2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de ankaradayım.medicana da doğum olacak. bugün odalara doğumhaneye falan baktım herşey gayet güzel.hayırlısıyla normal doğum olacak
Merhabalar, benimde Ankara Medicana da doğumum gerçekleşecek .Bende en yakın randevumda kadın doğum bölümünü gezmek ve bilgi almak istiyorum. Sizin Doğumhaneyi gezme gibi bir fırsatınız olmuş genel olarak nasıl gördünüz ortamı ve personeli , hemşirelerle konuşma fırsatınız oldu mu? Ortamı nasıl buldunuz ? Personelin tavrı size nasıldı acaba beni bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.

kizlar son haftalarimiz oldugundan arada sancisi olan var mi benim gibi ?
karnimin agirligindan sirtim cok agriyor, belim de:/
karnim surekli sert (bu agrisiz sanci oldugunu gösteriyor), ama arada agrili da oluyor iste :KK43:

Son haftalarda yemegi evdeki isi gucu fln nasil yapiyosunuz ? yavac yavas mi ? esinizin yardimiyla mi ? yoksa hiç yapmamiyosunuz erken gelmesin diye ?

beni bazen cok yoruyo yapmak tum bunlari.....

InsaAllah hayirlisiyla Rabbim hepimizin saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin amiin
Canım belim resmen kopuyor zaten bel fıtığı vardı adım atarken ölüyorum birde evde herşey bana bakıyor yemek,ütü ,temizlik mecbur çocuklara devamlı bişeyler hazırliyorum eşim yardımci olamıyor artık doğum yapmak istiyorummmmmmm

Kizlarrr Yoktum 5gun oldu dogum yapali masallah yakisikli oglum suan yanimda uyuyo erken oldu suyum bi anda bitti megr oglum yutmus dogumdan sonra iki gun goremedim yogun bakima aldilr cok uzuldm :KK43: hic giremedim çünkü neler yaşadım neler inanamazsinizz Esim iş kazası geçirdi patlama oldu yandi yanık hastanesinde 1 ay yattı hayati tehlike geçirdi şimdi evde allahasukur taburcu oldu son ayimi hep yoğun bakım kapısında korkuyla sakinlestrcilerle geçirdim zaten benmde erken doğum riskim oldu hastanede yattım bebegm doğdu onuda aldılar yoğun bakıma çok acı cektm ama allahasukur şimdi evdeyz hep birlikte toparlanmaya calisiyorz z bakamadm kimler doğum yaptı acaba :KK46:
Çok çok geçmiş olsun!! Allah bir daha yaşatmasın bu acıları.. Sadaka verin, kurban kesin cnm.. İnşallah tez zamanda bebişin cennet kokusuyla unutursunuz kötü hatıralarınızı! Allah analı babalı büyütsün!

Canım gözün aydın sağlıkla kucağına al bebeğini.. Belki sorulmuştur kaçırdım birdaha sorayım seninle takvimimiz aynı benim bebek iri bebek sezeryana karar versek bile olsa eylülün 5den önce olmaz dedi senin neden perşembe alacaklar merak ettim canım
Canim çünkü ben çift rahimim ilk.bebeğim de aynı tarihte alınmıştı sorun olmamıştı inşallah bu da sorun olmaz 31 Ağustos pazartesi dedi aslında doktor ama ben kasılmalar arttı ve bazen bebek hareketleri ni hissetmiyorum deyince tamam daha erken alalım dedi

Döndü yerleşmiş bile de. Çok doğum belirtisi var ama doğuramiyorum o beni deli ediyor
Canım bu kadar sıkıntı yapmamaya çalış.. Mucizeyi bekliyoruz sonuçta.. Ve biliyoruz ki bu dünyada çekilen zerre kadar sıkıntı bile boşa gitmez. Rabbimin katında! Doğumla birlikte arınacağını düşün ve sıkıntılarının günahlarına keffaret olduğunu :) çekmek demeyelim o halde, amenna diyelim hep birlikte.. Çünkü inan ben de çok ağrı, sancı, sıkıntı yaşıyorum..

Doğum yapanları tebrik ediyorum. Bol sütlü günleriniz olsun.
kuzumveben kuzumveben seni de tebrik ederim şimdiden. Sağ salim kavuşun bebeğinizle inşallah.

Lohusayken aslında çok fazla ailelerle içiçe olmamak gerekiyor. Lohusa kadın dışında herkes ayrı bir tribe giriyor. Kaynanam doğumdan hemen sonra annemi bana şikayet etmeye kalktı. Geçiştirdim ben de bir şekilde. O an üzülüyorsun tabii. Uğraşmak istediğin son şey başkalarının kaprisi oluyor. Sonra lohusa depresyonuna şımarıklık gözüyle bakıyorlar. Yok biz lohusalıkta böyle şey bilmezdik, yok şimdiki kadınlar şımarık vs vs...
Demem o ki olabildiğince çekirdek aile olarak en kısa sürede hayatınıza devam edin. Nerede çokluk orada ...

Benim kasılmalarım arada devam ediyor. Gece tuhaf kaşıntılarım var ama sivrisinekten sanırım. Bugün doktor hastanede olmadığı için kontrole gidemedik. Salı günü gidiyoruz.

Merhaba kızlar benim belimde adet olacakmışım gibi Ağrı var ama kasıklara vuran bi Sancı yok. Yarım saattir ağrıyor. Öyle Arkadaşların söylediği gibi şu kadar dk bir giriyor Sancı diyemiyorum. Ishal de oldum. Bu doğum Sancısı değildir değil mi?

Canım bu kadar sıkıntı yapmamaya çalış.. Mucizeyi bekliyoruz sonuçta.. Ve biliyoruz ki bu dünyada çekilen zerre kadar sıkıntı bile boşa gitmez. Rabbimin katında! Doğumla birlikte arınacağını düşün ve sıkıntılarının günahlarına keffaret olduğunu :) çekmek demeyelim o halde, amenna diyelim hep birlikte.. Çünkü inan ben de çok ağrı, sancı, sıkıntı yaşıyorum..
Evet düşününce haklısın. Herşeyin hayirlisi vakitsiz nasipsiz birşey olmaz. Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin. Teşekkürler. Bu arada eylül annelerinin yaptığı hatim vs var mi

Kizlarrr Yoktum 5gun oldu dogum yapali masallah yakisikli oglum suan yanimda uyuyo erken oldu suyum bi anda bitti megr oglum yutmus dogumdan sonra iki gun goremedim yogun bakima aldilr cok uzuldm :KK43: hic giremedim çünkü neler yaşadım neler inanamazsinizz Esim iş kazası geçirdi patlama oldu yandi yanık hastanesinde 1 ay yattı hayati tehlike geçirdi şimdi evde allahasukur taburcu oldu son ayimi hep yoğun bakım kapısında korkuyla sakinlestrcilerle geçirdim zaten benmde erken doğum riskim oldu hastanede yattım bebegm doğdu onuda aldılar yoğun bakıma çok acı cektm ama allahasukur şimdi evdeyz hep birlikte toparlanmaya calisiyorz z bakamadm kimler doğum yaptı acaba :KK46:

Çok geçmiş olsun canım basinizdan kötü şeyler geçmiş.
Ben 11 ağustos da 36+4 iken suni sancı ile normal doğum yaptim.
Benim hikayem de kötü olduğu için anlatmak istemiyorum hala dikişlerim ağrıyor ve ıyilesemedi.
Kızım benim de yogunbakim kuvez inde bende ilk defa iki gün önce kucağıma aldım enfeksiyon kapmış kızım onunla mücadele ediyor.
Zor bir süreç seni anlıyorum eşim é diyorum ki kızımız hastane den çıkınca ıssız bir adaya gidelim hiçbir şey duymak istemiyorum sakinlik ve huzur istiyorum
Rabbim evlatlarimiza sağlık versin

Dogum yapanlara hayırlı olsun:)
Biz iyiyiz evdeyiz
Ama erken doğduğumuz icin biraz zorlanıyoruz :)
Bilgisayarı açıp takip edemiyorum son zamanlarda
Ama baya dogum yapan olmuştu en son Eylül'ü bekleyemedi bebislerin cogu:KK66:
belmaakca belmaakca siz naptiniz canım bebek eve geldi mı nasılsınız @miskamber nasılsın canım @ayka777 @oskeortmen @kattina @Patates01 @ayisigi3434 kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Bebişim daha küvezden çıkmadı chek bekliyoruz..

Kızlar aslında herkese moral vermeye çalışıyorum, sizlerin sıkıntılarını paylaşmak istiyorum.. Ancak bugün çok üzgünüm.. Her an ağlıyorum. Eşim de buktımı naptı bu hamilelik halimden anlamıyorum ama bugün önemsediğim bi arkadşımla buluştuk, eşim ve kızım da vardı. Cafede otururken sürekli limonata isteyen kızım için 'bi limonata alsana zeynoya, yarım bardak, zaten içmicek te ' dedim eşime. Kendisi ne tepki verdi! Kalk kendin al, ayağın yok mu, emir eriyim ya ben' vs diye söylenerek kalktı ve almaya gitti, öyle bozuldum, yerin dibine girdimki.. Hala ağlıyorum bunları yazarken. Doğuma 3-5 gün kala bana bunu söylemesine mi ağlayayım, arkadaşımın yanında beni yerin dibine sokmasına mı bilemedim. Kalbim sıkışıyo. İnsan kaç yıllık evli de olsa kocası bir anda dünyasını yerle bir edebiliyo.. Neyse, uzun oldu kusura bakmayın ama orda bozuntuya vermemek için baya kasıldım. Az sonra kalkınca arabada sessiz sessiz ağladım. Kocama da çıkışmadım çünkü daha fazla iğrenç laf duymak istemiyorum ağzından.
Sizlerle paylaşmak istedim.. Ama görecek bakalım emir erim mi oluyomuş bundan sonraki süreçte yoksa dış kapının mandalı mı..

Teyzeleri iyi geceler :KK68:
Oğlumla ilk mesajımızı yazıyoruuuzz :)) bu sabah 10buçukta miniğim normal doğumla dünyaya geldi elhamdülillah :KK68: ancak vakit bulabilip yazabildik :oops: dikişlerim var ve biraz ağrım da var dikişlerimden sebep. Rabbim doğumu bekleyen hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin :) miniklerinin küvözden çıkmasını bekleyenlere sabır versin ve bir an önce kavuştursun :) benim gibi miniklerinin yanındakilere de hayırlı olsun, başka doğum yapan var mı göremedim baya bir sayfa birikmiş ama okuyamadım..
Kuzucuğum sende mi doğurdun.... Allah analı babalı büyütsün tatlım benim. Hayırlı olsun minik oğlunu yerim bennnnnn

Kızlar aslında herkese moral vermeye çalışıyorum, sizlerin sıkıntılarını paylaşmak istiyorum.. Ancak bugün çok üzgünüm.. Her an ağlıyorum. Eşim de buktımı naptı bu hamilelik halimden anlamıyorum ama bugün önemsediğim bi arkadşımla buluştuk, eşim ve kızım da vardı. Cafede otururken sürekli limonata isteyen kızım için 'bi limonata alsana zeynoya, yarım bardak, zaten içmicek te ' dedim eşime. Kendisi ne tepki verdi! Kalk kendin al, ayağın yok mu, emir eriyim ya ben' vs diye söylenerek kalktı ve almaya gitti, öyle bozuldum, yerin dibine girdimki.. Hala ağlıyorum bunları yazarken. Doğuma 3-5 gün kala bana bunu söylemesine mi ağlayayım, arkadaşımın yanında beni yerin dibine sokmasına mı bilemedim. Kalbim sıkışıyo. İnsan kaç yıllık evli de olsa kocası bir anda dünyasını yerle bir edebiliyo.. Neyse, uzun oldu kusura bakmayın ama orda bozuntuya vermemek için baya kasıldım. Az sonra kalkınca arabada sessiz sessiz ağladım. Kocama da çıkışmadım çünkü daha fazla iğrenç laf duymak istemiyorum ağzından.
Sizlerle paylaşmak istedim.. Ama görecek bakalım emir erim mi oluyomuş bundan sonraki süreçte yoksa dış kapının mandalı mı..

Aynı sorunları ara sıra biz de yaşıyoruz. Sanki kendimiz için birşey istiyoruz. Evladımız yani o da. Yapsalar incileri dökülür. Lütfen canını sıkma şu son haftalarında. Durumumuzdan anlamaları için hamile kalmaları lazım. Anlayamazlar.

Kızlar kontrolden çıktım 2900gr çok şükür şu an için herşey normal veeeeee perşembe sabahi alacak doktor çarşamba akşam yatış yapıcam ama ben dualarinizi bekliyorum heyecan korku hersey bir arada şu anda.
Oyyyyyyyyyy..... Hayırlısı ile gel kuzucuğum heyecanlanma. Çok az kaldı miniğine..

Üzülme canım fayda etmiyor insanlara ne yapsan. O sana öyle demiş eminim aklına takılan moralini bozan birşey olmuştur. Üzülme karı koca arasında olur böyle bazen aile bazen ark şahit olur. Sen sıkma canını boşver

Back