- 21 Nisan 2013
- 117
- 123
- 53
Canim eliyle muayene ediyo biraz canim acidi acikcasi ama korkulacak bisi yok okadar...sonucta normal dogum dusunuyoruz bu ne ki di mi ama:) eliyle bisiler yapip acikliga bakiyoSu cati muaynesinden bahsedebilirmiyiz tam olarak ne yapti drun :/
Insallah canim hepimizi hep dua ediyorum umarim hayirlsiyla kavusuruzAllah bi avazda hayırlısıyla kurtarsın inş canım
Bende de Çoktan var ama dünden beri çok arttı.canım o bende çok uzun zamandır ve hala doğurmadım
Hadi ya gercekten mi acaba o kisimda kemiklerin falan esnemesinden mi kaynaklaniyo
bizden çok sonra tarihi olanlar doğurdu.ilk hafta doğuracaklar kaldı.bizde kavuşalım artık bebişlerimize:)
H
Gercekten her an olabiliyormus ben bunu anladim:)senin artik tam zamanlari hayirlisiyla saglikla gelsin en dogru zaman insallaah bebegin tatlim
Aynı durumu fazlası ıle yaşıyorum o kadar krem yag suruyorum hala kasınıyor cok .Göbeğinin kasintisi beni bitirdi kasimiyim diyorum ama dayanilcak gibi değil parcaliyasim geliyor zaten yeterince catladi daha nie bukadar kasiniyor anlamıyorum.dayanilmasi çok zorrrr
Canım benim dr 32 de bıraktırdı miskanberinki de ayni şekilde ama iğneyi son geceye kadar vurulacağım canım 24 Ağustos pazartesi olacak dogum kısmetse canımayisigi3434 ve @miskamber topikten sadece ikinizi hatırlayabildim coraspin kullanan doktorunuz ne zaman bıraktırdı coraspini benim doktorum 36+0 da içmeyeceksin dedi (perşembe günü) ve 37. haftada bebeği alacağız dedi gebelik ilerledikçe pıhtılaşma oranın artar ikinize de riske atamam dedi doktor ayisigi3434 nın 24 ağustos diye hatırlıyorum ama haftasını hatırlayamadım @miskamber senin tarihin belli oldu mu
Doktorun bana bi krem yazdi dun.onu denicem simdi inşallah ise yarar yoksa durulucak gibi deilAynı durumu fazlası ıle yaşıyorum o kadar krem yag suruyorum hala kasınıyor cok .
İyiyim canım bir sıkıntı yok agirlastim bayagi bir uyumak yataktan kalkmak biraz sıkıntı oluyor ama çok şükür iyiyim...kontroller haftada 1 dustu canım benim dr.sezeryan dedi biliyorsun tüp bebek olduğu için riske alamayiz dedi..benimde biraz işime geliyor sanırım canım korkuyorum..10eylul dedi
Maşallah cok güzel gelişimi annesi.. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah..Kizlar Dr dan geliyorum.bebisimiz 3350 olmuş.kilo alımı yavaşlamisbebek dogum kanalina inmis.dr um bekliycz dedi.sanrm eylulu bulurm bn .hic dogmaya niyeti yok bu tosbaganin artik beklicm kismet
Dr gosterince gordum ben. Epey belirgindi. Bence sende gormus olabilirsin. Cok az kaldi saglikla gamzesiyle gelsin insallah. Cok heyecanliBen kendim gördüm yada görmek istedim. Kocaman Çukurartık doğunca Görücez
Amin canım inş. Sağlıcakla dogarlar inş.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm, ben normal istiorum şimdilik gidişat da öyle görünüyor, bakalım ne zaman gelicek minik bey :)
Canim nekadar kilo almis en son kac gun once gitmistin.. Benim sıpada kilo almamasi lazimKizlar Dr dan geliyorum.bebisimiz 3350 olmuş.kilo alımı yavaşlamisbebek dogum kanalina inmis.dr um bekliycz dedi.sanrm eylulu bulurm bn .hic dogmaya niyeti yok bu tosbaganin artik beklicm kismet
Canim eliyle muayene ediyo biraz canim acidi acikcasi ama korkulacak bisi yok okadar...sonucta normal dogum dusunuyoruz bu ne ki di mi ama:) eliyle bisiler yapip acikliga bakiyo
Aynen ben yürümekte çok zorlanıyorum ve giderekte artıyor çatı ağrısı bu arada instagramda gördüm az önce sizi bende sürekli taakip ediyorum o sayfayıBunlar da benim kuzumu beklerken yapmaya çalıştıklarım :) Bebişler insana neler yaptırıyor.. Küçükken anneannemin zincir çekmeyi öğretmesiyle orada kalmıştım ben halbukiKızlar benim de çatı kemiklerim de muazzam ağrıyor. Biraz sıcaklar da bizi bunaltıp ağrılarımızı çekilmez hale getiriyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?