Selam kizlar bende dun ilk defa ntsye girdim tam ntsde bebegimi hickirik tuttu :) ultrasondada parmagini emerken ve esnerken yakaladik minigimi :)
Ama tam da doguma az bir sure kala buyuk bir problemle karsi karsiyayim kizlar dunden beri napicagimi bilmiyorum. Ben 1 ay oncesine kadar kontrollerimj bi tip merkezinde yaptiriyordum doktorum cok iyiydi o yuzden oraya devam ettim hamileligimin basindanda anlasmistik doktorumla 30. Haftamdan sonra baska ozel bir hastanede calisan yakin bi dojtor arkadasina yonlendiricekti dogum icin. Sagolsun cok da ilgilendi arkadasiyla gorustu bende 30. Haftadan sonra oraya devam ettim o doktorda cok iyiydi ilgiliydi cok memnun kaldim hersey cok guzeldi ta ki dunku kontrolumde simdiki doktorumun hastaneyle bazi problemler oldugunu hastaneden ayrilicagini ogrenene dek
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
hangi hastaneye gecicekseniz oraya gelelim dedik kurban bayramindan sonra netlesicek yetismez size dedi sok gecirdim resmen suan napicagimizi bilmiyoruz. Tip merkezindeki doktorumla konusmaya gittik hemen o da izinliymis pazartesi gelecekmis suan bi doktorum yok yani resmen cok moralim bozuk. Haftaya tekrar gificez konusmaya baska hastanede eski doktorumu goturup yaptirabilir miyim acaba dogumu. Cok ilgili bi kadin gorusmeye gittigimizde eminim beni ortada birakmicaktir ama suanki belirsizlik cok uzuyor beni napicam bilmiyorum