Son 20 sayfadan başlayınca ve birden pasif diye görünce sordumda sonraki yazışmalardaki gidişattan anladım . Şu sıra herkes hassas tabi, kendince haklıda, ben size göre biraz geriden geldiğim için haliyle daha rahatım pek önemsemedimde yazılanları
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Bu arada Foruma çok giremiyorum , arada sizleri okurken hergün bir dogum heyecanı olması benide çok heyecanlandırıyor, normal doğum yaşayanlar gayet güzel kendilerini anlatıyor, benimde kafamdaki soru işaretleri yavaş yavaş yok olmaya başladı.
Bende ki durumlara gelince, benim malum 23 aylık halihazırda bi meleğim var, pek ara vermeden hamile kaldığım için ikinci bebişle çok ilgilenemiyorum, büyük tüm vaktimi alıyor. Ilki sezeryan olmuştu, ben ikinci için normal düşünüyorum tekrar ve gördümki ülkemizde bunu tercih eden hekim sayısı az. Yurtdışında Yaşadığım için sezeryan sonrası normal doğum ile ilgili orada birkaç hastane ve hekim dolaştım , risk herseyde olduğu gibi var ama orada öncelik anne kararı ve normal tercih ediliyor. Buradaki gittiğim doktorlar Malesef normali kabul etmediler, ben de evimden çok uzaktaki hekimleri tercih etmiyorum . Buradaki tavsiyeleri dinleyerek normal Doğumu evde bekleyipte öyle mi hastaneye gitsem diye düşünmekteyim, bir taraftanda ilkinde cok zorladım bunda da zorlama artık diye içimden geçmiyorda değil.
Bu arada bebişin kiloları ile ilgili Endişe yasayan annişler , ilk gebeliğimde 15 e yakın normal doğum yapacak hekim Aradım, hepsinede birkaç gün ara ile gittim, herkes farklı hesap yapıyor, kiloyu hiç takmayın bence. Bu gebeliğimde de bebişimde bir sorun görmüşlerdi, yine birçok Dr a gittim yine biri küçük biri büyük hesaplıyor, hata payları + -250gr. Zayıf olsun ama sağlıklı doğsunlarda , sonrası bize kalıyor, Güzelce besler kendi ay gruplarının kilosunu bile geçebilirsiniz , yeterki sağlıkla evlerine girsin kuzular .