2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağol canım vesvese yapıyorum sanırım Herşey hazır benimde oyalanacak bişey kalmadı sadece bekliyorum birazda hormonlar sanırım inşallah geçer kısa zamanda
Seninle aynı kaderimiz :D iri bebek endişeleeer normal doğumcu doktor erken almaya gerek yok rahatlığı hehe. Artık takmıyorum ya hareket etsin yaladığını anliyim yeter modundayım öbür türlü düşündükçe tüketiyorum kendimi nasıl doğcak bu diye

kizlar son haftalarimiz oldugundan arada sancisi olan var mi benim gibi ?
karnimin agirligindan sirtim cok agriyor, belim de:/
karnim surekli sert (bu agrisiz sanci oldugunu gösteriyor), ama arada agrili da oluyor iste :(

Son haftalarda yemegi evdeki isi gucu fln nasil yapiyosunuz ? yavac yavas mi ? esinizin yardimiyla mi ? yoksa hiç yapmamiyosunuz erken gelmesin diye ?

beni bazen cok yoruyo yapmak tum bunlari.....

InsaAllah hayirlisiyla Rabbim hepimizin saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin amiin

Dogum yapanlara hayırlı olsun:)
Biz iyiyiz evdeyiz
Ama erken doğduğumuz icin biraz zorlanıyoruz :)
Bilgisayarı açıp takip edemiyorum son zamanlarda
Ama baya dogum yapan olmuştu en son Eylül'ü bekleyemedi bebislerin cogu:KK66:
@belmaakca siz naptiniz canım bebek eve geldi mı nasılsınız @miskamber nasılsın canım @ayka777 @oskeortmen @kattina @Patates01 ayisigi3434 ayisigi3434 kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Canım sağ ol iyi olmanıza sevindim benim de pazartesi olacak dogum ınsallah heyecan korku mutluluk karisik duygular yasıyorum ınsallah biz de hayirlisi ile alırız yavrumuza...cok öpüyorum seni de yavrunu da canım...

karnim surekli sert (bu agrisiz sanci oldugunu gösteriyor), ama arada agrili da oluyor iste :KK43:

Son haftalarda yemegi evdeki isi gucu fln nasil yapiyosunuz ? yavac yavas mi ? esinizin yardimiyla mi ? yoksa hiç yapmamiyosunuz erken gelmesin diye ?

InsaAllah hayirlisiyla Rabbim hepimizin saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin amiin
Benim kasıklarım çok ağrıyor ya bacak içlerim falan yürürken. Arada adet sancısı gibi oluyor ama geçiyor hemen. Arada karnımda toparlanıyor. Geceleri kusmaya başladım hayrolsun.Ev işi hiç yapamıyorum bulaşıklar hep eşimde :( ona da acıyorum yoruluyor zaten ama canım yanıyor eğilip kalkamıyorum işte.

Benim kasıklarım çok ağrıyor ya bacak içlerim falan yürürken. Arada adet sancısı gibi oluyor ama geçiyor hemen. Arada karnımda toparlanıyor. Geceleri kusmaya başladım hayrolsun.Ev işi hiç yapamıyorum bulaşıklar hep eşimde :KK43: ona da acıyorum yoruluyor zaten ama canım yanıyor eğilip kalkamıyorum işte.

benim de bacak içlerim degil de sabah uyandigimda dizlerim agriyor.. Seninde mi ilk bebisin cnm ?
birde adet sancisi gibi olan sey dogum sancisi biliyomusun, eger fazlalasip boyle agri seni konusmani engelleyecek sekilde olursa (o siddette) ve de her 10 veya 5 dakikada bi olursa hemen hastaneye gelin demisti doktor ve ebeler :( insan korkuyo nasil oldugunu bilmedigimizden...
Benimde gunduz ve geceleri mide bulantilarim var ama kusmadim hic kusmalarin devam ederse bi doktorunu ara sor cnm tansiyonun fln yuksek degil dmi ?

Canim olsun bnde bazen esime diyorum yardim etsin diye, ve uzuluyorum da ama yapacak baska bisey yok son haftalar veya son gunlerimiz elimizden gelen bisey olsa zaten onlara demez biz yapariz ki :(

karnim surekli sert (bu agrisiz sanci oldugunu gösteriyor), ama arada agrili da oluyor iste :KK43:

Ben evde oldugum halde hicbirsey yapmak istemiyor canım,cok cabuk yoruluyorum malesef.yemek yapmak bile inanılmaz zorluyor beni

Kizlarrr Yoktum 5gun oldu dogum yapali masallah yakisikli oglum suan yanimda uyuyo erken oldu suyum bi anda bitti megr oglum yutmus dogumdan sonra iki gun goremedim yogun bakima aldilr cok uzuldm :( hic giremedim çünkü neler yaşadım neler inanamazsinizz Esim iş kazası geçirdi patlama oldu yandi yanık hastanesinde 1 ay yattı hayati tehlike geçirdi şimdi evde allahasukur taburcu oldu son ayimi hep yoğun bakım kapısında korkuyla sakinlestrcilerle geçirdim zaten benmde erken doğum riskim oldu hastanede yattım bebegm doğdu onuda aldılar yoğun bakıma çok acı cektm ama allahasukur şimdi evdeyz hep birlikte toparlanmaya calisiyorz z bakamadm kimler doğum yaptı acaba :KK46:

Şanslı azınlıktan olur muyum acaba diye lierac depolayıp kullandım bi sürü. verdiğim paraya yazık ayol, onunla gidip ayakkabı alırdım mis gb :KK45::-):-) neyse napalım sağlık olsun
ben bir öneride bulunucam kızmayın ama daha yeni aklıma geldi.Yumurta akını çırpıp köpük kıvamında sürmeyi deneyin.Yumurta akının mucizevi etkisinin işe yarayıp yaramadığını tam bilmiyorum çatlaklar için ama bir çok yarayı onunla lekesiz çözmüştüm ben.Daha taze çatlaklar o yüzden işe yarayacağını düşünüyorum.Mesela ben yanmıştım yanar yanmaz yumurta akını sürdüm ve sürmeye devam ettim Hiç leke kalmadı.Üstelik balon gibi şişmedi bile ki derin yanıktı.Söylemek istediğim hücreyi yenileme etkisi var ve direk tazeyken etkiliyor belki var olan çatlaklara etkisi az olur ama daha fazla olmasını engelleyebilir.Ben kilo alıp verirken çatlak oluşumları oluyordu bir yaz sürdüm valla bayağı memnunum şimdi umarım işinize yarar.

Ben evde oldugum halde hicbirsey yapmak istemiyor canım,cok cabuk yoruluyorum malesef.yemek yapmak bile inanılmaz zorluyor beni

Bende oyle cnim uzanip dinlenmeye calisiyorum....
ama bi yandan da bi seyler yapinca insanin kafasi dagiliyo baska biseye veriyo kendini ve unutuyo dogum korkusunu fln

Umarim kendi doktorun kabul eder, istedigin hastanede alistigin doktorunla dogum yaparsin. En guzeli oyle olur tabii.
Insallah canim o kadar cok istiyorum ki insallah kabul eder, cok zor bu saatten sonra benim icin yeni bir doktor yeni bi hastane.

Kasılmalar bendede oluyor agrısız karnım sert oluyor bel sırt karın agrım olmuyor sukur ılm yurumeye basladıgımda uzun yolsa 10 dk spor yapmısım gıbı olup gecıyor evdekı her ısı yapıyorum yer sıl supur balkon yıka aklına gelecek hersey ve hıLı hızlı yapıyorum kucuk kızım var ılk etaptan nasıl baslarsan oyle devam edıyor ama herkesım hamılelıgı bır degıl erken gelme olayı eger bır sorunun yoksa ne kadara hareketlı olursan ol gelmıyor canım

Kızlar alt tarafımda acayip yanma ve batma var. Çok da baskı oluyor. Zorlanıyorum belimde de var. Bunlar mahvetti artık beni bu kadar şeye rağmen doğum da yok. Kahroluyorum yardım edin

Kızlar alt tarafımda acayip yanma ve batma var. Çok da baskı oluyor. Zorlanıyorum belimde de var. Bunlar mahvetti artık beni bu kadar şeye rağmen doğum da yok. Kahroluyorum yardım edin
Bebegın donmemısmı acaba donmeyeb bebekler daha cok baskı yapıp agrı yapıyormus allah yardımcın olsun ama her guzel seyın Zorlugu var şükret bu duyguyu yasamak ısteyıpte yasayamayanları dusun az kaldı hayırlı dogumlar

Kizlarrr Yoktum 5gun oldu dogum yapali masallah yakisikli oglum suan yanimda uyuyo erken oldu suyum bi anda bitti megr oglum yutmus dogumdan sonra iki gun goremedim yogun bakima aldilr cok uzuldm :KK43: hic giremedim çünkü neler yaşadım neler inanamazsinizz Esim iş kazası geçirdi patlama oldu yandi yanık hastanesinde 1 ay yattı hayati tehlike geçirdi şimdi evde allahasukur taburcu oldu son ayimi hep yoğun bakım kapısında korkuyla sakinlestrcilerle geçirdim zaten benmde erken doğum riskim oldu hastanede yattım bebegm doğdu onuda aldılar yoğun bakıma çok acı cektm ama allahasukur şimdi evdeyz hep birlikte toparlanmaya calisiyorz z bakamadm kimler doğum yaptı acaba :KK46:
Canim neler yasamissin. Allahim esini evladini sana bagislasin. Bi sadaka cikarin ya da kurban kesin buyuk imtihan yasamissin..

Bebegın donmemısmı acaba donmeyeb bebekler daha cok baskı yapıp agrı yapıyormus allah yardımcın olsun ama her guzel seyın Zorlugu var şükret bu duyguyu yasamak ısteyıpte yasayamayanları dusun az kaldı hayırlı dogumlar
Döndü yerleşmiş bile de. Çok doğum belirtisi var ama doğuramiyorum o beni deli ediyor

Seninle aynı kaderimiz :KK70: iri bebek endişeleeer normal doğumcu doktor erken almaya gerek yok rahatlığı hehe. Artık takmıyorum ya hareket etsin yaladığını anliyim yeter modundayım öbür türlü düşündükçe tüketiyorum kendimi nasıl doğcak bu diye
Sorma canım okadar rahat ki doktorum bugüne kadar işime geldi rahat olması şimdi gitmiyor ne yazıkki.. dediğin doğru hareket etsin o sağlıklı olsun da gerisine katlanılır

Döndü yerleşmiş bile de. Çok doğum belirtisi var ama doğuramiyorum o beni deli ediyor
İşte bellı olmuyor canım ya yanı senın belırtı dedıgın bebegın hareketlerınden durusundan agırlıgındandır zamanı gelınce gelır cok gelmesını ıstıyorsan birlıkte olman esınle yardımcı oluyormus doguma kasılmalardan

İşte bellı olmuyor canım ya yanı senın belırtı dedıgın bebegın hareketlerınden durusundan agırlıgındandır zamanı gelınce gelır cok gelmesını ıstıyorsan birlıkte olman esınle yardımcı oluyormus doguma kasılmalardan
Anlıyorum canım çok sağol. Hayirlisi olsun hepimiz için

Back