• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gözün aydın canım ne güzel en azından bi tarih var artık elinde bende de sancı oluyor ama ya gaz sancısı oluyor yada bebeğin baskısından bu sıra çok taşıncaz hastaneye belli oldu..
aynen nilcim, dün o kdr zor durdum ki evde, bidaha olsa o an giderim diyorum.. hsyırlısıyla gelsin bebişler, hazırız bekliyoruz :)

bende şimdi doktora gidiyorum.Benimde 36+1 bugün bakalım ne durumdayız.Acaba çatı muayenesi yapacakmı.Hiç yapmadı nts yede bağlanmadım hiç.Çok heyecanlıyım.Gidelim bakalım :KK17:
Git guzel haberlerle don insallah canim...benimkide cati muayenesini 38de yapariz demisti ama sanci cikinca yapti bu gidisimde...cok heycanli gercekten bende bi acayibim simdi:)

Aynen 5 dk suruyor ortalama,neyse sevindim bari, aslinda hickirmasi da iyi demi sanki amniyon sivisini yutup yutup birakiyor,cigerleri gelisiyor gibi geliyor bana. Tabi annemler karnima dokununca bebegi usutuyosun ondan demislerdi ama ben inanmiyorum ondan olduğuna
Bence de canım o sıvının içinde sabit sıcaklıta kalır canım bizim vucut ısımız çok aşırı düşmedikçe Allah'ın yarattığı mükemmel bi sistem ona o soğuk Geçmez ; enfeksiyon falan olsa ayrı tabi de

Kızlar hamileligim boyunca ilk defa bisey yaşadım az önce duşa girdim birden gözlerim karardı kulaklarım müthiş bir uğultu nerdeyse bayılacaktım ki annem yetişti. Tansiyonum düştü sanırım. Bebekle ilgili bi sıkıntı olur mu sizce ? Dinleniyorum şu an daha iyiyim şükür
geçmiş olsun cnm :anneadayı:

Bizde bu gün doktora gittik 36+6 2991 gr. olmuş oğlumuz. Streptokok b kültürü verdik çatı muayenemiz yapıldı normal doğuma elverişli çıktım. Nstmizde 20-30 larda ama sancı hissetmiyorum. Bazı tahliller istedi onları yaptırıcam bir sonraki randevu için. Heyecanlıyım çok babamızdan ayrı yapmasak doğumu çok guzel olur ama bakalım o işler için geri dönmeden olur inşallah. :anneadayı:

Benim ilk defa olunca korktum biraz şimdi yatıyorum. Sicaklar çok etkiliyor Allah yardımcımız olsun
Âmin canım sıcaktandır dediğin gibi benimde çok Sıcakta kalınca benim de hemen düşmeye başlıyor elim ağağım kesiliyor oturuyorum hemen düşmiyim diye

Ben yabancı bir araştırma sonucu okumuştum bu hıçkırıkla ilgili çünkü bu bebeğim sürekli hıçkırıyor, korktum doğrusu.. Araştırmanın yalancısıyım ama anne karnında hıçkıran bebeklerin emme duygusu daha gelişik oluyormuş!
Daha gelişik derken kötü mü canım tam anlayamadım; korktum demişsin ya, benim ilk oğlum da çok hıçkırırdı iyi emerdi ama kolikti

Kizlar selamlar...biz doktordan geldik biraz once 36+0 nst de sancilarim cikti bikac gundur agrilarimda vardi suphelenmistim zaten cati muayenesi yapti doktor sanci olunca 1cm aciklik varmis bu hafta icinde %80 dogum gerceklesir dedi cok heycanlandm megersem hic basima gelmicekmis gibi disaridan yorumlari okuyomusum....daha erken aslinda 38 gibi olsun isterdim ama herseyin hayirlisi tabi...bebisim 3.200 olmus doktor zaten bu hafta dogmazsa normal olmasi cok zor irilesir iyice bebek o yuzden dogumu durdurmuycam gelmek istedigi zama bekliyoruz dedi...benden haberler boylee
Allah bi avazda hayırlısıyla kurtarsın inş canım

Biz doktordan geldik kizlar.kuzucum 3.200 gram olmus masallah butun ameliyat tahlillerim yapildi hic bir sorunumuz yok Allah a sukur.nst de hafif sancilar cikti ama doktor yalanci sancilar dedi pazartesi gunu sabah 8 de gidicez doguma Allah izin verirse gece 12 den sonra bisey yeme icme dedi su dahi.bide suyum gelirse dogum hemen baslarmi diye sordum hastaneyle evin arasi yarim saat,baslamaz dedi su geldikten sonra 24 saat vaktimiz var dedi korkma dedi icim cok rahatladi.buzden haberler boyle heycanla pazartesiyi bekliyoruz :KK200:
Ne güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim çok az kaldı yavrunuza kavusmaya sağlıkla gelsin inşallah çok heyecanlı sayılı gün kaldı artik

Daha gelişik derken kötü mü canım tam anlayamadım; korktum demişsin ya, benim ilk oğlum da çok hıçkırırdı iyi emerdi ama kolikti
Korktum derken cnm, araştırmayı okumadan önce korkmuştum niye bu çocuk bu kdr hıçkırıyo diye.. Çok şükür iyi bişeymiş :)

Ne güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim çok az kaldı yavrunuza kavusmaya sağlıkla gelsin inşallah çok heyecanlı sayılı gün kaldı artik
Amin canim.evet cok heycanli Rabbim hepimize saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.

Back