2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlarrr Yoktum 5gun oldu dogum yapali masallah yakisikli oglum suan yanimda uyuyo erken oldu suyum bi anda bitti megr oglum yutmus dogumdan sonra iki gun goremedim yogun bakima aldilr cok uzuldm :KK43: hic giremedim çünkü neler yaşadım neler inanamazsinizz Esim iş kazası geçirdi patlama oldu yandi yanık hastanesinde 1 ay yattı hayati tehlike geçirdi şimdi evde allahasukur taburcu oldu son ayimi hep yoğun bakım kapısında korkuyla sakinlestrcilerle geçirdim zaten benmde erken doğum riskim oldu hastanede yattım bebegm doğdu onuda aldılar yoğun bakıma çok acı cektm ama allahasukur şimdi evdeyz hep birlikte toparlanmaya calisiyorz z bakamadm kimler doğum yaptı acaba :KK46:
Çok geçmiş olsun canım neler yaşamışsın Allah senin ve eşinin yardımcısı olsun bebişinde hayırlı olsun inşallah bu sıkıntılı günleri unutturacak kadar güzel günleriniz olur..

benim de bacak içlerim degil de sabah uyandigimda dizlerim agriyor.. Seninde mi ilk bebisin cnm ?
birde adet sancisi gibi olan sey dogum sancisi biliyomusun, eger fazlalasip boyle agri seni konusmani engelleyecek sekilde olursa (o siddette) ve de her 10 veya 5 dakikada bi olursa hemen hastaneye gelin demisti doktor ve ebeler :KK43: insan korkuyo nasil oldugunu bilmedigimizden...
Benimde gunduz ve geceleri mide bulantilarim var ama kusmadim hic kusmalarin devam ederse bi doktorunu ara sor cnm tansiyonun fln yuksek degil dmi ?

Canim olsun bnde bazen esime diyorum yardim etsin diye, ve uzuluyorum da ama yapacak baska bisey yok son haftalar veya son gunlerimiz elimizden gelen bisey olsa zaten onlara demez biz yapariz ki :KK43:

Ya öyleymiş adet sancısı gibiymiş ama sürmüyor sürse bnde gidicem. İlk bebeğim olucak inşaAllah. Tansiyon sıkıntım yok ya ama annemde 9 ay kusmuş mesela ırsi falan olabilir böyle şeyler derler ya anneye çeker kızın hamileliği diye :D doktora kasık ağrımı yürüyemediğimi söylemiştim o normal baskı yapıyor artık indi demişti. Gelsinler artııık :)

Kizlarrr Yoktum 5gun oldu dogum yapali masallah yakisikli oglum suan yanimda uyuyo erken oldu suyum bi anda bitti megr oglum yutmus dogumdan sonra iki gun goremedim yogun bakima aldilr cok uzuldm :KK43: hic giremedim çünkü neler yaşadım neler inanamazsinizz Esim iş kazası geçirdi patlama oldu yandi yanık hastanesinde 1 ay yattı hayati tehlike geçirdi şimdi evde allahasukur taburcu oldu son ayimi hep yoğun bakım kapısında korkuyla sakinlestrcilerle geçirdim zaten benmde erken doğum riskim oldu hastanede yattım bebegm doğdu onuda aldılar yoğun bakıma çok acı cektm ama allahasukur şimdi evdeyz hep birlikte toparlanmaya calisiyorz z bakamadm kimler doğum yaptı acaba :KK46:
Cok gecmis olsun hepsi gecip gitmis olsun...

Kizlar bikac gun aradan sonra selamlar...:)gecmisi okuyamadim dogum yapanlara hayirli olsun...biz bebisimle eve geldik cok sukur...sancilarim tutmustu o gece hastanede kaldik acilmam3cm oldu ama dewami gelmedi suni sanciya baslicaklardi bebisde 36 haftalikti doktor hazir misin zor uzun bi surec olabilir dedi...esim istemiyorum normal korkuyorum diye basladi aglamaya onu oyle gorunce ben basladim doktor sezeryana alicam boyle olmaz dedi ve bizde oyle olmasini istedik...sonrasinda aksam saatlerinde sezeryan oldum epidural spinal oldu..esimde girdi yanimda onun ilk sesini duydugum an hersey degisti dunyamdaa megersem ben onun gercek olduguna hic inanamamisim...
Sonrasinda bebegi gosterdiler ve benm ameliyatim bitince odaya ciktim bebisi beklemeye basladik ama gec geldi megersem hizli nefes aliyomus yogun bakima aldilar acibademin proseduru boyleymis tabi cok uzulduk...geceye kadar spinal anesteziyle agrilarimi kendim kestim cok iyiydim ama ilk gece zordu yurumeye calisirken bayildim bikac kez ama ertesi gun cok daha iyiydim masallah cok iyi bakim yapilmasi sart hastanede...
Diger gunde yarim saat gorebildim bebegimi ama dun iyibariyle eve geldik cok sukur ikimizde iyiyiz...
Sezeryan olucak arkadaslar korkmayin litfen suan her isimi yapiyorum kendinizi iyi motive edin agri kesicileri bol bol yaptirin elhamdullillahh hemen atlatirsiniz..
Bizden haberler boyle oglumla ask yasiyoruz darisi basiniza hepinizi sewiyorum hayatimda ilk defa tanimadigim insanlara sizlere defalarca dia ettm Allahim onlarada yardim et diye...
Butun dualarim sizinleee sewgilerr opucukler...
Canım yaaa, çok sevndm! Rabbim acısını kederini göstermesin sizlere! Bizleri de unutmadığın için ayrıca teşekkürler.. Bol sütler, aşkınla mutluluklar :)

günaydın güzel anneler ......34+4 de sabırsız oğlum 11 ağustos tarihinde sezeryanla dünyaya geldi önce lekem gelmişti hemen yatış yapıldı ve sancılarımla birlikte 1 cm açılma olmuştu bir gün sonra sancı ve açılma devam edince ciğer geliştirici yatış günü yapılmıştı hemen ameliyata aldılar MAŞALLAH 2680 gr 49 cm dünyaya geldi ödem gidince 2400 e kadar düştü şimdi 11 günlüğüz teyzeleri.....meme ve takviye mama veriyorum şırıngayla.... benim gibi erken doğum yapan anneler mama nasıl veriyorsunuz bilgilendirirseniz çok sevinirim herkes kafamı karıtırıyor doktor ve hemşiremiz normal doğum tarihi dolana kadar mama takviesi olacak diyor ama her tel gelişinde herkes aynı şeyi söylüyor sakın mama verme diye şaştım kaldım:(
Canım ben de 35+0 yaptım doğumu. Kızım çok güzel emiyor ama ben gene de günde 1 sefer biberonla mama veriyorum. Doktor verebilirsin dedi. Sağlıkla büyüt yavrunu inş canım.

Ca

dün benimde nişan geldi ara ara sancılar oluyo fakat düzenli degil gitmedim ben doktora
Canim bnm kalp atışı bozukdu acilmam yoktu mecbur sezaryen olduk 3 kere dolanmis kordonumuz normalde yapamazmisim öyle dedi dr

Canım çok geçmiş olsun Allah başka üzüntüler yasatmasin .Bebeginin de hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah

Canım biz de hep seni merak ettik... çok geçmiş olsun ya..
neler yasamıssın öyle. Rabbim unuttursun bundan sonra sağlık versin hepinize insallah. Çok şükür atlatmıssın. Güçlüymüşsün ne güzel... Allah yardımcın olsun. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bebeğin de hayırlı olsun Rabbim uzun sağlıklı omürler versin.

canım çok çok geçmiş olsun. kötü günler geride kalmış bak hep birlikteymişsiz artık. bundan sonrası iyi olur inşallah

Cnm seni çok çok merak ettik, zor günler geçirmişin çok şükür geride kalmış.. Allahım bir dha yaşatmasın, eşinle oğluşunla sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin.. Çok öpüorum seni, sevgiler :KK200:

Öyleymiş canım yapamıyosan bilki dogum yakınmış hatta hatırladıgım kadarıyla perihan diye bş ark vardı dogum yaptı dogumdan bi iki gün önce oda yapamamıştı bu hareketi. Bakalım akşam eşim gelsin birde ona yaptırıcam o yapabiliyomu :KK48:
ayakta yapıyoruz kızlar duvara tam düz dayanıp

Lierac ben de aldım hiçbir işe yaramıyor :p
En güzeli soğuk su.. Karnım kaşındıkça soğuk suyla masaj yaptım 3-4 dk. Aynen sağlık olsun :)
karnıma hep lierac sürdüm hiç çatlağım yok kalçalarıma baldırlarıma aynı özeni göstermedim hep çatladı.lierac sürünce hiç kaşınmıyo karnım ama

Canım bende ankaradayim benim doktorumda koru hastanesiyle anlaşmasi var geçen hafta hastaneyi odaları gezdim hemşirelerin ilgisinide çok beğendim eylül 15-16 gibi sezeryan olacak bakalım hakkımızda hayırlısi
ben de ankaradayım.medicana da doğum olacak. bugün odalara doğumhaneye falan baktım herşey gayet güzel.hayırlısıyla normal doğum olacak

Kızlar sütüm kesilirse hiç şaşırmam bugün
Kv ile annem yeşil fasulye ayıklıyordu, bende şakasına ikinizden hızlı ayıklıyordum ben tek başıma, yapamadınız mı dedim diğer odadan
Kv gel kendin yap yarısı bozulmuş zaten yapsaydın dedi
O kadar moralim bozuldu ki geçen hafta almıştım acele acele sezeryana girdim yapamadım
Dayanamadım artık laf dalaşına girdik ki kendi anneme de demiştim ki şakasına demiştim
Şimdi küstü diğer odaya girdi hayır yani annem de ordaydı yok anneme değil ona demişim
Valla ilk defa laf dalaşına girdik, ağladım sinirden
Umarım sütüm kesilmez, çok üzülürüm ama çok sıkıldım
bir an önce gitsinler evinden. yavrunla başbaşa kal

çok geçmişler olsun Allah eşine ve oğluna sıhhat versin canım.
mutlu günler sizinle olsun.

Kızlar kontrolden çıktım 2900gr çok şükür şu an için herşey normal veeeeee perşembe sabahi alacak doktor çarşamba akşam yatış yapıcam ama ben dualarinizi bekliyorum heyecan korku hersey bir arada şu anda.
Canım gözün aydın sağlıkla kucağına al bebeğini.. Belki sorulmuştur kaçırdım birdaha sorayım seninle takvimimiz aynı benim bebek iri bebek sezeryana karar versek bile olsa eylülün 5den önce olmaz dedi senin neden perşembe alacaklar merak ettim canım

Back