2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
cnm çok klasik olck ama her doğum kndine hastır diyorlar ya sanrm doğru..benim doğumunun 6 cm açıklığa olan kısmı resmn cerezdi.ama son 1 saat çok zordu bnm için.ana bnm 3 dkya bir sancı geldgnde artık açıklık 10 cm olmuştu.gercktn çok hızlı oldu acilmam. 2 saatte 6 cm açılma oldu. Ana son 1 saat zor..ana bebeğinddoğum ani kolay bnce.normal yapcksan ksnlikke nefes egzersizleri yap.bide hiç nefes almadan uzun sure ikinma yap.ikinma çok çokoönemli olmasa doğumu çok zora sokarsn.ben çokeetkisiz ikindim.surekli bağırarak doğumu zorlastrp uzattm.ama zor degil.bebek popondan cikiyo hissi olusuyo.yanı bilinçli olursan zordegil.ama sonrası çok iyi ya.hmn toparlanysn

Anam sen doğum mu yaptın :)
Hayırlı olsun. Bol sütlü günler diliyorum.
Ikınma hissi geldi mi doğum esnasında?

Bu ikinci dogumum olacak.ilkinde catala çıktıktan sonra 3.ikinmamda doğdu kızım. Yani benim için en kolay yer doğum ani idi. Doktorum sancın gelince ikinacaksin dedi tek yaptığım bagirmadan nefessiz ittirmek oldu his kendiliginden geldi.size tavsiyem internetten nefes tekniklerini öğrenin çok etkili oluyor ve korkmayin allaha siginin ve ben bu bebeği doguracm diyin kendinize güvenin.allah yardımcınız olsun

Geliyo gidiyo canım ya düzenli değil. Hayırlısı bakalım. Hiç oturasım yok benim de elimde bi bez kapı duvar silip duruyorum. Her yer gözüme pis görünüyor sürekli silmek istiyorum :KK70:
Canim sidelya da yazmis gebelik takviminde de yaziyo:KK70:ama gercekten cok az kaldi senin guzel kuzunu kucagina almana arkadaslarin dedigi duvara yaslanip topugu parmaga degdirmeyi denedin mi?

Canim sidelya da yazmis gebelik takviminde de yaziyo:KK70:ama gercekten cok az kaldi senin guzel kuzunu kucagina almana arkadaslarin dedigi duvara yaslanip topugu parmaga degdirmeyi denedin mi?
Onu duymadım ben o nasıl bişey
xenforo-smilies-kk13.gif

Teyzeleri iyi geceler :KK68:
Oğlumla ilk mesajımızı yazıyoruuuzz :)) bu sabah 10buçukta miniğim normal doğumla dünyaya geldi elhamdülillah :KK68: ancak vakit bulabilip yazabildik :oops: dikişlerim var ve biraz ağrım da var dikişlerimden sebep. Rabbim doğumu bekleyen hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin :) miniklerinin küvözden çıkmasını bekleyenlere sabır versin ve bir an önce kavuştursun :) benim gibi miniklerinin yanındakilere de hayırlı olsun, başka doğum yapan var mı göremedim baya bir sayfa birikmiş ama okuyamadım..

Bu teori bizde çürük çıktı arkadaşlar ya :63: dün gece gayet rahat topuğum parmağa değiyordu ama bu gece oğlumla yan yana uyuyoruz :KK53:

Bebeklerini kucaklarına almış arkadaşlardan normal doğum yapıp dikişi olan var mı? Ya benim biraz fazla gibi dikişlerim. Yani sayısını bilmiyorum ama acısını gayet iyi biliyorum :KK43: oturmakta yürümekte zorlanıyorum, daha mühimi oğlumu emzirirken oturarak beklemek işkence gibi :cry:hemoroid yastığı falan önerenler var. Tecrübeli olanlar nasıl bir çözüm buldular? Önerisi olan var mı?

Adet sancısının biraz yogun hali geliyor. Bazen belimde başlayıp karnıma dağılıyor ama çok uzun arası. O yüzden doğum sancısı olmadığını biliyorum. Gününde gelecek gibi :)
Canım ben ilk evladımı 41+3 te suni sancı ile doğurdum 40 hafta bitmişti ama o 1 hafta bitmek bilmemişti benim icin. Bu sebepten ben bu hamileliğimi hep 41 hafta olarak hesap ediyorum ki moralim bozulmasın çunku bu sıcaklarda kendini 40 haftaya veya daha erkene şartlarsam çok daha zor olacağinı biliyorum . Normal dogum skalası o kadar uzun bir tarih ki 36.haftadan 42. Haftaya kadar olan süre. Hele bir de çevremizde ve topikte erken doğuran çok olunca insan ister istemez etkileniyor ben neden doğuramadım triplerine giriyoruz.:mad::mad::mad: sen sanırım fransadaydın bildiğim kadarıyla orada buradaki gibi hemen sezeryana sarılmıyo doktorlar hele senin gibi normal doğumu bu kadar çok isteyen biri içinçok büyük bir komplikasyon olmadıkça sezeryan düşünmezler . Benim acizane tavsiyem daha iki haftan varmıs gibi düsün ki bu son haftalar olduğundan daha ağır gelmesin . Allah daha fazla bekletmeden bebeğini sağlıkla kucağına almak nasib etsin canım.

Teyzeleri iyi geceler :KK68:
Oğlumla ilk mesajımızı yazıyoruuuzz :)) bu sabah 10buçukta miniğim normal doğumla dünyaya geldi elhamdülillah :KK68: ancak vakit bulabilip yazabildik :oops: dikişlerim var ve biraz ağrım da var dikişlerimden sebep. Rabbim doğumu bekleyen hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin :) miniklerinin küvözden çıkmasını bekleyenlere sabır versin ve bir an önce kavuştursun :) benim gibi miniklerinin yanındakilere de hayırlı olsun, başka doğum yapan var mı göremedim baya bir sayfa birikmiş ama okuyamadım..
canım gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün:)maşallah bizim eylül bebekleri ağustos da gelmeye pek meraklı bu gidişle eylülde doğum yapan kalmayacak:D darısı bizlerin başına.

Canım ben ilk evladımı 41+3 te suni sancı ile doğurdum 40 hafta bitmişti ama o 1 hafta bitmek bilmemişti benim icin. Bu sebepten ben bu hamileliğimi hep 41 hafta olarak hesap ediyorum ki moralim bozulmasın çunku bu sıcaklarda kendini 40 haftaya veya daha erkene şartlarsam çok daha zor olacağinı biliyorum . Normal dogum skalası o kadar uzun bir tarih ki 36.haftadan 42. Haftaya kadar olan süre. Hele bir de çevremizde ve topikte erken doğuran çok olunca insan ister istemez etkileniyor ben neden doğuramadım triplerine giriyoruz.:mad::mad::mad: sen sanırım fransadaydın bildiğim kadarıyla orada buradaki gibi hemen sezeryana sarılmıyo doktorlar hele senin gibi normal doğumu bu kadar çok isteyen biri içinçok büyük bir komplikasyon olmadıkça sezeryan düşünmezler . Benim acizane tavsiyem daha iki haftan varmıs gibi düsün ki bu son haftalar olduğundan daha ağır gelmesin . Allah daha fazla bekletmeden bebeğini sağlıkla kucağına almak nasib etsin canım.
Haklısın canım Allah razı olsun sağolasın. Doktor bazen 41. Haftayı bulabiliyor demişti. Ben de artık belirti aramıyorum zaten :)
Geleceği yok diyip keyfime bakmaya kadar verdim :)) Evet Fr da sezaryen e karşı doktorlar. Yarın gezmeye gidicem :) Evde sancı beklemekten sıkıldım valla

Haklısın canım Allah razı olsun sağolasın. Doktor bazen 41. Haftayı bulabiliyor demişti. Ben de artık belirti aramıyorum zaten :)
Geleceği yok diyip keyfime bakmaya kadar verdim :)) Evet Fr da sezaryen e karşı doktorlar. Yarın gezmeye gidicem :) Evde sancı beklemekten sıkıldım valla
Oh oh iyi yaparsın. Bu günlerin tadını çıkart küçük meleğin gelince zaman, hayat, dünya sadece ondan ibaret olacak çünkü

Anne olduğumu dün algıladım doğum dan sonra kızımı yogunbakim kuvez ine koymuşlar di hiç kucağıma almamıştım her gün ziyaret é gittiğimde oyle camdan bakıp görüyorduk sadece .
dün emzirme için kucağıma verdiler minicik ve arada bir gözünü açıyor bakıyor halsizlik ten geri kapatıyor yawrum hissetmistir belki annesinin geldiğini . Dün gece kızım orda serum larla antibiyotik lerle yatarken ben nasıl rahat uyuyorum diye kendimi sorguladim. Lohusa sendromu bu mu bilmiyorum.
bugün dogum yapalı 10 gün oldu
Rabbim tüm bebeklerimizé şifa versin.[/QUOTE

Allah yardımcin olsun zor bir durum. söylemesi kolay diyeceksin belki ama Allah geçici, dermanı olan dertler versin. Az kaldı evinin misler gibi kokmasına. Tez zamanda şifa inşallah bebegine

Back