• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar ben uyumaya çalışcm.sancim artarsa giderm Hast neye.yoksa da yapck biseyyok zaten.hakkımızdahayrlisi

Kızlar ben uyumaya çalışcm.sancim artarsa giderm Hast neye.yoksa da yapck biseyyok zaten.hakkımızdahayrlisi

Dene uyumayi yorucu birgun seni bekliyor Allah yardimcin olsun insallah en kolay sekilde bebegini kucagina alirsin

Bilemiyorum canim ama sen cok rahatsin maasallah:nazar:
fitili ozellikle mi kullandin?
yok inan sanci aninda hareket edemyrm.yok cnmkasinti vardi alttan ddr yazdi.bugn kontrolum vardi.ama acikliga felan bakmadi.nstdede sancim yoktu ama

Şuanbi sanci yeni bbitti. 14 dk oldu diğer sanciyla arası. Aralıkları değişiyor .ort 10 dk.peki cnm sen tecrubelisin napim.bu gercktn doğum sancısimi? Yarim saat önce aniden tuvaletim geldi gittim ishal olmustm boşaldı bagirsaklarm
Cnm benim sancilarim gece baslamisti uyurken hep tualetim geliyodu karinda bi sikisma agrisi uyuyodum uyaniuodum tualate 4:30 da anlamistim dogum sancisi oldugunu uyku sersemligiyle:KK70:birazdaha bekle canim bi dus daha al dogumunu kolylastirir hurma varsa hurma ye sanirim bebis bugun geliyo suyûn hemen gelmeye bilir dogum aninda gelebilir eger hastaneye arabayla gidersen koltugu koruyacak bisey ser suyun ne zaman. Ne sekil gelecegi belli olmaz bi arada benim sancilarimda bu saatlerde baslamisti ben anlamamistim dusa girersende esini uyandir cnm Allah yardimcin olsun tek ikinmada bebegin kucaginda olur insallah

Cnm benim sancilarim gece baslamisti uyurken hep tualetim geliyodu karinda bi sikisma agrisi uyuyodum uyaniuodum tualate 4:30 da anlamistim dogum sancisi oldugunu uyku sersemligiyle:KK70:birazdaha bekle canim bi dus daha al dogumunu kolylastirir hurma varsa hurma ye sanirim bebis bugun geliyo
suyûn hemen gelmeye bilir dogum aninda
gelebilir eger hastaneye arabayla gidersen
koltugu koruyacak bisey ser suyun ne zaman.
Ne sekil gelecegi belli olmaz bi arada benim
sancilarimda bu saatlerde baslamisti ben
anlamamistim dusa girersende esini uyandir
cnm Allah yardimcin olsun tek ikinmada
bebegin kucaginda olur insallah[/QUamin cnm cok sagol.kesin dogum sancisimi bu? İlkkez bukadar uzun ve duzenli oluyo.bide herzamnkinden farkli.haklisin sanrm dogum sancisi hep gece basliyo.kackisiyi duyduysam gece baslamis kalkip dolassammi.cok uzun suruyo 35-40 sn filan.siddeti de artti.son iki sanci cokkotuydu

Ayy hadi hayırlısı.. Ben de heyecan yaptım valla burada ;) Allah'ım kolaylaştırsın, inşaAllah kolaycacık olsun bitsin. Sancılarla uyumayı başarabilecek misin gerçekten ? ;)

Ayy hadi hayırlısı.. Ben de heyecan yaptım valla burada :KK66: Allah'ım kolaylaştırsın, inşaAllah kolaycacık olsun bitsin. Sancılarla uyumayı başarabilecek misin gerçekten ? :KK66:
bilmym ki cnm.ama boyle cok yorgun olurm dogum zor olur.zaten zormus .acaba acikligim varmi ? Varsa nekadar? Yakanci sanci filansa cok bozulurum;(

Cnm sanci gelince dolanmaya calis ama tek basina degil bence bi yarim saat sonra esini uyandir yurumene yardimci olsun hurmadan baska bisey yeme hastaneye gitmedende su ic pek izin vermiyolar sonra hadi bakalim doguruyosun ins normalde benim yasadiklarimin aynisini yasiyosun dogum sancisi bu cnm benim

bilmym ki cnm.ama boyle cok yorgun olurm dogum zor olur.zaten zormus .acaba acikligim varmi ? Varsa nekadar? Yakanci sanci filansa cok bozulurum;(
Cnm ben dogurdugum gun nts ye girmistim sancim yoktu acilmamda 4:30 da hastaneye gittigimde 2 santim acilmam vardi 13:00da kizimi kucagima almistim inan yorgunluk umrunda bile olmuyo insanin yada o an yoruldugunu fark etmiyosun;) allah tarafindan

Cnm sanci gelince dolanmaya calis ama tek basina degil bence bi yarim saat sonra esini uyandir yurumene yardimci olsun hurmadan baska bisey yeme hastaneye gitmedende su ic pek izin vermiyolar sonra hadi bakalim doguruyosun ins normalde benim yasadiklarimin aynisini yasiyosun dogum sancisi bu cnm benim
cnm ciddimisn.ama sıklaştı epey.anlamadgm bi 3 dk da bi geliyo bi 10 dk gelmiyo .yanı tam olarak düzenliddeğil .normalmi o.biraz daha beklycm uyandrcm esimj

Cnm ben dogurdugum gun nts ye gidenemek sancim yoktu acilmamda 4:30 da hastaneye gittigimde 2 santim acilmam vardi 13:00da kizimi kucagima almistim inan yorgunluk umrunda bile olmuyo insanin yada o an yoruldugunu fark etmiyosun:KK66: allah tarafindan
haklusn cnm.ama simdi gitsem 1 cm aciklik var deseler keske evde
cekseydim dememekicin acele etmk istemym

cnm ciddimisn.ama sıklaştı epey.anlamadgm bi 3 dk da bi geliyo bi 10 dk gelmiyo .yanı tam olarak düzenliddeğil .normalmi o.biraz daha beklycm uyandrcm esimj
Cnm ben sadece tualetim geliyo saniyodum hani karnimiz bozulurda agrirya onun gibi zaman tutmamistim hic birazdaha bekle beline vuruyomu sancilar nasil hissediyosun

Cnm ben sadece tualetim geliyo saniyodum hani karnimiz bozulurda agrirya onun gibi zaman tutmamistim hic birazdaha bekle beline vuruyomu sancilar nasil hissediyosun
evt vuruyo .uzun suruyo suresi arttı ve şiddeti.bide çok acikip uykum geliyo sancı arasıcçok ilginç dimi

evt vuruyo .uzun suruyo suresi arttı ve şiddeti.bide çok acikip uykum geliyo sancı arasıcçok ilginç dimi
Cnm siddetleniyosa bence esini uyandir bi dus al yalancimi gercek mi oldugu daha iyi anlasilir gercekse hizlandirir yalanciysa sanciyi keser bide cok bekleme artarsa sancin acilman hizli olabilir

Perıhan yarım saatır sayfaları bıtırmeye calısıyorum sancın bıtımı devammı edıyor dıye ;) hadı bakalım bebıs gelıyor sanırım sen uyuyamıyorsunne yPtın varmı gelısme

Back