2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Teyzeleri iyi geceler :KK68:
Oğlumla ilk mesajımızı yazıyoruuuzz :)) bu sabah 10buçukta miniğim normal doğumla dünyaya geldi elhamdülillah :KK68: ancak vakit bulabilip yazabildik :oops: dikişlerim var ve biraz ağrım da var dikişlerimden sebep. Rabbim doğumu bekleyen hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin :) miniklerinin küvözden çıkmasını bekleyenlere sabır versin ve bir an önce kavuştursun :) benim gibi miniklerinin yanındakilere de hayırlı olsun, başka doğum yapan var mı göremedim baya bir sayfa birikmiş ama okuyamadım..
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyütmeni nasip etsin Allah :)

Bebeklerini kucaklarına almış arkadaşlardan normal doğum yapıp dikişi olan var mı? Ya benim biraz fazla gibi dikişlerim. Yani sayısını bilmiyorum ama acısını gayet iyi biliyorum :KK43: oturmakta yürümekte zorlanıyorum, daha mühimi oğlumu emzirirken oturarak beklemek işkence gibi :cry:hemoroid yastığı falan önerenler var. Tecrübeli olanlar nasıl bir çözüm buldular? Önerisi olan var mı?
Hayırlı olsun bebegın saglıkla yasayın ınsallah o dıkısler ılk gun agıyor cok fazla ama sonra azalıyor 15 gun tam olarak gecmesede cok hafıflıyor ılk gub gıbı hosetmıyorsun ıkıncı gun daha rahat oluyorsun yapacak bıse yok dr ustune oturma demıstıde ben kızımı dogurdugumda sutum gelmıyordu kucuk dogmustu aglıyordu sut olmasıgı ıcın hıc uzanamamıstım ama o hısı bılıyprum dr hafıf bır sıyrıgın var deyıp 3 dıkıs atmıstı;)

Dogum yapanlara hayırlı olsun:)
Biz iyiyiz evdeyiz
Ama erken doğduğumuz icin biraz zorlanıyoruz :)
Bilgisayarı açıp takip edemiyorum son zamanlarda
Ama baya dogum yapan olmuştu en son Eylül'ü bekleyemedi bebislerin cogu:KK66:
@belmaakca siz naptiniz canım bebek eve geldi mı nasılsınız @miskamber nasılsın canım @ayka777 @oskeortmen @kattina P Patates01 @ayisigi3434 kızlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Işi de bıraktım dün itibariyle artık son dönemeçte beklemedeyim canım :KK15: annem de gelecek pazar günü hazırlıkları tamamlarız işte... Esas haberler sizde bebişler hayatlar nasıl neler neler yaşanıyor merak ediyoruz sizden gelecek haberleri bekliyoruz

Işi de bıraktım dün itibariyle artık son dönemeçte beklemedeyim canım :KK15: annem de gelecek pazar günü hazırlıkları tamamlarız işte... Esas haberler sizde bebişler hayatlar nasıl neler neler yaşanıyor merak ediyoruz sizden gelecek haberleri bekliyoruz

Canım benim bebeğim erken Doğduğu için evde 2 saate bir besliyoruz, genelde uyuyor daha normal bi bebek gibi tepki veremiyor
Memeyi tutamıyor Çene kaslarından ötürü sütü sağıp veriyorum
Evde süt sağ sakla, bebeği besle, gazını çıkar, Altını temizle bu döngünün içindeyiz :)
Evde rahat rahat dinlen canım ve hazırlıklarını mümkün olduğunca tamamlamaya çalış erken gelmeye kalkınca elimiz ayağınıza dolaştı bir Sürü eksik çıktı :)

Teyzeleri iyi geceler :KK68:
Oğlumla ilk mesajımızı yazıyoruuuzz :)) bu sabah 10buçukta miniğim normal doğumla dünyaya geldi elhamdülillah :KK68: ancak vakit bulabilip yazabildik :oops: dikişlerim var ve biraz ağrım da var dikişlerimden sebep. Rabbim doğumu bekleyen hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin :) miniklerinin küvözden çıkmasını bekleyenlere sabır versin ve bir an önce kavuştursun :) benim gibi miniklerinin yanındakilere de hayırlı olsun, başka doğum yapan var mı göremedim baya bir sayfa birikmiş ama okuyamadım..

canımmm gözün aydın :) çok sevindim. Rabbim sağlıcakla evinize dönmeyi nasip etsin

Anam sen doğum mu yaptın :)
Hayırlı olsun. Bol sütlü günler diliyorum.
Ikınma hissi geldi mi doğum esnasında?
evt cnm.çarşamba günü yyaptım. İkinma hissi geliyo evet.ama Dr derin bi nefes almani ve 30 sn filan hiç nefes almadan ikinmani istiyo.arada bagirmamalisn bebek ilerleyemiyo ozaman.yanı sancı geliyo ve ikinma hissi,o an süper ikinirsan 2 ikinmada dogurursn.ana bnce önceden nasıl yapman gerektiğini iyi arastr.alistrma yap.ben çok hazrlikszdm bu konuda.

Bebeklerini kucaklarına almış arkadaşlardan normal doğum yapıp dikişi olan var mı? Ya benim biraz fazla gibi dikişlerim. Yani sayısını bilmiyorum ama acısını gayet iyi biliyorum :KK43: oturmakta yürümekte zorlanıyorum, daha mühimi oğlumu emzirirken oturarak beklemek işkence gibi :cry:hemoroid yastığı falan önerenler var. Tecrübeli olanlar nasıl bir çözüm buldular? Önerisi olan var mı?

Canımben doğum yapalı 11 gün oldu
Bende dikişler den ne oturà biliyor ne yatabiliyordum. Medikal oturma minderi aldım ortası delik otururken dikişler im boşluğà getiriyorum oturuyorum.
Kabizlik yaşamamaya dikkat et dikişler ini zorlama ben eczane den osmalak diye şurub aldım süte karismiyor muş biraz zorlandigimi hissedince içiyorum.
Ben dikişler im den dolayı idrarimi bile zor yapmıştım dikişler im bayagi geniş alana yayılmış benim de ve hala hissediyorum acısını normal doğum yaptim 11.gün oldu

canımnyakınlarda eczane varsa gidip o turnusollu pedlerden alsana en azından suyun mu yoksa akıntı mı anlarsın. Eğer gerçekten suyun geliyorsa bence bekleme git doktora.
Bugün kontrolüm var zaten canım bi de takip ettim devamı gelse hastaneye gidecektim sanırım sızıntı tamamen gelse anlarım zaten hareketler de iyi çok sukur
iki bebiş daha geliyor galiba :)
İnşallah bakalım bugün gün almaya gidiyorum çok bekletmese bari doktor
Evet normalde haziran için geçerli ama bu sene araya bayram tatili dahil iki hafta tatil gireceği için böyle yaptılar sanırım. Seminer sonrası iki hafta tatil var yani.bi yere kımıldayamıyacağım için beni pek ilgilendirmiyor haliyle. Atamalarda da hakkımızda hayırlısı olur inş
Hayirlisi canım sen tasindin mi tayini il dışından mi istiyorsun
Ay ne güzel yaaaa ellerine sağlık ben anca siparis veriyorum hiç böyle beceri de sabrim da yok

Canım benim bebeğim erken Doğduğu için evde 2 saate bir besliyoruz, genelde uyuyor daha normal bi bebek gibi tepki veremiyor
Memeyi tutamıyor Çene kaslarından ötürü sütü sağıp veriyorum
Evde süt sağ sakla, bebeği besle, gazını çıkar, Altını temizle bu döngünün içindeyiz :)
Evde rahat rahat dinlen canım ve hazırlıklarını mümkün olduğunca tamamlamaya çalış erken gelmeye kalkınca elimiz ayağınıza dolaştı bir Sürü eksik çıktı :)
canım benim kızım da küçük doğmuştu 2200 gr di sürekli uyuyordu gününü doldirunca normale dönecek ama bubsirada sen memeyi vermeye devam et biberonla beslemede alismasin benim ki de çekemezdi ayaklarını burnunu sıktırarak uyandirip emzirmeye çalışırdim sütun çoksa başta biraz sağ sonra bebişe ver çünkü firlayarak gelebiliyor süt boğazına kaçıyor oksurtuyor kızım bu yüzden emmeden sogumustu

Canım senin de mi Trombosit düşük çıktı; benim ilki 80 (bin) di dünkü 98 bin çıktı Çarşamba tekrar vericem; yeşil mercimek yedim 3 defa bide et ve ürünleri canım bi de limonata ve Omega 3 ü kestim Kanı sulandırırmış onlar, faydası oldu mu bilmiyorum ama kabuklu fıstık yeşil olan canım oda yararmış; bugünkü kaç çıktı canm senin
Bende saglik ocagina verdim pzrtesi alirim sonucumu..epiduralde 100 alti uygun diilmis doktora pzrtesi gidicem anestezi uzmaniyla da görüş ecegim..

Ayyy herkes dogum yapmışşşş:KK46: benim de minik minik avrılarım basladıı. 36. Haftadayım cantam hala yarım hazır. En iyisi hazırlayıp kenara koyayımm. Kızlar sanırsız olur derler. Bi de su son haftamı bitirsem işte. Bi
İzne ayrılsaaamnn:KK55:

günaydın güzel anneler ......34+4 de sabırsız oğlum 11 ağustos tarihinde sezeryanla dünyaya geldi önce lekem gelmişti hemen yatış yapıldı ve sancılarımla birlikte 1 cm açılma olmuştu bir gün sonra sancı ve açılma devam edince ciğer geliştirici yatış günü yapılmıştı hemen ameliyata aldılar MAŞALLAH 2680 gr 49 cm dünyaya geldi ödem gidince 2400 e kadar düştü şimdi 11 günlüğüz teyzeleri.....meme ve takviye mama veriyorum şırıngayla.... benim gibi erken doğum yapan anneler mama nasıl veriyorsunuz bilgilendirirseniz çok sevinirim herkes kafamı karıtırıyor doktor ve hemşiremiz normal doğum tarihi dolana kadar mama takviesi olacak diyor ama her tel gelişinde herkes aynı şeyi söylüyor sakın mama verme diye şaştım kaldım:(

Evet aynen oyle canim. Ne guzel senin karsina cikmis daha iyi bir doktor. Darisi benim basima. Cok sagol canim Rabbim saglikli kolay bi dogum nadip etsin insallah.
Ankarada doktor ve hastane diye sayfalar var baktim ama net bisey bulamadim kimi doktoru begenmemis kimi hastaneyi. Fiyatlar da acayip ucmus zaten simdiki hastaneden cok memnun kalmistim aslinda fiyati da uygundu ayrica dun ntsde ebeyle de tanistim cok tatli bi kadin insani acayip rahatlatiyor birlikte yapicaz dogumunu dedi nts suresince oturup muhabbet etti benimle tecrubesi de cok iyi gata'dan emekliymis filan tam icim iyice rahatladi bu sefer bu cikti iste insallah eski doktorum kabul eder gelmeyi.
Bende Ankaradayim ilk hamileligim o yuzden dogum tecrubemle degil hislerimle kendi doktorumu onerebilirim. Beni cok rahatlatan ablam gibi yanimda oldugunu hissettigim iletisimi cok rahat bir doktor. Funda Dogulu adi.O neresi derse orda dogum yapacagim diyordum. Koru hastanesinde dogum yaptiriyor fiyati kendi anlasmasiyla diger hastanelere gore daha uygun. Normal dogum isitiyorsan suni sanciya bile soguk bakan bir doktor. Basrol bebekte o ne zaman isterse biz hazir bekleyecegiz der.

Back