- 15 Ocak 2010
- 337
- 380
- 303
Şimdi oturup yapıosak benmki imkanı yok kalkmıo, ama bir alttaki mesajda ayakta yapılıo diyo ki rahatça yapılıyo :) karar verin kızlar, oturuyomuyuz ayaktamıtız???oturup yapıyorsun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi oturup yapıosak benmki imkanı yok kalkmıo, ama bir alttaki mesajda ayakta yapılıo diyo ki rahatça yapılıyo :) karar verin kızlar, oturuyomuyuz ayaktamıtız???oturup yapıyorsun cnm
Canim gecmis olsun gule gule buyut bebegini :) ikinizde iyisinizdir insallah :)Arkadaslar dun gece acilmam ve sancim oldugu icin 12 bucuk gibi sezeryanla dogum yaptim 37 haftalik oglum 3 kilo 370 gram dogdu
Hayırlı olsun canım gözünz aydınArkadaslar dun gece acilmam ve sancim oldugu icin 12 bucuk gibi sezeryanla dogum yaptim 37 haftalik oglum 3 kilo 370 gram dogdu
Sıkma canını arkadaşım, benm ilk doğumumda 39 bittiği gün rutin kontrole gittim sabah, ve o güne kdr zerr sancım ağrım olmamıştı, o gün yine nts ye bağlandım, tık yok :) dalga geçti dr hemşire falan, sen zor doğurursun diye.. Öğleden sonra düzenli sancım başladı, akşamına doğurdum :) çok dua et, kün feyekün.. Ol der olur..Karnım geriliyor ve ortadan ayrılacakmış gibi. Ama ağrı yok
Normal doğumu çok istiyorum ya![]()
Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaslar dun gece acilmam ve sancim oldugu icin 12 bucuk gibi sezeryanla dogum yaptim 37 haftalik oglum 3 kilo 370 gram dogdu
Cnm merak etme sezaryan a asiri karsi bir ulkede yasiyoruzKarnım geriliyor ve ortadan ayrılacakmış gibi. Ama ağrı yok
Normal doğumu çok istiyorum ya![]()
azı kadarınıSen sancıyı hissediyor musun peki?
Evet gecen hafta sancı çıkmadı sezeryan diye konuştuk 37. Haftada ama dun sancım çıktı öyle olunca normal doğum için ümitlendi haftaya yeterli açıklık olursa cuma yatış yapacak ilaç vericem rahime dedi suni sancı kanımca37.haftada zaten bebek kendını kurtarmış oluyor dedı dr um.O konuda içim rahat.Nst ye henüz baglamadı dr benı.belkı haftaya cuma baglar.senı nst ye bagladı mı
Cnm benim oyurunca yapamiyorsak bebek demek ki dogum kanalina inmis digeri yani ayakta olan dogum icinŞimdi oturup yapıosak benmki imkanı yok kalkmıo, ama bir alttaki mesajda ayakta yapılıo diyo ki rahatça yapılıyo :) karar verin kızlar, oturuyomuyuz ayaktamıtız???
Gozun aydin cnm masallah bebiseArkadaslar dun gece acilmam ve sancim oldugu icin 12 bucuk gibi sezeryanla dogum yaptim 37 haftalik oglum 3 kilo 370 gram dogdu
Hayırlı olsuunnnnArkadaslar dun gece acilmam ve sancim oldugu icin 12 bucuk gibi sezeryanla dogum yaptim 37 haftalik oglum 3 kilo 370 gram dogdu
Masallah 4o bin kereArkadaslar dun gece acilmam ve sancim oldugu icin 12 bucuk gibi sezeryanla dogum yaptim 37 haftalik oglum 3 kilo 370 gram dogdu
Canım gözün aydın hayırlı olsunArkadaslar dun gece acilmam ve sancim oldugu icin 12 bucuk gibi sezeryanla dogum yaptim 37 haftalik oglum 3 kilo 370 gram dogdu
Esasında bu ihtimal 2. sezeryanda komplikasyon olma ihtimalinden daha düşük. Bolca okuma yaptığım için ordan görüyorum. Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi, Korkuyorsan olmaz zaten canım..@mynmar
çok şükür ki bu zamanlara kadar gelebildin iyi tarafından düşün.
en azından gelişimini tamamlayacak kilosu az çok farketmez.
canım doktorunla panik atak konusunu görüştün mü peki?
genel anesteziyi de düşünebilirsin ama spinal konusunda
endişen olmasın.çok kısa sürüyor zaten ve genelde yanında biri oluyor
seninle konuşup rahatlatıyor.
Çok şükür sonlarına yaklaşıyoruz uzun bir hamilelik sürecinden sonra bunu
düşünmek bile aslında insanı rahatlatıyor.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
inşallah canım. benim doktorumda bişey demedi daha bakalım.
açıkçası ben sezeryandan sonra normal yapmaktan korkuyorum.
sancıyla dikişlerim açılacakmış gibi geliyor![]()
Heee, şimdi anlaşıldı :) çok sağol cnmCnm benim oyurunca yapamiyorsak bebek demek ki dogum kanalina inmis digeri yani ayakta olan dogum icin
Aynen canım. Böyle olması daha iyi. Benim ağrılar başlıyor yavaştan ama bakalım devamı gelecek miCnm merak etme sezaryan a asiri karsi bir ulkede yasiyoruzbide insani oyle. Motive ediyolarki de mi ama