Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım ne güzel en azından bi tarih var artık elinde bende de sancı oluyor ama ya gaz sancısı oluyor yada bebeğin baskısından bu sıra çok taşıncaz hastaneye belli oldu..Kızlarcım selamlar nasılsınız?
Bnm dün gece 4te bi sancım başladı 06.30a kdr durmadan devam etti.. Baya şiddetli böbrek sancısı gibi belimde sağlı sollu sancılar ortada birleşip iice şiddetlendi.. Oğluşum da bi sağda bi solda her taraftan vurdu, kasıldı, daha fazla dayanamadım dr umu aradım sabaha karşı.. Şiddeti sabit ve ara vermiyorsa doğum sancısı değildir ama sabah gel bi kontrol edelim dedi.. Ben de gittim, çok şükür bi sıkıntı yok ama bebiş iice kanala girmiş, 2 hafta içinde doğum olabilir dedi.. Takip edicez dedi.. İnş 36. Haftayı da doldurur da sonra ne zaman isterse gelsin oğluşum![]()
Canım patates çok işe yarıyor haşla salata yap yada hafif yağda kavur birde yağlı yoğurt bana çok yaradı ama yinede üzülme bence arkadaşımın kızı mart ayında 38.Haftada 2850gr doğdu şuanda maşallah ayından önde gidiyor sen sıkma canını herşeyin hayırlısıDoktordan geldik te birazmoralim bozuldugeçen hafta 2800 dü, bugun 3000 gr olmuştur diodum ama pek kilo almamış. Suyu da azalmış gibi. Pazartesi gel mutlaka dedi. Duruma göre suni sancıyla doğum deneriz dedi. Acaba dedim beslenemedimmi.. Pazartesiye kdr protein, muz vs abartıcam. Önerisi olan varsa sevinirim çünkü ilk bebeğimde böyle bi sorun olmamıştı. Bide minyon dedi ki ailem gayet iridir.. Korkuyorum ya, erkek çocuğu daha iri olur derler, benim kızın maşallahı var, gören 6yaş sanıo ki 4 bitio daha.. Dua edin nolur
![]()
Canım ben buralardayım, her gün okuyorum sizleri. Kızım 18,günlük. Oldu bile:)Topigimiz iyice sessizlesti sanki kızlar.doğum yapan gidiyor gibi ..ama ben sonradan da paylasimlar devam eder diye umuyorum. Yanı bebeğimiz büyüme aşamasındayken vs...ins oyle olur![]()
Âmin canım hepimize :)Her ay tam kan tahlili yaptırıyorduk canım. Benimkilerde plt diye yazıyormuş ben bilmiyormuşum. Cok teşekkür ederim aydınlandımRabbim sana da tez şifa versin inşallahhh..
ben de düşünmüyorum üstüne hiç, yoksa korkabilirim :)ama acı sancı her türlüsünde var, bir avazda kurtulacağız inşallah :)girdim cnm bu sabah.. hafif sancı çıktı ama dr um bu kdrla doğum olmaz, takip edicez dedi.. vallahi dün bi korkmadım desem yalan olur, doğum gerçekten zor olucak, yeni yeni idrak ediyorum :)
duşu ılık su ile almak gerek cnm, sıcak mı geldi acaba sana?Kızlar hamileligim boyunca ilk defa bisey yaşadım az önce duşa girdim birden gözlerim karardı kulaklarım müthiş bir uğultu nerdeyse bayılacaktım ki annem yetişti. Tansiyonum düştü sanırım. Bebekle ilgili bi sıkıntı olur mu sizce ? Dinleniyorum şu an daha iyiyim şükür[ ?
Çok güzel canım maşallah adına çok sevindim; Rabbim sağlıkla kurtarsın inş :)Biz doktordan geldik kizlar.kuzucum 3.200 gram olmus masallah butun ameliyat tahlillerim yapildi hic bir sorunumuz yok Allah a sukur.nst de hafif sancilar cikti ama doktor yalanci sancilar dedi pazartesi gunu sabah 8 de gidicez doguma Allah izin verirse gece 12 den sonra bisey yeme icme dedi su dahi.bide suyum gelirse dogum hemen baslarmi diye sordum hastaneyle evin arasi yarim saat,baslamaz dedi su geldikten sonra 24 saat vaktimiz var dedi korkma dedi icim cok rahatladi.buzden haberler boyle heycanla pazartesiyi bekliyoruz![]()
nasıl gidiyor.Kızımız nasıl.Zor oluyormu bakımı ilk günler hep korkutuyorlar ya bizleri asıl doğduktan sonra zor diyeCanım ben buralardayım, her gün okuyorum sizleri. Kızım 18,günlük. Oldu bile:)
Canım klima biz de de sabah 11 den gece 12 ye kadar açık son 3 haftadır; arada kapattığım yok; benim de oğlum günde en az 2 kere 5 er dk civarında hıçkırıyor ama klimadan değildir Yaşadığımız soğuk ona Geçmez bence canım ben kış hamileliğimde de Hatırlıyorum ilk oğlum hep hıçkırırdı son aylarBebegimi surekli hickirik tutuyor,klima gun boyu kapanmıyor, acaba usutuyormuyum,anlayamadim,normal bi durum mu, pirpir atiyor resmen gunde en az 3 defa oluyor,
hayırlı olsun canım.Ne güzel haberler böyle çok sevindim senin adına darısı bizim başımızaBiz doktordan geldik kizlar.kuzucum 3.200 gram olmus masallah butun ameliyat tahlillerim yapildi hic bir sorunumuz yok Allah a sukur.nst de hafif sancilar cikti ama doktor yalanci sancilar dedi pazartesi gunu sabah 8 de gidicez doguma Allah izin verirse gece 12 den sonra bisey yeme icme dedi su dahi.bide suyum gelirse dogum hemen baslarmi diye sordum hastaneyle evin arasi yarim saat,baslamaz dedi su geldikten sonra 24 saat vaktimiz var dedi korkma dedi icim cok rahatladi.buzden haberler boyle heycanla pazartesiyi bekliyoruz![]()
Tansiyonun dusmus cnm dikkat et ayaklarini yuksekte tutmaya calis yat dinlen birazKızlar hamileligim boyunca ilk defa bisey yaşadım az önce duşa girdim birden gözlerim karardı kulaklarım müthiş bir uğultu nerdeyse bayılacaktım ki annem yetişti. Tansiyonum düştü sanırım. Bebekle ilgili bi sıkıntı olur mu sizce ? Dinleniyorum şu an daha iyiyim şükür
Benim de toplasan 5 defa ancak olmustur.hickirik sinir bozucu bisey zaten ya olmasin daha iyi benceBenim bebisi hic hıçkırık tutmuyo beden acaba.yada ben mi farketmiyorum.
İlık soğuk arası alıyorum aslında ama daha ayarlayamamisken birden oldu hiç anlamadım . Allah korusun hepimizi gerçekten çok dikkat etmek gerekirmiş bu son günlerde bunu anladımduşu ılık su ile almak gerek cnm, sıcak mı geldi acaba sana?
Canım klima biz de de sabah 11 den gece 12 ye kadar açık son 3 haftadır; arada kapattığım yok; benim de oğlum günde en az 2 kere 5 er dk civarında hıçkırıyor ama klimadan değildir Yaşadığımız soğuk ona Geçmez bence canım ben kış hamileliğimde de Hatırlıyorum ilk oğlum hep hıçkırırdı son aylar