2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sıkma canını arkadaşım, benm ilk doğumumda 39 bittiği gün rutin kontrole gittim sabah, ve o güne kdr zerr sancım ağrım olmamıştı, o gün yine nts ye bağlandım, tık yok :) dalga geçti dr hemşire falan, sen zor doğurursun diye.. Öğleden sonra düzenli sancım başladı, akşamına doğurdum :) çok dua et, kün feyekün.. Ol der olur..
Inşallah canım tşk ederim. Bana da öyle dedi nst çeken doktor :) Bebek rahat görünüyor haftaya kadar gelmesen de olur dedi :)
Vakti var herşeyde olduğu gibi elbette. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize.

perihan90 perihan90 canımm normal dogumu anı anına yaşattın bize ..gözün aydın öncelikle..çok acı cektin mi ?normalden korkmayın dıyolar ya sen ne dersin?

Selam kizlar bende dun ilk defa ntsye girdim tam ntsde bebegimi hickirik tuttu :) ultrasondada parmagini emerken ve esnerken yakaladik minigimi :)
Ama tam da doguma az bir sure kala buyuk bir problemle karsi karsiyayim kizlar dunden beri napicagimi bilmiyorum. Ben 1 ay oncesine kadar kontrollerimj bi tip merkezinde yaptiriyordum doktorum cok iyiydi o yuzden oraya devam ettim hamileligimin basindanda anlasmistik doktorumla 30. Haftamdan sonra baska ozel bir hastanede calisan yakin bi dojtor arkadasina yonlendiricekti dogum icin. Sagolsun cok da ilgilendi arkadasiyla gorustu bende 30. Haftadan sonra oraya devam ettim o doktorda cok iyiydi ilgiliydi cok memnun kaldim hersey cok guzeldi ta ki dunku kontrolumde simdiki doktorumun hastaneyle bazi problemler oldugunu hastaneden ayrilicagini ogrenene dek :KK43: hangi hastaneye gecicekseniz oraya gelelim dedik kurban bayramindan sonra netlesicek yetismez size dedi sok gecirdim resmen suan napicagimizi bilmiyoruz. Tip merkezindeki doktorumla konusmaya gittik hemen o da izinliymis pazartesi gelecekmis suan bi doktorum yok yani resmen cok moralim bozuk. Haftaya tekrar gificez konusmaya baska hastanede eski doktorumu goturup yaptirabilir miyim acaba dogumu. Cok ilgili bi kadin gorusmeye gittigimizde eminim beni ortada birakmicaktir ama suanki belirsizlik cok uzuyor beni napicam bilmiyorum :KK61:
Canim hangi sehirdeydin. Belki doktor tavsiye eden cikar.

Canim hangi sehirdeydin. Belki doktor tavsiye eden cikar.
Ankaradayim canim, yuzuncu yilda yapicaktim dogumumu fiyat olarak da cok uygundu burda diger ozellerin fiyatlari baya bi ucuk, bende yeni bi doktor yeni bi hastane aramaktansa bu bahsettigim eski doktoruma veririm onu getiririm yuzuncu yila diye dusundum. Hastaneyle de konustum doktorun butun evraklariyla diplomasiyla birlikte gelicek o sekilde olur dediler. Simdi doktorumla konusmam lazim ama kabul eder mi ederse de ne kadar ucret alir bilmiyorum karisik yani.

Saolun kızlar 35+4deyiz bebiş küçük ama daha 10 gün önce 2100 grmdı kilosu inş dogmaz bu hafta ya :110: ya ben böyle korkucagımı hiç tahmin etmezdim. Birde şu ihtimal var çok afedersiniz eşimle ilişkide bulunduk oyüzden gelmiş olabilirmi bilmiyorum ama pskolojikmidr nedir karnıma agrılar girmeye başladı az önce ortalıgı toplama çabasına girdigimdede kasıklarıma baskı yapıyordu :KK43:[/QUO. nişan gelmıştır birlikte oldugundan da tetıklemıstır o cunku drlar dogumu kolayslastırır dıyorlar bırlıkte olmanıb kasılmadan dolayı rahım agzın acılmısbyanı hayırlısı dıger sayaları okumadan yazdım

Ankaradayim canim, yuzuncu yilda yapicaktim dogumumu fiyat olarak da cok uygundu burda diger ozellerin fiyatlari baya bi ucuk, bende yeni bi doktor yeni bi hastane aramaktansa bu bahsettigim eski doktoruma veririm onu getiririm yuzuncu yila diye dusundum. Hastaneyle de konustum doktorun butun evraklariyla diplomasiyla birlikte gelicek o sekilde olur dediler. Simdi doktorumla konusmam lazim ama kabul eder mi ederse de ne kadar ucret alir bilmiyorum karisik yani.
Ankaradaki arkadaslar gorurse mutlaka cikar birileri tavsiye eden. Ben de gecen hafta yillik izin nedeni ile doktor hastane ve hatta sehir degistirdim gerginligini cok iyi anliyorum. İnsallah seninde karsina iyi bir doktor cikarda isler istedigin gibi gider.

Cnm benim en son 94 çıktı bugun tekrar tahlil verdim senin kac çıkmış ti
Canım senin de mi Trombosit düşük çıktı; benim ilki 80 (bin) di dünkü 98 bin çıktı Çarşamba tekrar vericem; yeşil mercimek yedim 3 defa bide et ve ürünleri canım bi de limonata ve Omega 3 ü kestim Kanı sulandırırmış onlar, faydası oldu mu bilmiyorum ama kabuklu fıstık yeşil olan canım oda yararmış; bugünkü kaç çıktı canm senin

Ankaradaki arkadaslar gorurse mutlaka cikar birileri tavsiye eden. Ben de gecen hafta yillik izin nedeni ile doktor hastane ve hatta sehir degistirdim gerginligini cok iyi anliyorum. İnsallah seninde karsina iyi bir doktor cikarda isler istedigin gibi gider.
Canim cok tesekkur ederim insallah cok zor gercekten son dakika boyle biseyin olmasi evde 'off ya kim dogurtucak beni' diye geziyorum esim de panik yapma ne kadar isterse vericez ikna edicez doktorumuzu diyo ama insanin elinde olmuyo tabi.

Canim cok tesekkur ederim insallah cok zor gercekten son dakika boyle biseyin olmasi evde 'off ya kim dogurtucak beni' diye geziyorum esim de panik yapma ne kadar isterse vericez ikna edicez doktorumuzu diyo ama insanin elinde olmuyo tabi.
Sende benim gibi bilinmezlikten korkuyosun demekki benim 15 gunum cehennem gibiydi. Ama sonra duzeldi hersey cok daha iyi bir doktor buldum simdi eve uzak ama gonlum rahat. Insallah sende gonlune gore bir hastane ve doktor bulursun dua ediyorum canim sana. Ist da olsan her iki yakada da sana tavsiyede bulunurdum ama ankarada kadin dogumcu tanimiyorum hic. Elbet bilen cikar aslinda konusulmustu cok ama aylar oldu ankarada doktor tavsiyeleri.

Sende benim gibi bilinmezlikten korkuyosun demekki benim 15 gunum cehennem gibiydi. Ama sonra duzeldi hersey cok daha iyi bir doktor buldum simdi eve uzak ama gonlum rahat. Insallah sende gonlune gore bir hastane ve doktor bulursun dua ediyorum canim sana. Ist da olsan her iki yakada da sana tavsiyede bulunurdum ama ankarada kadin dogumcu tanimiyorum hic. Elbet bilen cikar aslinda konusulmustu cok ama aylar oldu ankarada doktor tavsiyeleri.
Evet aynen oyle canim. Ne guzel senin karsina cikmis daha iyi bir doktor. Darisi benim basima. Cok sagol canim Rabbim saglikli kolay bi dogum nadip etsin insallah.
Ankarada doktor ve hastane diye sayfalar var baktim ama net bisey bulamadim kimi doktoru begenmemis kimi hastaneyi. Fiyatlar da acayip ucmus zaten simdiki hastaneden cok memnun kalmistim aslinda fiyati da uygundu ayrica dun ntsde ebeyle de tanistim cok tatli bi kadin insani acayip rahatlatiyor birlikte yapicaz dogumunu dedi nts suresince oturup muhabbet etti benimle tecrubesi de cok iyi gata'dan emekliymis filan tam icim iyice rahatladi bu sefer bu cikti iste insallah eski doktorum kabul eder gelmeyi.

perihan90 perihan90 canımm normal dogumu anı anına yaşattın bize ..gözün aydın öncelikle..çok acı cektin mi ?normalden korkmayın dıyolar ya sen ne dersin?
cnm çok klasik olck ama her doğum kndine hastır diyorlar ya sanrm doğru..benim doğumunun 6 cm açıklığa olan kısmı resmn cerezdi.ama son 1 saat çok zordu bnm için.ana bnm 3 dkya bir sancı geldgnde artık açıklık 10 cm olmuştu.gercktn çok hızlı oldu acilmam. 2 saatte 6 cm açılma oldu. Ana son 1 saat zor..ana bebeğinddoğum ani kolay bnce.normal yapcksan ksnlikke nefes egzersizleri yap.bide hiç nefes almadan uzun sure ikinma yap.ikinma çok çokoönemli olmasa doğumu çok zora sokarsn.ben çokeetkisiz ikindim.surekli bağırarak doğumu zorlastrp uzattm.ama zor degil.bebek popondan cikiyo hissi olusuyo.yanı bilinçli olursan zordegil.ama sonrası çok iyi ya.hmn toparlanysn

...

Eklentiler

• FB_IMG_1440189996848.jpg
    FB_IMG_1440189996848.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 122
cnm çok klasik olck ama her doğum kndine hastır diyorlar ya sanrm doğru..benim doğumunun 6 cm açıklığa olan kısmı resmn cerezdi.ama son 1 saat çok zordu bnm için.ana bnm 3 dkya bir sancı geldgnde artık açıklık 10 cm olmuştu.gercktn çok hızlı oldu acilmam. 2 saatte 6 cm açılma oldu. Ana son 1 saat zor..ana bebeğinddoğum ani kolay bnce.normal yapcksan ksnlikke nefes egzersizleri yap.bide hiç nefes almadan uzun sure ikinma yap.ikinma çok çokoönemli olmasa doğumu çok zora sokarsn.ben çokeetkisiz ikindim.surekli bağırarak doğumu zorlastrp uzattm.ama zor degil.bebek popondan cikiyo hissi olusuyo.yanı bilinçli olursan zordegil.ama sonrası çok iyi ya.hmn toparlanysn
Anladım..allah yardımcımız olsun..başa gelmeden bilemeyiz tAbi ki

Back