• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
maşallah bende dün gittim doktora 34+4'de 2731 grdı.. ben çok iri diye korkuyordum ama, siz bizi geçmişsiniz:)) benim doktorum vakitlice gelse iyi olur, yoksa doğum zorlaşır dedi. senin doktorunun görüşü nedir kilo alımı için?

kilosula ilgili bi yorum yapmadı canım herşey normal dedi ama tahmini doğum tarihi 21 eylül 10 eylülden itibaren hazırlıklı ol dedi sadece hayırlısı olsun bakalım inşallah kolay doğumlar yaparız...

Bende ayni durumdayim mansallah iki hafta önde gidiyor nst sanci filan cikmadi ama bakalim inş heran dogurmayiz :),

harika bi nst de dedi ne demek istediğini anlamadım açıkçası sancım mı vardı da harika yoksa yok mu da mı harika offf offf kafamda deli sorularrr doğsada sıpalar bitse bu belirsizlik..:KK53::KK53:

kilosula ilgili bi yorum yapmadı canım herşey normal dedi ama tahmini doğum tarihi 21 eylül 10 eylülden itibaren hazırlıklı ol dedi sadece hayırlısı olsun bakalım inşallah kolay doğumlar yaparız...
hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman, bana net tarih vermedi ama hal ve hareketlerinden, randevu tarihini öne çekmesinden beklentisinin erken geleceği yönünde olduğunu düşüyorum...

Canım o tam kan tahlilinde çıkıyor; ekstra bi tahlil değil, doğum ya da sezeryan öncesi yapılıyor; gebelik başladığında da yapılmıştı; mutlaka senin de vardır tam kan tahlili sonuçlarına bak canım ya Trombosit ya yalnış hatırlamıyorsam PLT diye geçiyor canım
Her ay tam kan tahlili yaptırıyorduk canım. Benimkilerde plt diye yazıyormuş ben bilmiyormuşum. Cok teşekkür ederim aydınlandım :-) Rabbim sana da tez şifa versin inşallahhh..

Kizlar birşey sorcam acilma olmadan bebeği istediğimiz bi zamanda aldirma sansimiz yokmu illa doktorun dediği tarihmi olacak ? Bir yada iki hafta önceden aldirmak istesem doktor kabul etmezmi yada bunun bi sakincasi varmidir acaba .bide bana doktorun normal doğum için 25 eylül dedi sezeryan istersen 20 eylül dedi .sezeryan normal doğumdan iki hafta önce filan yapilmiyormu yani bana 10-11 eylül demesi gerekmiyormi sezeryan tarihi için ?
Banada başta 11 eylül gözüken doğum tarihinde 3 eylülde alırız dedi sonra bebis biraz önde çıkınca 24 ağustos dedi dünkü muayenede nst de az sancı çıkınca 20 ağustos oldu yani ısrar etsem bugün doğurucam :KK70:en önemlisi bebegin gelişimi onda sorun yoksa zaten 37 doğduktan sonra Dr uygun görüyorsa sezeryanla aliyolar erken doğum sayılmiyor

Aynı şekilde bende adalat kullanıyorum cnm 1 gecede hastanede yattım sancılarımdan dolayı cmrts kontrole gidicem gündüzleri iim bende ama akşam çok ağrım oluyo bnmde özellikle saat 9 dan sora hiç tahim boyuma bakılması bnm ama dediğin gibi hazırlıklı olmak lazım doğum bu ne zaman başlicağı belli olmaz doktorum bana 2 hafta daha içerde dursun yeter bize dedi bende korkumdan kıpırdamadan yatıyorum bütün gün[/QUOTE
Dün kontrole gittim. Nst de 5 dk da hafif sancı çıktı. Adalata rağmen olunca doktor da şaşırdı. Muayene etti bir parmak açıklık varmış. Üstelik bir haftadır yatıyorum sen nasıl oldun acaba

Benim gibi halen ne çanta hazırlayan,ne de kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştiren kaldı mı ;(
ben ben ben.Yarım yamalak aldım bişeyler ama mobilyacı dolandırdı bizi resmen.Ve şimdi yeni mobilyacı bakıyorum bakalım bugün bir yerle görüşücem inşallah bir haftaya hallolur.ancak ozaman elbiseleri ütüleyebilirim

..

Eklentiler

• FB_20150818_11_11_13_Saved_Picture.jpg
    FB_20150818_11_11_13_Saved_Picture.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 76
Doktordan geldik te birazmoralim bozuldu :KK43: geçen hafta 2800 dü, bugun 3000 gr olmuştur diodum ama pek kilo almamış. Suyu da azalmış gibi. Pazartesi gel mutlaka dedi. Duruma göre suni sancıyla doğum deneriz dedi. Acaba dedim beslenemedimmi.. Pazartesiye kdr protein, muz vs abartıcam. Önerisi olan varsa sevinirim çünkü ilk bebeğimde böyle bi sorun olmamıştı. Bide minyon dedi ki ailem gayet iridir.. Korkuyorum ya, erkek çocuğu daha iri olur derler, benim kızın maşallahı var, gören 6yaş sanıo ki 4 bitio daha.. Dua edin nolur :(

Back