- Emoji Skoru
- 1.322
- Puanlar
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canımKizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Ah o iki sancı arası ne derin uykular ne rahat dakikalar geçer...evt vuruyo .uzun suruyo suresi arttı ve şiddeti.bide çok acikip uykum geliyo sancı arasıcçok ilginç dimi
Maşallah Allah hayırlı mubarek etsin tebrik ederim ne mutlu haber.Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
evt vuruyo .uzun suruyo suresi arttı ve şiddeti.bide çok acikip uykum geliyo sancı arasıcçok ilginç dimi
Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Gözün aydın.. Sağlıkla büyütün bebeğinizi darısı başımızaKizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Bende ayni senin gibiyim Allah yardimcimiz olsun tatlim insallah guzel haberlerle don sendeBende hic dogurmayacakmisim gibi hissediyorumpersembe kontrolum var bakalim ne diyecek doktor. Seninde ins bebegin saglikli bir sekilde dunyaya gelir cnm
canım allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, neden sezeryana aldılar sıkıntılı bir durum mu olduKizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
canım seninde hayırlı olsun ne güzel hergün bebiş haberleri alıyorum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...Kızlar selam
Biz iyiyiz sadece benim biraz zaman zaman Dikiş ağrım oluyor ama onun dışında iyiyiz:)
Genel anestezi ile seZeryan oldum
SeZeryan sonrası çok acım ağrım olmadı bi 20 dk Ağrı kesici etki edene kadar acı oluyor o da dayanılmaz değildi sonra zaten hafifliyor,
Ilk ayağa kalkmadan korkuyordum ama çok can yakıcı olmadı tabi ben daha dayanılmaz Acılar bekliyordum
Dediğim gibi acı eşiğim çok düşüktür benim ama korkulacak kadar bir şey yok en azından benim için öyle oldu tabi başka bünyede nasıl olur bilemem:)
Benden haberler bu kadar şimdilik :)
Kizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
Allah'ım sağlık sıhhat versin, hayırlı evlat olsun inşaAllah. GözünüzaydınKizlar gece sancilandim suyum geldi sezeryana aldilar cok sukur ikimizde iyiyiz kizimda yanimda hicbir sikintimiz yok Allah a sukur.
haklusn cnm.ama simdi gitsem 1 cm aciklik var deseler keske evde
cekseydim dememekicin acele etmk istemym