Cnm birsey soracağım , tarafsız bir uzmanın görüşüne ihtiyacım var. Cuma son deneme süremiz vardı ve feci ağladı yine, bizimki yetişkin gibi hiçbirşeyi unutmaz, oyalamakta zorluk çekilir, hiç bebekler gibi değil maalesef, diğer ufaklıkları bile ağlatıyor bu tavrıyla, mecburen ağlayanları ayırdılar . Şimdi benim gözlemlediğim ögretmenini sevmediği, ilk gün başka bir stajyer öğretmen vardı ondan zor koparmış ve dışarı çıkartmıştık, yeni öğretmene hiç yanaşmıyor ve hep ağlıyor . Diğeri 1 Eylül'de başlayacakmış. Bunu yöneticiye söylediğimde ilk n olayın farkında değildi ondan böyle tepki vermiş ve eğlenmiştir dedi, mantıklı tabi ama bu öğretmene hiç gitmiyor, sence alışır ve sever mi yoksa 3 hafta hep ağlayacak mı, 3 gün boyunca birtek benimki ağladı durdu? Yoksa 1 hafta ara verip mi gitmeliyim? Dün kreşe yaklaşırken 'anne Eren korktu, okul sevmiyor' diye aglatarak soktum içeri kuzumu, 23 ay kreş için erken mi? Dünden beri balkona çıkmama izin vermiyor, gözünün önünden ayrılamıyorum, anne anne diye gittim sanıp ağlıyor . Babasınıda salı günü italya a uğurladık , artık ayda 1 ya da sanslıysak 2 kere gelir onunda korkusu olabilir içinde. Ay çok yazdım ama kreş yöneticisi yerine tarafsız birinin görüşüne ihtiyacım var. Doğumdan en az 1,5-2 ay önce kreşe verilmeli kuralı olmasa birkaç ay sonrasını denerimde, aksi halde doğumdan 6 ay sonra baslatılabilşr dendi oda cok uzun bir süreç, kafam epey karışık...