arabada giderken yanlis bi yola soktum diye kufur etti bana mesela.. Sonra da hamile kontenjanindan yararlaniosun yoksa daha kotu seyler soylerdim diyo.. Yani kendine gore bana hamile oldugum icin iyi davraniyo:63: ama sonra da gonlumu almaya calisiyo:KK11: hic canini sikma bence.. Huyu de gec:KK37:
Aaah ah, başka yapacak bişeyimiz yok zaten.. Yani en azından ben 13 yıldır anlatamadım.. Ama kalbim kırılıyor kü paramparça oldu zaten. Adam hala devam ediyorsa imtihandan başka bişey olarak göremiyorum..

Canım en kısa zamanda sağlıkla evladını kucağına alırsın inş. Bebeğin biraz geriden takip ediyordu ya şimdi nasıl , yakaladı mı Haftasını?

Arkadaşlar aşırı derecede bulantim var ve istifra ediyorum kasik ağrısı degilde karnimin uzerindede ağrı var kotu bisey degildr degil mi :KK43:
Yedıgın bıse dokunmustur ama anem zamanında erkek kardesıme hamıleyken bulantı kusmayla doguma gıtmıstı usutuvuny dusunmustufe dogum olmustu 9. Ayına gırdıgı 2.gunlus hayırlısıs

Aaah ah, başka yapacak bişeyimiz yok zaten.. Yani en azından ben 13 yıldır anlatamadım.. Ama kalbim kırılıyor kü paramparça oldu zaten. Adam hala devam ediyorsa imtihandan başka bişey olarak göremiyorum..

Bn alistim artik.. Kocami seviyorum oyle kabul ettim.. Sadece bana degil herkese oyledir. Birden parlayiverir, en agir laf ne varsa ozellikle onu soylemeye calisir karsidakini pisman etmek icin:KK61: ama herseyimi de benden cok duskunur kocacim hakkini yemiim simdi:KK60:

Biz soylenen laflara cok anlam yukluoruz galiba.. Onlar soyleyip geciyo, biz aylarca onun ne demek istedigini dusunuyoruz..kendimizi bosa uzuyoruz ama yapcak bisi yok huyumuz boyle sanirim:KK42:

Canim silikn gogus uclarindn al kelebek olanlardn yoksa sik sik emzirdigin icin yilesme olmaz ya da cok uzun surer. Ama kelebek kllanirsan cok hizli toparlarsin.
Onuda aldım canım ama ucu sert geliyo sanırım istemiyo çok ağlıyo ne yapıcam şaşırdım çok canım acıyı cok

canım hamileyken gögüs ucu kremi kullandın mı???yaralar için garmastan krem ve gögüs ucu koruyucu öneriyorlar.birde emzirdikten sonra sütünle sil kurumasını bekle diyorlar.bu önlemler işe yarıyormuş.
Sağol canim hamileyken kullanmadım ama çok pişmanım lansinoh kullanıyodum hastane deki hemşire garmastan önerdi onu aldım şimdi onu kullanıyorum gogus koruyucusu da aldım ama bebek istemiyo o olunca emmiyo çok ağlıyo bakalım bekliceZ sanırım yapilabilecekleri yaptım

Kizlar el ve ayaklarim kasinmaya basladi arada kolumada bir iki tirmik atiyorum..Dus aldim hafifledi.gb oldu.Randuvumada daha var ayin 20sinde. Sizce hangi sıklikta kasinma olursa endisenmeliyim bu durumu yasayan varmi korkuyorumm

Bu aralar bende de kaşıntı var ama bu neye dalalet bilemiyorum geceleri artıyor özellikle bide şu huzursuz bacak sendromu dedikleri şey gelişti gece istemsiz tekme atıp duruyorum kendi halime gülüyorum..Bide şimdi 40 hafta geçer ve hala doğurmaassam suni sancı vereceklermiş doğumu gerçekleştirmek için ne acaba o..Bilmek istediğimden bile emin değilim.Hayırlısı..

2 tane ananas aldirdiim esime bugun brin yarin digerini yiyecegim. Yarin aksam dogurmazsam 2 tane daha alacagim. Sozde dogumu baslatiyormus bakalim ise yaayacak mi :)
Çok hoş ya :KK48: kararlıyım diyosun yani? Allah gönlüne göre versin, en hayırlı zamanda annesini çok bekletmeden gelsin o zaman miniş

Onuda aldım canım ama ucu sert geliyo sanırım istemiyo çok ağlıyo ne yapıcam şaşırdım çok canım acıyı cok
lansinoh kullanmanı tavsiye ederim arkadasım yeni doğum yaptı o da onu kullandı çok faydasını gördü silmene gerekte kalmıyo bebeğe zararı yok

Doğum yapan anneler hepinizi tebrik ediyorum bol bol koklayın meleklerinizi darısı bize bu hafta kontrolüm vardı dr 1 hafta yokmuş  inşallah sağlıkla alırım kucağıma kaç Kilo oldu merak ediyorum

Back