• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bizde bu gün doktora gittik 36+6 2991 gr. olmuş oğlumuz. Streptokok b kültürü verdik çatı muayenemiz yapıldı normal doğuma elverişli çıktım. Nstmizde 20-30 larda ama sancı hissetmiyorum. Bazı tahliller istedi onları yaptırıcam bir sonraki randevu için. Heyecanlıyım çok babamızdan ayrı yapmasak doğumu çok guzel olur ama bakalım o işler için geri dönmeden olur inşallah. :anneadayı:
Streptokok b rutin olarak her gebede taranıyor mu acaba, benim doktorun henüz söylemedi bişey.

Niye hickiriyormus canim merak ettim benimkide cok hickiriyor :)
Yabancı bi araştrm okumuştum da hıçkırıkla ilgili, anne karnında çok hıçkırması emme duygusunun gelişmiş olduğunu gösteriyormuş.. Yani yazı öyle diyodu :)

Banada başta 11 eylül gözüken doğum tarihinde 3 eylülde alırız dedi sonra bebis biraz önde çıkınca 24 ağustos dedi dünkü muayenede nst de az sancı çıkınca 20 ağustos oldu yani ısrar etsem bugün doğurucam :KK70:en önemlisi bebegin gelişimi onda sorun yoksa zaten 37 doğduktan sonra Dr uygun görüyorsa sezeryanla aliyolar erken doğum sayılmiyor
Canim iste benim orda tuhaflik var bebek önde gittikçe doktorun tarihi geri almasi gerekirken tam tersi yapio safak azalmiyor yani bi turlu :)

evet fukyacım sanırım öyle, sen nasıldın uzun zmndır denk gelemedik?
İyiyim canım bir sıkıntı yok agirlastim bayagi bir uyumak yataktan kalkmak biraz sıkıntı oluyor ama çok şükür iyiyim...kontroller haftada 1 dustu canım benim dr.sezeryan dedi biliyorsun tüp bebek olduğu için riske alamayiz dedi..benimde biraz işime geliyor sanırım canım korkuyorum..10eylul dedi

Cevremdeki arkadaslardan birisi isteyerek 37.haftasinda sezeryan oldu, bir diger arkadasim 36+4te artik dayanamiyorum,strese girdim vs gibi psikolojik nedenlerden oturu aldirdi ve saglikla bebeklerine kavustular,
Ben de 37,38 haftalari arasinda sezeryan tarihi istedim ama benim doktor karsi cikti,yani illa 39u bekliyelim az daha dayan dedi, bi arkadas burda doktorlugun artik oznel bir meslek oldgunu dusunmeye basladim yazmis, ben de katılıyorum valla
Bende ayni sebeplerden dolayı mümkünse erken istedim tabi önemli olan oğlumun sagligi o iyi olsun da ben herşeye raziyim.165 boyum var ve 95 kiloyum inan kolay değil :(

Genelde sezeryan isteyenleri Doktorlar risk olusturmaması acısından Bebeğin normal doğum zamanına denk gelmeden 10 gün kadar öncesinde almak istiyorlar ama son kontrollerde bebek gelişiminede dikkat ediyorlar diye biliyorum. Arkadaslarıma bu sekilde işlem yapıldı hatta 10 gün deyip biraz daha beklememiz laxım deyip tarihi ileri attıkları bile oldu
Sanirim bu ayin sonunda daha net konuşur doktorum

Göbeğinin kasintisi beni bitirdi kasimiyim diyorum ama dayanilcak gibi değil parcaliyasim geliyor zaten yeterince catladi daha nie bukadar kasiniyor anlamıyorum.dayanilmasi çok zorrrr :(

Çok sıcaaaaakkkk :mad: Artık bian önce doğsun istiyorum ama bi yandanda daha erken die kendime kızıyorum bugünlerde hepimizde aynı sıkıntılar var sanırım sıcak, peynir kesiği kıvamlı akıntı , hafif sancı ve kasılmalar, acaba kilosu iyi mi diye herkesle karşılaştırmalar :-) Hepimiz sağlıkla kavuşalım inş bian önce yavrularımıza

Meraba hanımlar ben hep burayı takip ediyorum ama yazmak şimdiye nasip oldu 37. Haftadayım ben de ama benim kızım dönmedi ve sanırım dönmeyecek pazartesi doktora gidecem ve muhtemel sezaryen tarihi verecek hep normal istiyordum ama olmıycak sanırım bu saatten sonra dönmez artık değil mi

catdog catdog tecrübelerinden yararlanmak istiyorum;
tahmini doğum tarihlerimiz neredeyse aynı sana doktor 31 ağustos 1 eylül demişti yanlış hatırlamıyorsam ve 37. haftanın içinde olacaksın benim doktorum kesin tarih söylemedi ama 37. haftada alırız dedi cuma günü 35+1 de 2591 gr bebeğim 37. hafta erken mi oluyor normal mi ?

Merhaba kızlar benim genital bölgemde Sancı gibi değil de sanki çürümüş gibi bir Ağrı var. Dünden beri iyice arttı. Perşembeye doktor randevum var. Bu doğumun yaklaştığının mı belirtisidir ?

Merhaba kızlar benim genital bölgemde Sancı gibi değil de sanki çürümüş gibi bir Ağrı var. Dünden beri iyice arttı. Perşembeye doktor randevum var. Bu doğumun yaklaştığının mı belirtisidir ?
canım o bende çok uzun zamandır ve hala doğurmadım ;)

ayisigi3434 ayisigi3434 ve @miskamber topikten sadece ikinizi hatırlayabildim coraspin kullanan doktorunuz ne zaman bıraktırdı coraspini benim doktorum 36+0 da içmeyeceksin dedi (perşembe günü) ve 37. haftada bebeği alacağız dedi gebelik ilerledikçe pıhtılaşma oranın artar ikinize de riske atamam dedi doktor ayisigi3434 ayisigi3434 nın 24 ağustos diye hatırlıyorum ama haftasını hatırlayamadım @miskamber senin tarihin belli oldu mu

Back