- 21 Aralık 2012
- 198
- 162
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kızım erken geldi ama şükür o da ben de iyiyiz.ooo maşallah biz gün sayarken zaman hiç geçmiyor gibi geliyor ikinizde iyisiniz dimi
Canım benim sat ım 11 Aralık ; Dr 1 hafta Öne çektiği için onun hesabına göre 1 Eylül 38+5 oluyor ama benim gerçek SAT ıma göre 37+5 oluyor dediğin gibi canım; benim Bebeğin ölçüsü ileride erken döllenmiştir diye çekti ; senin de Bebeğin usg ye göre normalse belki 1 hafta daha beklemesini önerebilirsin canım ama illa da alalım diyorsa çok ta tedirgin olma bence zaten 37 den sonra Ciğer gelişimi tamamlanıyor için rahat olsun arkadaşımcatdog tecrübelerinden yararlanmak istiyorum;
tahmini doğum tarihlerimiz neredeyse aynı sana doktor 31 ağustos 1 eylül demişti yanlış hatırlamıyorsam ve 37. haftanın içinde olacaksın benim doktorum kesin tarih söylemedi ama 37. haftada alırız dedi cuma günü 35+1 de 2591 gr bebeğim 37. hafta erken mi oluyor normal mi ?
Sağlıkla inş canım güzel haberlerle gel :)Hayırlı aksamlar kızlar
Doğum yapan arkadaşların bebisleri hayırlı olsun
Yarın bende 9.30 hastaneye yatırım yapılacak kızıma kovuşuyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin 5 sene sonra kavusuyorum mucizeme insallah
Ayy canım çok heyecanlandım böyle doğum haberlerini alınca. Yarın sabah kavuşuyorsun kızına yavruna demek kimbilir nekadar heyecanlısındır inşallah sağsalim kavuşursun koynunda uyut kuzucuğunu yarın bu saatlerde inşallah. Onu kokla öp mis gibi kokar şimdi o kuzucuk. 2012 yılında kızımı doğurmuştum o geldi aklıma şimdi. Mis gibi kokar şimdi o kokla benim içinde. Hayırlı haberlerle gel inşallah.Hayırlı aksamlar kızlar
Yarın bende 9.30 hastaneye yatırım yapılacak kızıma kovuşuyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin 5 sene sonra kavusuyorum mucizeme insallah
Teşekkür ederim canimSağlıkla inş canım güzel haberlerle gel :)
Hayırlı aksamlar kızlar
Allah razı olsun canim inan hasretle bekliyorum onu kucağıma aldığımda ağlarım kesinAyy canım çok heyecanlandım böyle doğum haberlerini alınca. Yarın sabah kavuşuyorsun kızına yavruna demek kimbilir nekadar heyecanlısındır inşallah sağsalim kavuşursun koynunda uyut kuzucuğunu yarın bu saatlerde inşallah. Onu kokla öp mis gibi kokar şimdi o kuzucuk. 2012 yılında kızımı doğurmuştum o geldi aklıma şimdi. Mis gibi kokar şimdi o kokla benim içinde. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Inşallah canim Allah herkese nasip etsin sagolSenin adina cok sevindim bizlerde gorelim o gunleri insallah.. Saglikla al bebegini kucaginaaa
:) evet o sayfa da güzel, takipteyim ben deAynen ben yürümekte çok zorlanıyorum ve giderekte artıyor çatı ağrısı bu arada instagramda gördüm az önce sizi bende sürekli taakip ediyorum o sayfayı
Ya aynen bende, sancı gelince yusuf yusuf valiz hazırladım :)dünkü sancı tecrübesinden sonra bn tutuştum :) bugün hastane çantasına koyulucak herşeyi sterilize ettim, poşetledim, akşam da hastane çantamı hazırlıcam kafam rahat etsin![]()
Evet canım kızım erken geldi ama şükür o da ben de iyiyiz.
Canım benimde hamileliğin başından beei hep 15 gün önde gidiyor bebeğin gelişimi ama doktorum satı öne çekmedi geçen cuma gittiğimde kilosu 3250 gr dı. İri bebek dedi gerçi satı öne alsa ne olacak normali beklediğim için müdahale edemiyecek ama benim kafam karışık yani bebeğin kilosunun fazla olması onun gelişimini tamamladığı anlamına gelirmi doktor çok yuvarlak konuşuyor olabilir de olmayabilir de şeklinde. Bende her dakika doğum bekliyorum çünkü gelişime göre 39. Haftaya girdim sata göre ise hala 37 deyimCanım benim sat ım 11 Aralık ; Dr 1 hafta Öne çektiği için onun hesabına göre 1 Eylül 38+5 oluyor ama benim gerçek SAT ıma göre 37+5 oluyor dediğin gibi canım; benim Bebeğin ölçüsü ileride erken döllenmiştir diye çekti ; senin de Bebeğin usg ye göre normalse belki 1 hafta daha beklemesini önerebilirsin canım ama illa da alalım diyorsa çok ta tedirgin olma bence zaten 37 den sonra Ciğer gelişimi tamamlanıyor için rahat olsun arkadaşım
evt cnm ama artık 3500 u geçmesin yoksa annesini cokyorabilir dogm esnasndaMaşallah cok güzel gelişimi annesi.. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah..
en son geçen hafta 3250 ydi.az almış eskiden daha çok aliyoduCanim nekadar kilo almis en son kac gun once gitmistin.. Benim sıpada kilo almamasi lazim
Benimkide aynı bu gün sancı gördü doktor nts de cumartesiye gel bakalım dedi haftayada alırız dedi 3750 görünüyo şuan çok kötü oldum normal istiyordum bu bebek normal olmaz dedi başı büyük dedi benimde karma karışık şuanCanım benimde hamileliğin başından beei hep 15 gün önde gidiyor bebeğin gelişimi ama doktorum satı öne çekmedi geçen cuma gittiğimde kilosu 3250 gr dı. İri bebek dedi gerçi satı öne alsa ne olacak normali beklediğim için müdahale edemiyecek ama benim kafam karışık yani bebeğin kilosunun fazla olması onun gelişimini tamamladığı anlamına gelirmi doktor çok yuvarlak konuşuyor olabilir de olmayabilir de şeklinde. Bende her dakika doğum bekliyorum çünkü gelişime göre 39. Haftaya girdim sata göre ise hala 37 deyim
Kafam çok karışık..
Ohh ne güzel sağlıkla alırsın miss kokulunu inşallah kucaginaHayırlı aksamlar kızlar
Bende hic dogurmayacakmisim gibi hissediyorumKizlar selamlar...biz doktordan geldik biraz once 36+0 nst de sancilarim cikti bikac gundur agrilarimda vardi suphelenmistim zaten cati muayenesi yapti doktor sanci olunca 1cm aciklik varmis bu hafta icinde %80 dogum gerceklesir dedi cok heycanlandm megersem hic basima gelmicekmis gibi disaridan yorumlari okuyomusum....daha erken aslinda 38 gibi olsun isterdim ama herseyin hayirlisi tabi...bebisim 3.200 olmus doktor zaten bu hafta dogmazsa normal olmasi cok zor irilesir iyice bebek o yuzden dogumu durdurmuycam gelmek istedigi zama bekliyoruz dedi...benden haberler boylee
Çok güzeller canım eline sağlık :)Bunlar da benim kuzumu beklerken yapmaya çalıştıklarım :) Bebişler insana neler yaptırıyor.. Küçükken anneannemin zincir çekmeyi öğretmesiyle orada kalmıştım ben halbukiKızlar benim de çatı kemiklerim de muazzam ağrıyor. Biraz sıcaklar da bizi bunaltıp ağrılarımızı çekilmez hale getiriyor sanırım
![]()