• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Göbeğinin kasintisi beni bitirdi kasimiyim diyorum ama dayanilcak gibi değil parcaliyasim geliyor zaten yeterince catladi daha nie bukadar kasiniyor anlamıyorum.dayanilmasi çok zorrrr :KK43:
Aynı durumu fazlası ıle yaşıyorum o kadar krem yag suruyorum hala kasınıyor cok .:(

ayisigi3434 ayisigi3434 ve @miskamber topikten sadece ikinizi hatırlayabildim coraspin kullanan doktorunuz ne zaman bıraktırdı coraspini benim doktorum 36+0 da içmeyeceksin dedi (perşembe günü) ve 37. haftada bebeği alacağız dedi gebelik ilerledikçe pıhtılaşma oranın artar ikinize de riske atamam dedi doktor ayisigi3434 ayisigi3434 nın 24 ağustos diye hatırlıyorum ama haftasını hatırlayamadım @miskamber senin tarihin belli oldu mu
Canım benim dr 32 de bıraktırdı miskanberinki de ayni şekilde ama iğneyi son geceye kadar vurulacağım canım 24 Ağustos pazartesi olacak dogum kısmetse canım

Bunlar da benim kuzumu beklerken yapmaya çalıştıklarım :) Bebişler insana neler yaptırıyor.. Küçükken anneannemin zincir çekmeyi öğretmesiyle orada kalmıştım ben halbuki :D Kızlar benim de çatı kemiklerim de muazzam ağrıyor. Biraz sıcaklar da bizi bunaltıp ağrılarımızı çekilmez hale getiriyor sanırım :(

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    220,7 KB · Görüntüleme: 154
İyiyim canım bir sıkıntı yok agirlastim bayagi bir uyumak yataktan kalkmak biraz sıkıntı oluyor ama çok şükür iyiyim...kontroller haftada 1 dustu canım benim dr.sezeryan dedi biliyorsun tüp bebek olduğu için riske alamayiz dedi..benimde biraz işime geliyor sanırım canım korkuyorum..10eylul dedi

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm, ben normal istiorum şimdilik gidişat da öyle görünüyor, bakalım ne zaman gelicek minik bey :)

Kızlar bugün kontrol vardı benimde. 35+6 idik bugün kızım 3460 gr olmuş bir hafta 360 gr almış doktor iri bebek dedi yine eşim illa normal olsun diye ısrar ediyor doktor riske atamayiz diyor ne yapacağım bilemedim iki arada bir derede

Kizlar Dr dan geliyorum.bebisimiz 3350 olmuş.kilo alımı yavaşlamis:KK49: bebek dogum kanalina inmis.dr um bekliycz dedi.sanrm eylulu bulurm bn .hic dogmaya niyeti yok bu tosbaganin:KK45:artik beklicm kismet
Canim nekadar kilo almis en son kac gun once gitmistin.. Benim sıpada kilo almamasi lazim

Bunlar da benim kuzumu beklerken yapmaya çalıştıklarım :) Bebişler insana neler yaptırıyor.. Küçükken anneannemin zincir çekmeyi öğretmesiyle orada kalmıştım ben halbuki :KK70: Kızlar benim de çatı kemiklerim de muazzam ağrıyor. Biraz sıcaklar da bizi bunaltıp ağrılarımızı çekilmez hale getiriyor sanırım :KK43:
Aynen ben yürümekte çok zorlanıyorum ve giderekte artıyor çatı ağrısı bu arada instagramda gördüm az önce sizi bende sürekli taakip ediyorum o sayfayı

Back