• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
onu diyen bendim cnm:KK66: ebe söyledi bugün.doğuma gelmeden sıcak suya otur dedi. Bnde gece hmn sıcak duş aldım.evt ama zormus ya sancı.Allah yardm etsn hepimize

Burda bizimle muhabbet ettigin icin pek zormus gibi gelmiyo :) cok heycanliyim suan neyi bekliyorsun simdi sanci sikligimi

. Oylemi dersin?? Hala inanamiyom geçecek diye beklyrm valla. Ama devam ediyor hala

Perihaaaan doguruyorsuuuun haberin olsunnn :))
Bence hazirligini yap daha da siklasmadan neyin kaldiysa, kocana dedin mi ?

Burda bizimle muhabbet ettigin icin pek zormus gibi gelmiyo :) cok heycanliyim suan neyi bekliyorsun simdi sanci sikligimi
evt bnde sasrym kndime.Şuan sıklığı olcuyorm.en son 4 dk önce geldi.sancıggelince çok kötü oluyo nefesimi kesiyorr resmn.gidince ohhh şaka yaptım der gibi.çok acayipmis

Perihaaaan doguruyorsuuuun haberin olsunnn :))
Bence hazirligini yap daha da siklasmadan neyin kaldiysa, kocana dedin mi ?
yok cnm uyuyo valla.kız inanmym ki hala gececk diye beklyrm öyle ama 1 saattr gayet düzenli valla:KK47:

komik gelck ama korkuyorm hmn dogck hastaneye yetisemcm sanyrm .öyle kolay değil biliyorum ama napimmm
Korkma canim benim ben ilk kizimi sanci basladiktan 9 saat sonra kucagima almistim tabi onca saat sanci cekmiyosun Allah yardim ediyo bi adet sancisina dayanamayan ben sabirla beklemistim cunki sonunda cennet kokusu vardi cnm bide tualet hissi geliyomu

yok cnm uyuyo valla.kız inanmym ki hala gececk diye beklyrm öyle ama 1 saattr gayet düzenli valla:KK47:

Suan sanci ceken biriyle yazistigima bnmde inanasim gelmiyo ama dogum sancisi bu oluyo :) bir daha ki sanci geldiginde bna dua edermisin tek istedigim huzuuuur

Off bence riske atmaya degmez hemen dr.a bir gorun. Istersen bi dus al,uzan bakalim nolcak gececek mi.
Agda yaptircaktin bu arada onu hallettin mi :KK52:
ayy halkettim valla.dun dedim ya bugun dogmasn yarin agdadan sonra dogsn.dua saatine mi denk geldi ne??? Pamuk gibi oldum valla;) ins saka yapmiyodur kucuk bidik.bekliycm belkide gecici bi sancidir.hic tecrubemde yokki;(

Suan sanci ceken biriyle yazistigima bnmde inanasim gelmiyo ama dogum sancisi bu oluyo :) bir daha ki sanci geldiginde bna dua edermisin tek istedigim huzuuuur
cnm valla kafa filan bulmym.gayet şiddetli sancı geliyo inan.ama sancı gidince biraz önceki o sanciyi sen cekmemissn gibi oluyoo.acaip biseymis.ederm cnm inss hep huzur mutluluk içinde olursn bebeginle

Ikinma istegi geldigi zaman vaktin daraldi demekmis peri.. Hissettiginde arabaya binmek icin hazir ol

ayy halkettim valla.dun dedim ya bugun dogmasn yarin agdadan sonra dogsn.dua saatine mi denk geldi ne??? Pamuk gibi oldum valla:KK66: ins saka yapmiyodur kucuk bidik.bekliycm belkide gecici bi sancidir.hic tecrubemde yokki;(

Inanamiyorum sana. Resmen cagirdin ve galiba geldi:KK46:
Sen sancim var diyince ben kotunoluyorum, nefesim daraliyor napcam bilmem simdiden korktum

cnm valla kafa filan bulmym.gayet şiddetli sancı geliyo inan.ama sancı gidince biraz önceki o sanciyi sen cekmemissn gibi oluyoo.acaip biseymis.ederm cnm inss hep huzur mutluluk içinde olursn bebeginle

Allah demekki birsekilde dayanalim die oyle hissettiriyo

Korkma canim benim ben ilk kizimi sanci basladiktan 9 saat sonra kucagima almistim tabi onca saat sanci cekmiyosun Allah yardim ediyo bi adet sancisina dayanamayan ben sabirla beklemistim cunki sonunda cennet kokusu vardi cnm bide tualet hissi geliyomu
Şuanbi sanci yeni bbitti. 14 dk oldu diğer sanciyla arası. Aralıkları değişiyor .ort 10 dk.peki cnm sen tecrubelisin napim.bu gercktn doğum sancısimi? Yarim saat önce aniden tuvaletim geldi gittim ishal olmustm boşaldı bagirsaklarm

Inanamiyorum sana. Resmen cagirdin ve galiba geldi:KK46:
Sen sancim var diyince ben kotunoluyorum, nefesim daraliyor napcam bilmem simdiden korktum
yok cnm korkma lutfen.kotu etkilmk istemm.adet agrisinin siddetlisini dusun.oyle geliyo bide biraz uzun suruyo 15 sn-20 sn filan.bide bel agrisi ekleniyo.cokkorkunc degil tabi simdilikkkk sanirim:KK17::KK17::KK17:

Şuanbi sanci yeni bbitti. 14 dk oldu diğer sanciyla arası. Aralıkları değişiyor .ort 10 dk.peki cnm sen tecrubelisin napim.bu gercktn doğum sancısimi? Yarim saat önce aniden tuvaletim geldi gittim ishal olmustm boşaldı bagirsaklarm

Ishal olunuyomus zaten normal dogum sancisinda. Perihan evde hurma varsa hurma ye dogumu kolaylastiriyormus

Ishal olunuyomus zaten normal dogum sancisinda. Perihan evde hurma varsa hurma ye dogumu kolaylastiriyormus
var cnm yiyeyim evet.bu arada biraz önce yine sancim oldu.diğeriyle 7 dk arası.aralıkla r neden düzensiz anlayamadım

yuce Allahim ne büyük dimi.resmn kuluna yardım ediyor.ishal olup bağırsaklar boşalıyor ki doğum anında o sanciyla altına yapma filan olmasn.dimi

Back