2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnşallah canm ya bebısın sağlıklara gelsın annesıne :) sancı yı bıraz anlatabılırmısın benım kı ıle aynı durumdamı merak ettım
Adet sancısının biraz yogun hali geliyor. Bazen belimde başlayıp karnıma dağılıyor ama çok uzun arası. O yüzden doğum sancısı olmadığını biliyorum. Gününde gelecek gibi :)

Kızlar bugün sabahdan oglene kadar sutyen takmadım iki göğsümde atletini islatmis sanırım sütüm akmış..bunu yaşayan var mi? Bir de göbüşüm 2 parmak aşağı inmis diyorlar... Ben korkuyorum 2. Hamileligim o_O

Kızlar nts ye gırıyorsunuz degılmı
Ben 3 oldu giriyorum en son gittiğimde sancı 40 a çıktı doktorum normal dedi. Bi de bebeğin kalp atışlarının 120 ile 160 arasında olması gerekiyor diye biliyorum salı günü kontrolum var tekrar nst ye girerim herhalde

Ağrı çoğalırsa gel hemn dedı ama bu ağrı işi biraz karışık. Nasıl bur ağrı beklıyorum. Onu dahi kestıremedım ağrı gelıyor ama uzun sürüyor. Ara ara duruyor vesaire. Cok karışık. Bı durum sen ve bu test doğumun yakın oldugunumu gosterıyor
Öyleymiş canım yapamıyosan bilki dogum yakınmış hatta hatırladıgım kadarıyla perihan diye bş ark vardı dogum yaptı dogumdan bi iki gün önce oda yapamamıştı bu hareketi. Bakalım akşam eşim gelsin birde ona yaptırıcam o yapabiliyomu :KK48:

Kızlar bugün sabahdan oglene kadar sutyen takmadım iki göğsümde atletini islatmis sanırım sütüm akmış..bunu yaşayan var mi? Bir de göbüşüm 2 parmak aşağı inmis diyorlar... Ben korkuyorum 2. Hamileligim o_O
Bende 35.haftadayım benımde sutumgelmeye basladı.sabah kalktgmda gece aktıgını gördum.Doktorum vücut kendini hazırlıyor sütüm gelmiycek dıye korkma dedı.sakın uçlarıyla da oynama süt geldıgı ıcın kasılmalarını arttırırsın dedı.

selamlar bu hafta yürürken sağ kasığımda sancı hissetmeye başladım.mesaneme çok baskı yapıyor.sırt üstü yatarken de aynı sancıyı hissediyorum.normal mi yaa yoksa bebek aşağıya mı indi ki? bi de bana baştan drum geç döllenme dedi iki hafta geriye attı gebelik haftamı.ama hiç onun dediği gibi geriden gelmedi bebek.en fazla bi hafta g eriden geldi.şimd yaklaşık iki aydır benim kendi adet tarihimle uyumlu bütün ultrason verileri.dr a diyorum yetişmiş olamaz mı kendi haftasına.hayır diyor. benim normalde günüm 24 eylülde doğuyor dr bana 29 eylülde alırız bebeği sezeryanla diyor.ilki sezeryandi de. ne zaman doğururum bilemiyorum :( ultrasona göre beklenen doğum 24 eylül dip herseferinde.neye inansanm bilemedim.

selamlar bu hafta yürürken sağ kasığımda sancı hissetmeye başladım.mesaneme çok baskı yapıyor.sırt üstü yatarken de aynı sancıyı hissediyorum.normal mi yaa yoksa bebek aşağıya mı indi ki? bi de bana baştan drum geç döllenme dedi iki hafta geriye attı gebelik haftamı.ama hiç onun dediği gibi geriden gelmedi bebek.en fazla bi hafta g eriden geldi.şimd yaklaşık iki aydır benim kendi adet tarihimle uyumlu bütün ultrason verileri.dr a diyorum yetişmiş olamaz mı kendi haftasına.hayır diyor. benim normalde günüm 24 eylülde doğuyor dr bana 29 eylülde alırız bebeği sezeryanla diyor.ilki sezeryandi de. ne zaman doğururum bilemiyorum :KK43: ultrasona göre beklenen doğum 24 eylül dip herseferinde.neye inansanm bilemedim.
Başka doktra muayene oldunmu hiç benimde detaylı ultrasona girdigimde ordaki doktr bebegin iki hafta geriden gittigini söylemişti sonra ben kendi doktoruma söyledim bu durumu oda yok öyle bişey bakma sen ona dedi

Başka doktra muayene oldunmu hiç benimde detaylı ultrasona girdigimde ordaki doktr bebegin iki hafta geriden gittigini söylemişti sonra ben kendi doktoruma söyledim bu durumu oda yok öyle bişey bakma sen ona dedi
başka dra iki hafta önce gittim.o sizin kendi tarihinizle uyumlu bebek dedi.o zaman 33 haftalıktı kendi satıma göre .dr um ısrarla iki hafta geriden takip ettiriyor. hayır zaten planlı sezeryan olacak bu. ona göre annemler gelicek ağdasıydı doğum çantasıydı çikolatasıydı falan.planlı sezeryanın rahatıımı çıkaramıcam sanırım :D 24 eylülde kendi günüm doluyor o 29 eylülde alırım diyor teee. doğum başlayınca gidicem sanırım artık.

Back