Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmuu.sancılar düzenli şekilde geliyo 10 dk da bir felan.fitildenmi yoksa doğum sancısimi bu
Cnm bi int arastur bakalim fitil bu sekilde sanci yaparmiymis. Ben hic kullanmadim bilemiyorum ama dogum sancisida olabilir duzenliyseKimse yokmuu.sancılar düzenli şekilde geliyo 10 dk da bir felan.fitildenmi yoksa doğum sancısimi bu
Kimse yokmuu.sancılar düzenli şekilde geliyo 10 dk da bir felan.fitildenmi yoksa doğum sancısimi bu
Sancin duzenliyse hastaneye git canim dogum sancisi olabilirKimse yokmuu.sancılar düzenli şekilde geliyo 10 dk da bir felan.fitildenmi yoksa doğum sancısimi bu
cnm bilmym ki 12 dk da bir 10 dk bi sanci geliyo 15 sn filan suruyo.bide ishal oldum buarada yaa;(HIc fitil kullanmadim bir fikrim yok ama duzenli sancin varsa dr.unu falan arasan? Ya da yakinda bir hastaneye mi gitsen acaba?
Fitili vajinadan mi kullandin? Kendin acilma saglayacagini sanmiyorum.
cnm beklmk istyrm eğer sancı devam ederse 5 dk ya 1 e düşerse gidcm.cnku gittiğinde acilmam artmış olsun bariSancin duzenliyse hastaneye git canim dogum sancisi olabilir
Hast çok yakın arabayla 5 dk.ama haladdoğum sancısimi tam emin olamym.Canim panikleme doktorunu ara
evt şaka gibi yaa.düzenli gercktn.bi geliyo o an çok acıyoo sonra gidiyor rahatliyrm.10 dkya 1 geliyo.arada 7-8 dk oluyo.ishal da olmusm çok afedersn.halbuki aksm lavaboya gimistm ishal degildm.eğer doğum sancisiysa iyice beklmk istyrm artsın.bide 3 saat önce özellikle sıcak duş aldım doğumu tetiklesin diye.bide fitil.yanı bu doğ sancisiysa bnmi başlattım gercktn????Sancin duzenliyse hastaneye git canim dogum sancisi olabilir
Hayirlisi olsun canim tam hatirlayamadim sen miydin bu haftalarda dogurmam lazim yoksa sezaryan olacagim diyen?Hast çok yakın arabayla 5 dk.ama haladdoğum sancısimi tam emin olamym.
Fitilin sebep oldugunu dusunmuyorum cnm ben. Sicak dusun dogumu kolaylastirdigini yazmisti bugun birisi tetikler dememis yani senin bebis kendi istegiyle gelmek istiyor olabilir ☺ istersen bu gece bikere daha sicak dusa gir eger dogum sancilariysa kolaylastirsin dogumunu cnm. Ay hadi hayirlisi bakalim ben heyecan yaptimevt şaka gibi yaa.düzenli gercktn.bi geliyo o an çok acıyoo sonra gidiyor rahatliyrm.10 dkya 1 geliyo.arada 7-8 dk oluyo.ishal da olmusm çok afedersn.halbuki aksm lavaboya gimistm ishal degildm.eğer doğum sancisiysa iyice beklmk istyrm artsın.bide 3 saat önce özellikle sıcak duş aldım doğumu tetiklesin diye.bide fitil.yanı bu doğ sancisiysa bnmi başlattım gercktn????
Canım panik yapma doktorunu ara sor bicnm bilmym ki 12 dk da bir 10 dk bi sanci geliyo 15 sn filan suruyo.bide ishal oldum buarada yaa;(
Hast çok yakın arabayla 5 dk.ama haladdoğum sancısimi tam emin olamym.
evt bndim cnm.inş Allah kabul eder duamiHayirlisi olsun canim tam hatirlayamadim sen miydin bu haftalarda dogurmam lazim yoksa sezaryan olacagim diyen?
bebeğim iri.2 hafta daha dogmazsa sezeryana alırlar diye korkym.oyuzden cnmBence dogum sancisi ama neden tetiklemek istedin onu anlamadim
bebeğim iri.2 hafta daha dogmazsa sezeryana alırlar diye korkym.oyuzden cnm
onu diyen bendim cnmFitilin sebep oldugunu dusunmuyorum cnm ben. Sicak dusun dogumu kolaylastirdigini yazmisti bugun birisi tetikler dememis yani senin bebis kendi istegiyle gelmek istiyor olabilir ☺ istersen bu gece bikere daha sicak dusa gir eger dogum sancilariysa kolaylastirsin dogumunu cnm. Ay hadi hayirlisi bakalim ben heyecan yaptim
Ayy maşallah hadi Allah yardimcin olsunevt şaka gibi yaa.düzenli gercktn.bi geliyo o an çok acıyoo sonra gidiyor rahatliyrm.10 dkya 1 geliyo.arada 7-8 dk oluyo.ishal da olmusm çok afedersn.halbuki aksm lavaboya gimistm ishal degildm.eğer doğum sancisiysa iyice beklmk istyrm artsın.bide 3 saat önce özellikle sıcak duş aldım doğumu tetiklesin diye.bide fitil.yanı bu doğ sancisiysa bnmi başlattım gercktn????
cnm bilmym ki 12 dk da bir 10 dk bi sanci geliyo 15 sn filan suruyo.bide ishal oldum buarada yaa;(