• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar az once ilginc birsey deneyimledim. Oglumun normal hareketlerini karnimda dalgalanma seklinde hissediyordum. Bu Sefer genital bolgede hareketini hissettim basiyla zorladi resmen Boyle birsey yasayan varmi hic?
Benin 2 haftadır öyle zonklama gibi hissediyorum alt bölgemde sanki çıkcakmış gibi ama duruyo sonra hala bir action yok

ooo benim ki neden bu kadar geç bıraktırdı acaba vardır bi bildiği 37. hafta da mı olacaksın sen de 38 girmiş oluyor musun?
hayırlısı canım p.tesi güzel haberlerini bekleyeceğiz tekrar kontrole gittin mi su durumun nasıl?
Canım bu iğne ve coraspin olayında doktorlar ayni şekilde fikir beyan etmiyorlar genelde...canım 32 den sonra ben tedirgin oldum bir sey olur diye ama şükür geldik bugüne...benim pazartesi itibariyle 39. Hafta olacak ınsallah erken olmasin dedi...senin kaçıncı haftada olacak ve genel anestezi mi olacak ...

Canım bu iğne ve coraspin olayında doktorlar ayni şekilde fikir beyan etmiyorlar genelde...canım 32 den sonra ben tedirgin oldum bir sey olur diye ama şükür geldik bugüne...benim pazartesi itibariyle 39. Hafta olacak ınsallah erken olmasin dedi...senin kaçıncı haftada olacak ve genel anestezi mi olacak ...
Kesin tarih belirtmedi daha doktorum çok konuşkan değil 36+0 da coraspini bırakcaz dedi o gün kontrole gel dedi perşembe günü gideceğim 37. haftada alacağız dedi anestezi için de bi şey demedi perşembe belli olacak diye bekliyorum belirsizlikte çok yoruyor beni :(

İyi akşamlar hanımlar...dün kontroldeydim 37.haftadayız bebişim 3200gr nst de sıkıntı çıkmadı ama özellîkle cok ayakta kalınca ve yürüyünce kasılıyorum ...umarım bebiş 2hafta daha müsade eder annesine..temizlik işleri bitti çanta hazır ..bu haftada dogurmazsam fotograf çekimi olacak inşallah ..çikolatalarımız hacı şeriften geldi..hediyelikler de hazır...hakkımızda hayırlısı inşallah

İyi akşamlar hanımlar...dün kontroldeydim 37.haftadayız bebişim 3200gr nst de sıkıntı çıkmadı ama özellîkle cok ayakta kalınca ve yürüyünce kasılıyorum ...umarım bebiş 2hafta daha müsade eder annesine..temizlik işleri bitti çanta hazır ..bu haftada dogurmazsam fotograf çekimi olacak inşallah ..çikolatalarımız hacı şeriften geldi..hediyelikler de hazır...hakkımızda hayırlısı inşallah
canım benim de çikolatalarım yolda.sen nasıl muhafaza etmeyi düşünüyorsun.buz dolabında tazeliğini kaybeder.serin kuru yerde muhafaza edin dediler hacı şeriften ama bu mevsimde neresi serin ki.

kızlar bu akşam bel ağrılarım daha bir arttı:( bugün gezmeye gittiğim yerde kadın demez mi karnın inmiş bir iki güne doğurursun sen diye:S

kızlar bu akşam bel ağrılarım daha bir arttı:KK43: bugün gezmeye gittiğim yerde kadın demez mi karnın inmiş bir iki güne doğurursun sen diye:S
Ayyy herkeste profesör kesiliyor yaa bana da kesin şu kiloda şu zaman doğar diyen var bi doktorum bunu söylemiyor Tabi bel ağrıların varsa hayırlısı olsun

Ayyy herkeste profesör kesiliyor yaa bana da kesin şu kiloda şu zaman doğar diyen var bi doktorum bunu söylemiyor Tabi bel ağrıların varsa hayırlısı olsun
sorma canım ya millet felaket tellallığına bayılıyor.benim içimi kemiren de doktorumun hafta sonu şehir dışına çıkacak olması:S dua ediyorum hep hafta sonu doğmasın diye.tabi doğum yaklaştıkça birde stres yapıyorum nasıl olacak sağlıkla doğacak mı her şey yolunda gidecek mi sorular sorular...

canım benim de çikolatalarım yolda.sen nasıl muhafaza etmeyi düşünüyorsun.buz dolabında tazeliğini kaybeder.serin kuru yerde muhafaza edin dediler hacı şeriften ama bu mevsimde neresi serin ki.
Bende buzdolabna koymıcam canım serin ve kuru bi yer mesela vestîyer îçi yada salonda golge bîr yer

sorma canım ya millet felaket tellallığına bayılıyor.benim içimi kemiren de doktorumun hafta sonu şehir dışına çıkacak olması:S dua ediyorum hep hafta sonu doğmasın diye.tabi doğum yaklaştıkça birde stres yapıyorum nasıl olacak sağlıkla doğacak mı her şey yolunda gidecek mi sorular sorular...
O deli sorular hepimizde var canım merak etme ama ben şuna inanıyorum en hayırlı zamanda gelecektir haftasonu bile olsa bunda da vardır bi hayır diye düşün. Benim de eşim eğitimde 3 gün devamsizlik hakkı var carsamba yada perşembe günü gelsin bebek diyorum sonra da Allah im sen en iyisini bilirsin diyorum Sezeryan olsa gün belli ama normal olursa adamı boşuna çağırmış olmaktan da korkuyorum hayırlısı artık

O deli sorular hepimizde var canım merak etme ama ben şuna inanıyorum en hayırlı zamanda gelecektir haftasonu bile olsa bunda da vardır bi hayır diye düşün. Benim de eşim eğitimde 3 gün devamsizlik hakkı var carsamba yada perşembe günü gelsin bebek diyorum sonra da Allah im sen en iyisini bilirsin diyorum Sezeryan olsa gün belli ama normal olursa adamı boşuna çağırmış olmaktan da korkuyorum hayırlısı artık
haklısın canım da ne bileyim işte biz hamileler son günlerimizde kendimize sıkıntı çıkaracak yer arıyoruz sanırım:)sağsalim bir doğsunlar da en önemlisi o.ilk doğumum olacağından heralde bu kadar kasıyorum.insanı bilinmemezlik daha çaresiz bırakıyor.hem biran önce doğsun istiyorum hemde daha dursun böyle iyiyim diyorum doğum anında napcam bilmiyorum:S

Yardım... Fitil kullanan var mı denedim şuan tam girmedi azıcık dışarda itince acıyor komple girmesimi lazım

Yardım... Fitil kullanan var mı denedim şuan tam girmedi azıcık dışarda itince acıyor komple girmesimi lazım
evt cnm tamda şuan fitil var iicimde. İttir ittitebildgn kadar hemn eriyo zaten.bi sure sırt ustu yat.neden verdi sana fitili.bide hangisi merak ettim

Hayırlı aksamlar kızlar
Doğum yapan arkadaşların bebisleri hayırlı olsun
Yarın bende 9.30 hastaneye yatırım yapılacak kızıma kovuşuyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin 5 sene sonra kavusuyorum mucizeme insallah

canım çok mutlu oldum :) güzel haberlerini bekliyorum. inş sağlıklı bir şekilde de ayrılırsınız hastahaneden. öpüyorum cnm

Kızlar fitili koydum ama feci bi sancı bbaşladı anlamadım. Çok kötü bastırıyor.adet sancısının 2 katı gibi.ara ara gidip geliyo.anlmdm.acaba fitili ittirirkn açılmaya Felanmi neden oldumki

Back