• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayni sikintilar bende de var canim Allah yardimcimiz olsun..
İnşallah canım, hepimizin Allah yardımcımız olsun..

Bence kilosu cok normal.okadar kilolu olmasida iyi birsey degil.endiselenme derim.pazartesiye daha cok var ozamana kadarda alir bebek ve tam normal kiloda dogar.zaten normalde bana gore tabi.bende bugun ogrenecegim kilosunu bakalim nasil benim oglusum.
Haklısın kilo önemli değil de gelişimi durduysa sıkıntı oluyor sanırım.. İnşallah pazartesiyi beklicez..

Canım benım bebegımde 37. Haftanın sonunda 2800 du her bebek gelısımı farklı uzulme dogum kılosu farklı oluyor
İnşallah gelişimi durmamıştır canım, endişem bu yüzden..

Cnm Sıkma canını, sen doğru birsekilde beslendiğine inanıyorsan gerisini takma. Bebek Gelişimi ile anne karnındaki gıda ilişkisine bakarsan en çok balık işe yarar. Haftanın 3 gÜnü balık ye bak bebiş nasıl toparlanır. Bu konuda cok araştırma Yaptım ama bence sıkıntılık bir durum gözükmemekte
Yiyeceğim inşallah, menüme balığı da katayım! İnşallah benden kaynaklı değildir, çok sıkarım canımı :(

Canım patates çok işe yarıyor haşla salata yap yada hafif yağda kavur birde yağlı yoğurt bana çok yaradı ama yinede üzülme bence arkadaşımın kızı mart ayında 38.Haftada 2850gr doğdu şuanda maşallah ayından önde gidiyor sen sıkma canını herşeyin hayırlısı
Patatesi çok severim zaten, yiyeyim bol bol! Hayırlısı canım inşallah..

İlık soğuk arası alıyorum aslında ama daha ayarlayamamisken birden oldu hiç anlamadım . Allah korusun hepimizi gerçekten çok dikkat etmek gerekirmiş bu son günlerde bunu anladım
Eşimde bana diyor tek başına iken duşa girme diye ama ben pek dinlemiyorum o yüzden en azından ulaşabileceğin yerde telefonun dursun diyor. ne olur olmaz ayağımız bile kayabilir.

Aynen 5 dk suruyor ortalama,neyse sevindim bari, aslinda hickirmasi da iyi demi sanki amniyon sivisini yutup yutup birakiyor,cigerleri gelisiyor gibi geliyor bana. Tabi annemler karnima dokununca bebegi usutuyosun ondan demislerdi ama ben inanmiyorum ondan olduğuna
Ben yabancı bir araştırma sonucu okumuştum bu hıçkırıkla ilgili çünkü bu bebeğim sürekli hıçkırıyor, korktum doğrusu.. Araştırmanın yalancısıyım ama anne karnında hıçkıran bebeklerin emme duygusu daha gelişik oluyormuş!

Eşimde bana diyor tek başına iken duşa girme diye ama ben pek dinlemiyorum o yüzden en azından ulaşabileceğin yerde telefonun dursun diyor. ne olur olmaz ayağımız bile kayabilir.
Evet gerçekten doğru çünkü bir anlık bisey. Annem genelde kapıyı açıyor dustayken havasız kalmayim diye bugün de ben dayanmisken tesadüfen kontrol etti yoksa düşmüştüm. Aman dikkatli olmak da fayda var Allah korusun hepimizi

Kizlar selamlar...biz doktordan geldik biraz once 36+0 nst de sancilarim cikti bikac gundur agrilarimda vardi suphelenmistim zaten cati muayenesi yapti doktor sanci olunca 1cm aciklik varmis bu hafta icinde %80 dogum gerceklesir dedi cok heycanlandm megersem hic basima gelmicekmis gibi disaridan yorumlari okuyomusum....daha erken aslinda 38 gibi olsun isterdim ama herseyin hayirlisi tabi...bebisim 3.200 olmus doktor zaten bu hafta dogmazsa normal olmasi cok zor irilesir iyice bebek o yuzden dogumu durdurmuycam gelmek istedigi zama bekliyoruz dedi...benden haberler boylee

Kızlarcım selamlar nasılsınız?
Bnm dün gece 4te bi sancım başladı 06.30a kdr durmadan devam etti.. Baya şiddetli böbrek sancısı gibi belimde sağlı sollu sancılar ortada birleşip iice şiddetlendi.. Oğluşum da bi sağda bi solda her taraftan vurdu, kasıldı, daha fazla dayanamadım dr umu aradım sabaha karşı.. Şiddeti sabit ve ara vermiyorsa doğum sancısı değildir ama sabah gel bi kontrol edelim dedi.. Ben de gittim, çok şükür bi sıkıntı yok ama bebiş iice kanala girmiş, 2 hafta içinde doğum olabilir dedi.. Takip edicez dedi.. İnş 36. Haftayı da doldurur da sonra ne zaman isterse gelsin oğluşum :KK200::KK46:
az kalmış canım ogluşunu kucaginiza almana desene

Kizlar selamlar...biz doktordan geldik biraz once 36+0 nst de sancilarim cikti bikac gundur agrilarimda vardi suphelenmistim zaten cati muayenesi yapti doktor sanci olunca 1cm aciklik varmis bu hafta icinde %80 dogum gerceklesir dedi cok heycanlandm megersem hic basima gelmicekmis gibi disaridan yorumlari okuyomusum....daha erken aslinda 38 gibi olsun isterdim ama herseyin hayirlisi tabi...bebisim 3.200 olmus doktor zaten bu hafta dogmazsa normal olmasi cok zor irilesir iyice bebek o yuzden dogumu durdurmuycam gelmek istedigi zama bekliyoruz dedi...benden haberler boylee

hayırlısı olsun cnm. kilosu da gayet iyi maşallah. ben de bu hafta itibariyle tedirginim her an olacakmış gibi

bende şimdi doktora gidiyorum.Benimde 36+1 bugün bakalım ne durumdayız.Acaba çatı muayenesi yapacakmı.Hiç yapmadı nts yede bağlanmadım hiç.Çok heyecanlıyım.Gidelim bakalım :KK17:

Kizlar bugun 36 haftam bitti benimde. Okuyorum dogum belirtileri gorulmeye baslanmis cogunuzda
Benim en buyuk korkum 40 haftayi doldurup hala dogurmamis olmak:KK70:
Umarim boyle bi durum hicbirimiz yasamayiz.zira bu sicaklarda hamileligin son aylarini yasamak hepimizi yipratti zaten.
Bir de sorum var tam bikini bolgemde icimden biseyler kopariyolar gibi canimi yakan bi duygu oluyo aniden saga sola donmek istedigimde.otururken yasiyorum bunu.sanki tek tek tuylerim yolunuyo gibi bi degisik his:KK53:

Ben de bunu yasiyorum son gunlerde

Kizlar bugun 36 haftam bitti benimde. Okuyorum dogum belirtileri gorulmeye baslanmis cogunuzda
Benim en buyuk korkum 40 haftayi doldurup hala dogurmamis olmak:KK70:
Umarim boyle bi durum hicbirimiz yasamayiz.zira bu sicaklarda hamileligin son aylarini yasamak hepimizi yipratti zaten.
Bir de sorum var tam bikini bolgemde icimden biseyler kopariyolar gibi canimi yakan bi duygu oluyo aniden saga sola donmek istedigimde.otururken yasiyorum bunu.sanki tek tek tuylerim yolunuyo gibi bi degisik his:KK53:

haha beni anlatmışsın yemin ederim cnm :KK49:

Hadi hayırlısı bugün nts de benide uzun tuttular korktum sancım mı var diye Ama yokmuş :)))

Back